Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Γιγάντια επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ. και Interpol σε Ελλάδα και εξωτερικό

Με τους «γονείς» της 4χρονης Μαρίας, λίγο πριν βρεθούν ενώπιον του ανακριτή, να υποστηρίζουν πλέον ότι το παιδί τους το έδωσε μια Βουλγάρα, Ελληνική Αστυνομία και Interpol «υφαίνουν» ένα τεράστιο «δίχτυ» ερευνών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ένα μεγάλο “δίχτυ” ερευνών έχει απλωθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό από την Ελληνική αστυνομία και την Ιντερπόλ, για να βρεθούν οι πραγματικοί γονείς του 4χρονου κοριτσιού, που εντοπίστηκε τυχαία μετά από αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα. Το ζευγάρι των αθίγγανων που κρατείται στην ασφάλεια Λάρισας και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, όχι μόνον επιμένει να κρύβει το ένοχο μυστικό του, αλλά προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές, με απίστευτους ισχυρισμούς που καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο. Ο τελευταίος ισχυρισμός είναι ότι το ξανθό αγγελούδι, τους το έδωσε μία Βουλγάρα, η οποία δεν μπορούσε να το μεγαλώσει!

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να εντοπιστούν οι πραγματικοί γονείς του 4χρονου κοριτσιού, τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των αθίγγανων, υποτιθέμενων γονέων.

Το 4χρονο κοριτσάκι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσκομείο Λάρισας και αύριο θα μεταφερθεί σε ξενώνα του συλλόγου “Το χαμόγελο του παιδιού”. Οπως λένε οι άνθρωποι που το φροντίζουν, το παιδί καταλαβαίνει ελληνικά, αλλά μιλάει μόνο την διάλεκτο των Ρομά.

ΕΛ.ΑΣ.: Θύμα απαγωγής ή εμπόριο βρεφών

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Ή το ζευγάρι να έχει απαγάγει το παιδί το 2009, ή να το αγόρασε για να το πουλήσει, αλλά τελικά η αγοραπωλησία δεν προχώρησε και το κράτησε για να εισπράττει το επίδομα. Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 39χρονος αθίγγανος είναι σεσημασμένος για ληστεία και στο σπίτι του βρέθηκε ένα πιστόλι, 20 σφαίρες, μία κουκούλα και κλοπιμαία. Το 2012 είχε συλληφθεί όταν επιχείρησε να εκδόσει δελτίο ταυτότητας με πιστοποιητικό από δήμο της Θεσσαλίας, για λογαριασμό Αλβανού τον οποίο παρουσίαζε ως ανιψιό του.

Στο “μικροσκόπιο” χιλιάδες τηλεφωνήματα

Το τηλεφωνικό κεντρο και η ιστοσελίδα στο “Χαμόγελο του παιδιού” έχει πάρει φωτιά από χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα, από την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Χιλιάδες άνθρωποι λένε ότι έχουν δει το κοριτσάκι σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, ενώ υπάρχουν και τηλεφωνήματα από γονείς που ψάχνουν τα εξαφανισμένα παιδιά τους.

Όλα τα τηλεφωνήματα μπαίνουν στο “μικροσκόπιο” της αστυνομίας και αξιολογούνται. Όπως λένε πάντως οι αξιωματικοί της ασφάλειας, “κλειδί” στη συγκλονιστική υπόθεση θα αποτελέσει η πιθανή αναγνώριση των αθίγγανων δήθεν γονέων του παιδιού.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ