Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Γρεβενών

Ο Σύλλογος  Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Γρεβενών έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή των Γρεβενών, η οποία με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και τον «υποτακτικό» του, έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό στον τομέα της καθαριότητας κατά την Γενική Πανελλαδική Απεργία της 11ης Μάη 2011, παρά και ενάντια στη  διάθεση των εργαζομένων να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Γρεβενών καταδικάζει απερίφραστα και καταγγέλλει την ενέργεια του υπεύθυνου καθαριότητας να παρασύρει, οδηγώντας απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου, την είσοδο του κέντρου μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Γρεβενών, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα συνδικαλιστή μέλους του Δ.Σ.  μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων που περιφρουρούσαν το χώρο στα πλαίσια της απεργιακής κινητοποίησης.

Είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει τη Δημοτική Αρχή για την υποκινούμενη αντισυναδελφική συμπεριφορά του, η οποία επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Εκτός από απαράδεκτη έγινε πλέον και επικίνδυνη.

Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή στην απεργία της 11ης Μάη και στην περιφρούρηση της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών, που καταδικάζουν τα μέτρα και τα σχέδια της κυβέρνησης αλλά κυρίως αντιδρούν στην εντατικοποίηση της εργασίας και σε όλα τα επακόλουθα της κατάστασης αυτής που οξύνθηκαν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να δώσει άμεσα λύσεις στα οξυμμένα προβλήματα των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας και να διεκδικήσει την πρόσληψη ικανού αριθμού μόνιμου προσωπικού για την παροχή καλύτερων ποσοτικά και ποιοτικά υπηρεσιών προς τους δημότες, διατηρώντας, όπως σωστά δεσμεύτηκε, το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του τομέα καθαριότητας.

Καλούμε τους εργαζόμενους στους Δήμους και τα Νομικά τους Πρόσωπα στο Νομό Γρεβενών με ενότητα, μαζική συμμετοχή, ταξικό προσανατολισμό και αγωνιστική διάθεση να αποκρούσουμε και στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα τρομοκράτησης και να απαιτήσουμε λύσεις στα σύγχρονα και οξυμμένα προβλήματά μας.

Το παρόν Δελτίο Τύπου να κοινοποιηθεί στα κλαδικά και τοπικά ΜΜΕ, τη Δημοτική Αρχή και την ΠΟΕ-ΟΤΑ και να γνωστοποιηθεί στους συναδέλφους εργαζόμενους του Δήμου Γρεβενών.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ