Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δεύτερη ήττα στη σειρά για την ομάδα βόλεϊ γυναικών – Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της η ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου

Το παιχνίδι Πυρσού- Θεσπρωτού παρακολούθησε προχθές  ο γρεβενιώτης  ποδοσφαιριστής Γρεβενών του Άρη  Καραγιάννης Αλέξης ο οποίος πρέπει να τονίσουμε ότι δεν υπολογίζεται από τον τωρινό προπονητή του Άρη.

Αντίθετα ο πρώην προπονητής του Άρη Αλκαράθ τον είχε στα πλάνα  του όπου μάλιστα ο Καραγιάννης έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.

 

Συνέντευξη παραχώρησε την Κυριακή στην εκπομπή αθλητικοί παλμοί ο Γενικός Αρχηγός του Πυρσού Βασίλειος Τσίπης, όπου μίλαγε για την αγαπημένη του ομάδα τον Πυρσό, για τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας των πρασίνων.

 

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκαν και παραχώρησαν συνέντευξη οι μπασκετμπολίστες του Πρωτέα Κολόβος και Ζαμπέτης και οι δύο τόνισαν το αρμονικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα το οποίο μεταφράζεται σε νίκες και παράλληλα σε καλές εμφανίσεις του Πρωτέα.

 

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της η ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, προχθές επικράτησε με 68-38 της ομάδας του Αμυνταίου.

Έξαλλος  με τον διαιτητή του αγώνα Πυρσού- Θεσπρωτού είναι ο τεχνικός του Πυρσού Μαυροδήμος, δικαίως διαμαρτύρεται ο Μαυροδήμος διότι ο διαιτητής αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Χαραλαμπίδη.

 

Σοβαρότης μηδέν από τους παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ως προς το θέμα των προπονητών, πόσους προπονητές άλλαξε η Βέροια και τώρα πάει κατά διαόλου όπως και ο Απόλλων Αθηνών.

 

Νέος προπονητής της Βέροιας αναμένεται να είναι ο πρώην τεχνικός του Πυρσού  Δημήτρης Καλαϊτζίδης, για πόσο διάστημα  ουδείς γνωρίζει, αναλόγως τα κέφια του Αρβανιτίδη.

Για το πρωτάθλημα των ενώσεων οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών αναμετρώνται την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου με τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης στο Ενωσιακό γήπεδο.

 

Δεύτερη  ήττα στη σειρά για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του γυμναστικού συλλόγου, προχθές ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα του Ωραιοκάστρου.

 

Κάτι πρέπει να γίνει στην ομάδα  βόλεϊ γυναικών του γυμναστικού, είμαστε σίγουροι ότι το τεχνικό δίδυμο Χαντές, Τσιμπέρης γνωρίζει τι να κάνει ώστε η ομάδα να ανακάμψει.

 

Σε ακόμη ένα τουρνουά τένις συμμετείχε  η δεκάχρονη Χαντάβα Θεοδώρα όπου αποκτά εμπειρίες για το μέλλονς της,  όσο για το ταλέντο της περισσεύει.

 

Για όσου αμφισβητούν  τα όσα γράφονται σε αυτήν εδώ την στήλη να τους υπενθυμίσουμε ότι ο υπογραφών ασχολείται με την δημοσιογραφία εδώ και 28 χρόνια.

 

Ελπίζουμε οι ίδιοι να έχουν την ίδια σταθερή και με επιτυχία επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του προέλευση στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠ Γρεβενών τα Γρεβενά Αεράτα τα οποία δεν αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

 

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε προχθές ο Πρόεδρος του ΑΣ Νεοχωρίου, ο λόγος είναι ότι η ομάδα του επικράτησε με 4-2 την ΑΕΠ παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ.

 

Συνεχίζονται οι αθλιότητες των παραγόντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προχθές Δευτέρα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Βαζάκα στις 8.00 το απόγευμα και στις 12.00 προσλήφθηκε ο Στράντζαλης όπως και ο Καμπερίδης ο οποίος ανέλαβε τα Γιαννιτσά για δυο μέρες και στην συνέχεια απολύθηκε.

 

Ο λόγος της μη πρόσληψης του Γρεβενιώτη τεχνικού Γιώργου Βαζάκα στη τεχνική ηγεσία της Λάρισας ήταν ότι εργάστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου ως γνωστόν υπάρχει αντιπαλότητα των φιλάθλων.

Από  τους πιο  σοβαρούς παράγοντες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ο οποίος άφηνε τους προπονητές να δουλεύουν χωρίς να κάνει παρεμβάσεις στο έργο τους.

 

Απώλεια για την ομάδα του Πυρσού είναι ο στρατευμένος Καραγκούνης ο  οποίος απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ήδη από την διοίκηση γίνονται προσπάθειες ώστε αν βρεθεί λύση.

 

Δεν λείπουν και οι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι από τον Πυρσού, π προχθές κάποιος δήθεν αγανακτισμένος πέταξε μπουκάλι με νερό στον βοηθό διαιτητή με αποτέλεσμα η ομάδα να κινδυνέψει με τιμωρία.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Μετά το ρεπό της Δευτέρας που μας δόθηκε από τον προπονητή Σωτήρη Μαυροδήμο οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού επέστρεψαν στις προπονήσεις χθες Τρίτη,  ως γνωστόν την Κυριακή δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική λόγου των αγώνων  Κυπέλου, το κλίμα τώρα στην ομάδα των πρασίνων δεν είναι και το ιδανικό μετά και την απώλεια δύο βαθμών στο ΔΑΚ με την ομάδα του Θεσπρωτού. Οι διοικούντες και ο προπονητής τα έχουν με τον Καρδιτσιώτη διαιτητή ο οποίος αρνήθηκε να καταλογίσει καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Χαραλαμπίδη. Παρόλα αυτά κοιτάζουν τα επόμενα παιχνίδια, όσο για το θέμα των μεταγραφών του  μήνα Δεκεμβρίου η διοίκηση κινείται  ώστε να εντάξει στο ρόστερ δύο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Χθες Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΥΡΣΟΥ εισέπραξαν κανονικά τον μισθό τους.

Κ.Μ

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, προχθές επικράτησε άνετα με 68-38 επί του Αμυνταίου. Η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου διαθέτει μία  από τις καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΔΥΜ και όλα δείχνουν ότι στόχος της είναι να αλλάξει  κατηγορία. Σε δηλώσεις που έκανε στο Σουπερ 28 πριν λίγο καιρό ο τεχνικός της ομάδας Κατσάλης Αλέξης  τόνισε ότι στόχος τους  είναι να παίζουνε μπάσκετ και να το ευχαριστιόμαστε  και ότι  προκύψει. Τέλος την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα μπάσκετ του Αγίου Γεωργίου καθώς προχθές κέρδισε εύκολα το Τσοτύλι με 52-38.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ