Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δεύτερη ήττα για τον Πυρσό στο πρωτάθλημα

Δεύτερη ήττα για την ομάδα του Πυρσού στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Επανομής που παρά την συμπαράσταση των φιλάθλων που κέρδισαν την μάχη της εξέδρας δεν μπόρεσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.

 

 

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Πυρσού που είχε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά δεν ευτύχησαν, πιθανόν η ατυχία των επιθετικών, και η ανικανότητα. Ο Έρος Γκαμπόρ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν τα κατάφερε, το ίδιο και ο Βέλιμπορ Κοπούνοβιτς όπως και ο Βελώνης. Ο Φιρινίδης δεν φέρει ευθύνη για τα τέρματα που δέχτηκε, θετικός ο Στουρνάρας, ο Νάϊντος έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμού του.

Στην φάση του δευτέρου τέρματος οι κεντρικοί αμυντικοί φέρουν ευθύνη διότι ο Αποστολίδης πετάχτηκε ανενόχλητος και με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο τέρμα του ποιος είχε την ευθύνη για το μαρκάρισμα του παίκτη της Επανομής; Λίγα πράγματα οι Χατζής, Μπανούσης, Μπλιθικιώτης, κινητικός ο Γκαμπόρ αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Πάλεψαν οι Βελώνης και Κοπούνοβιτς, τίποτα παραπάνω, δεν βοήθησαν οι αλλαγές Γιακάκογλου, Μωϊσιάδη, Αθανασιάδης.

Σε δηλώσεις στην «Ε» ο Μιχαλήτσιος για το προχθεσινό ημίχρονο δεν τόνισε: ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο δεν κατορθώσαμε όμως να σκοράρουμε και πληρώσαμε τον νόμο του ποδοσφαίρου ου λέει ότι αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ δέχεσαι και συνέχισε ότι το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο και ότι πιστεύει στην ομάδα και ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης». Συνέστητε υπομονή στους φιλάθλους κα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα μας και ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Τελευταία αφήνουμε τους ηρωικούς φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρόν σε ακόμη ένα παιχνίδι. Απών οι οργανωμένοι Βιαγκοβέρντε, τι συμβαίνει με τους οργανωμένους; Στον αγώνα με τον Μακεδονικό στις 7 Οκτωβρίου ο Πυρσός θα κάνει μία νέα αρχή με μία πολύ καλή πορεία γι΄ αυτό λοιπόν όλοι πρέπει να κάνουμε υπομονή και να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας. Προχθές Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είχαν ρεπό ενώ όσοι δεν έπαιξαν προπονήθηκαν.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ