Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δεν θα κατέλθει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές ο βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας,σύμφωνα με δήλωση του

Προσωπικά, βρέθηκα πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Άκουγα πολλές απόψεις και κατέληγα σε αποφάσεις με γνώμονα μόνο το συμφέρον της χώρας και του τόπου, αψηφώντας την κομματική πειθαρχία και αγνοώντας πλήρως το πολιτικό μου μέλλον και το προσωπικό μου όφελος.

Με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης ανοίγει μία νέα σελίδα για την Ελλάδα. Είναι πλέον απαραίτητη η αναγέννηση του πολιτικού συστήματος και χρειάζονται τολμηρές μεταρρυθμίσεις, διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης και πάνω απ΄ όλα ομόνοια, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά απ΄ όλους μας.

Έχουμε χρέος να διασφαλίσουμε το μέλλον της νέας γενιάς.

Σε αυτή την προσπάθεια οι νέοι μας δεν μπορεί να είναι απόντες.

Σε λίγες μέρες λήγει η θητεία της παρούσας Βουλής και η χώρα θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές.

Επιθυμώντας να ενθαρρύνω τους νέους να συμμετάσχουν και να συμβάλω στην ανανέωση του ψηφοδελτίου, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Την απόφασή μου αυτή, την γνωστοποίησα στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, πριν από την ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Ενημέρωσα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο στήριξα και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, επειδή πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες, τη γνώση και την εμπειρία να αναγεννήσει το κίνημα και να διαμορφώσει μία συγκροτημένη και ρεαλιστική προγραμματική πρόταση, ικανή να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Θα στηρίξω επίσης και το νέο Βουλευτή του Νομού Γρεβενών, όποιος κι αν είναι, από οποιοδήποτε κόμμα κι αν προέρχεται. Αυτή είναι και η πρόταση μου σε όσους είχαν ή έχουν θεσμικό ρόλο αλλά και προς την κοινωνία του Νομού Γρεβενών. Η έλλειψη συνεργασίας και πολύ περισσότερο η υπονόμευση του έργου του Βουλευτή δεν κάνει ζημιά στον ίδιο, αλλά στον τόπο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τις Αρχές, τους φορείς, τις επαγγελματικές ενώσεις και όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που διαμένουν είτε εντός, είτε εκτός του Ν. Γρεβενών, για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν και με στήριξαν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια, καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου στα Γρεβενά και στην Αθήνα.

 

Θανάσης Χαντάβας

Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ