Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δεν υπογράφουν με τη Digea τα κανάλια της Μακεδονίας. Ζητούν 672.000 ευρώ το χρόνο όταν η ίδια πληρώνει στο κράτος 19.200 ευρώ το χρόνο!!!-Πως τα Αθηναϊκά κανάλια θέλουν να κλείσουν όλα τα περιφερειακά!!!

Σε δύο ημέρες αναμένεται να γίνει η ψηφιακή μετάβαση στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα. Το υπουργείο Μεταφορών αντιμετωπίζει το «αγκάθι» της Μακεδονίας, όπου 16 τηλεοπτικοί σταθμοί αρνούνται να υπογράψουν τη σύμβαση με την Digea. Ο Μενέλαος Δασκαλάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, δήλωσε επίσημα πως δεν πρόκειται να δοθεί αναβολή στην ψηφιακή μετάβαση.

 

Οι σταθμοί της Μακεδονίας, από τη δική τους πλευρά, υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται να πληρώνουν στην Digea 672.000 ευρώ τον χρόνο για την ψηφιακή εκπομπή του σήματός τους όταν η εταιρεία δίνει στο κράτος για τις συχνότητές τους το ποσόν των 288.000 ευρώ για 15 χρόνια, δηλαδή 19.200 ευρώ τον χρόνο! Υποστηρίζουν, επίσης, πως η εταιρεία έχει πολύ μικρά έξοδα για τη Μακεδονία, καθώς τα κέντρα εκπομπής είναι λίγα και ορισμένα από αυτά λειτουργούν ήδη. Σε αντίθεση με την Κεντρική Μακεδονία, τα κανάλια της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας έχουν ήδη υπογράψει με την Digea.

Να σημειώσουμε πως οι μέτοχοι της Digea είναι τα αθηναϊκά κανάλια, mega, ant1, alpha, star, skai. Ως εκ τούτου έχουν κάθε επιχειρηματικό συμφέρον από τη μία πλευρά να εισπράττουν έσοδα από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς κι από την άλλη όσοι δεν πληρώνουν το μηνιαίο μίσθωμα να κλείσουν, κι πάλι προς όφελος των ιδίων.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ