Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Γιατί τα Τρίκαλα είναι καλύτερος χριστουγεννιάτικος προορισμός και από το Ροβανιέμι [εικόνες]

Ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, μεταμορφώνεται για τρίτη χρονιά σε ένα παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών» με παλιά φουγάρα εργοστασίου να σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Και αν νομίζετε πως πρόκειται για κάποιο μακρινό προορισμό, σε κάποιο κρυφό χωριουδάκι της Ευρώπης, κάνετε λάθος.

Πρόκειται για την όμορφη πόλη των Τρικάλων, που φιλοξενεί και φέτος το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, τον «Μύλο των Ξωτικών» που αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Για 38 ολόκληρες ημέρες, από τις 29 Νοεμβρίου, έως τις 6 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του, θα βρίσκονται στο ομορφότερο χωριό και στο μεγαλύτερο χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Πρωταγωνιστές θα είναι ο Αϊ Βασίληs, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρουτζ» και η όμορφη «Νεράιδα Βιολάντα», που ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων, ενώ ο χώρος όπου θα στηθεί το πάρκο, είναι ο παλιός «Μύλος Ματσόπουλου».

Όπως αναφέρει το travelstyle, πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, της e-Trikala Α.Ε. και εκατοντάδων δημοτών εθελοντών που θα ανοίξουν της αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες, ενώ οι τοπικές επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της περιοχής θα υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους με απίστευτες εκπτώσεις και ποιοτικές παροχές.

Για πληροφορίες σχετικά με τον «Μύλο των Ξωτικών», ενημερωθείτε από το sitemilosxotikon.gr ή από το facebook.com/milosxotikon.gr ή τηλεφωνήστε στα 24310 38890 – 24310 74442 και 24310 22899.

 

 

iefimerida.gr/node/133096#ixzz2mM1Ig33J

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ