Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

… Γρεβενιώτικες προεκλογικές ΄΄ ανατρεπτικές σκέψεις …΄΄ *Του Γιώργου Νούτσου

… μια πρωινή σαββατιάτικη κατάθεση ψυχής δεν μπορεί παρά να κρύβει ειλικρίνεια και ντομπροσύνη ! Κι έτσι οι σκέψεις μου πάντα εκπορεύονται, χωρίς παραμορφωτικους φακούς, πέπλα επικάλυψης και προβολείς αφύσικου τεχνικού φωτισμού !!!

Γρεβενά…Μια μικρή επαρχιακή πόλη, με όλα τα καλά και άσχημα που συνήθως συνοδεύουν αυτόν το χαρακτηρισμό ! Το χειρότερο όμως έρχεται, όταν τυχαίνει αυτή η πόλη να διοικείται από ανθρώπους που διαχρονικά απέδειξαν ότι διακρίνονται από αναποτελεσματικότητα, εγωπάθεια, «μισερή διάθεση», πολιτικό ναρκισσισμό και μετριότητα, καθώς κινούνται με προτάξεις ξεπερασμένες όπως η λογική της “καρέκλας”, της “παρέας”, των εντυπώσεων, του περιτυλίγματος, του ντόρου, των αιχμών, της “λάσπης”, του θολού πολιτικού  λόγου και φυσικά του ανύπαρκτου αποτελέσματος !!!

Αν στα παραπάνω προσθέσει κανείς και την ενσυνείδητη «σπίλωση» “αντιπάλων”, την μη αναγνώριση όσων προϋπήρξαν και του έργου που ίσως συνεισέφεραν, την επιλεκτική κρίση, την έντεχνη δημιουργία φανατικών οπαδών κ φανατικών αντιπάλων (εφαρμόζοντας κατά κανόνα Μακιαβελλικες πρακτικές), την άσκηση πολιτικής μέσω μεγαλόπνοων πλην όμως ατελέσφορων οραμάτων που στο διάβα του χρόνου κακοφόρμισαν και αράχνιασαν, την ξεπερασμένη αίσθηση της του “ενός ανδρός αρχής” και την ιστορικά δακτυλοδεικτούμενη Λουδοβίκια λογική του ” L’ Etat c’ est moi” (η εξουσία είμαι ΕΓΏ), που παραπέμπει σε ακραίες και αντιδημοκρατικές συνειδήσεις και πρακτικές, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, πως έχουμε να κάνουμε με μια απαράδεκτη  κατάσταση, άφιλη και αντικοινωνική, που πρέπει να ανατραπεί…!

Όλα όσα εκφράζω, δίνουν πιστεύω το μέτρο της άποψης του μέσου Γρεβενιώτη, που ζώντας χρόνια σ αυτή την όμορφη γωνιά της πατρίδας μας,      αισθάνεται να κατακυριεύεται από πίκρα κι απογοήτευση, καθώς βλέπει το “εγώ” να κυριαρχεί του “εμείς”, το χρόνο αδυσώπητα να κυλά και κανείς να μην αξιοποιεί τον περίσσιο πλούτο του τόπου μας και  την αξιοσύνη των συμπατριωτών μας.

Επιπλέον, είναι επισημάνσεις, που στοχεύουν να καταπολεμήσουν την παραίτηση και την αδιαφορία, να διεγείρουν δημιουργικά, να κινητοποιήσουν σκέψεις και ανθρώπους υγιείς που αγαπάνε τον τόπο τους και έμπρακτα το αποδεικνύουν και να αναδείξουν μια κοινωνία, την Γρεβενιώτικη, που κόντρα στο ρεύμα της γενικευμένης ραστώνης, μπορεί ακόμα και αντιστέκεται…!

Λύση στο λάθος είναι η ανατροπή του !

Λύση στο θεωρητικό και ατελέσφορο , το πρακτικό και ελπιδοφόρο !

Λύση στη λογική της “μαστίχας” και του “κομπολογιού”, το σήκωμα των μανικιών και η ενασχόληση με ειλικρίνεια, ανθρωπιά και κατανόηση, με την καθημερινότητα του ταλαίπωρου και ταλαιπωρημένου Γρεβενιώτη…!

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ