Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΟΛΗ… ΦΟΛΕΣ. Θα πάρει θέση κάποιος από το δήμο ή θα συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα;

Άρθρο του Γιάννη Ευαγγελόπουλου στο fuitplus.gr
Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές από την ημέρα που ξεκινήσαμε για το φαινόμενο δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στην πόλη μας, αλλά φαίνεται πως για τους υπεύθυνους στο Δήμο και στην περιφέρεια, από το ένα αυτί μπαίνει το συγκεκριμένο θέμα και από το άλλο βγαίνει.

Για μία ακόμη φορά δεχτήκαμε καταγγελίες, αλλά το διαπιστώσαμε και με τα ίδια μας τα μάτια η πόλη γέμισε φόλες και δηλητηριασμένα ζώα. Δύο σκυλιά δολοφονήθηκαν – δηλητηριάστηκαν μπροστά στο δημαρχείο, άλλο ένα ξεψύχησε στην πλατεία, δεκάδες περιστέρια δηλητηριασμένα και ευτυχώς που κάποια από τα σκυλιά σώθηκαν με την άμεση επέμβαση φιλόζωων συμπολιτών μας. Εδώ που τα λέμε πάντως δεν χρειάζεται να είναι φιλόζωος για να σώσεις ένα ζώο που ξεψυχάει από το δηλητηριασμένο δόλωμα που έφαγε περπατώντας αμέριμνο στην πλατεία της πόλης. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Και όλοι αυτοί που συνεχίζουν να δηλητηριάζουν τα αδέσποτα στην πόλη μας δεν είναι απλά απ-άνθρωποι είναι ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Συμπολίτης μας απευθύνθηκε στο δήμο καταγγέλλοντας το συγκεκριμένο γεγονός και υπεύθυνος του δήμου του απάντησε: «Γνωρίζουμε το θέμα, αλλά για την καταγγελία σας χρειαζόμαστε ντοκουμέντα για να σας βοηθήσουμε».

Με λίγα λόγια μας κάλεσαν να πάρουμε την τύχη αυτών των ζώων στα χέρια μας. Να βγούμε με τις κάμερες και να προσλάβουμε ντεντέκτιβ για να βρούμε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Η διαφορά όμως είναι πως αν τους πιάσουμε επ αυτοφώρω, όπως μας ζήτησε ο δήμος (με ντοκουμέντα δηλαδή) δεν θα προχωρήσουμε απλά σε καταγγελία, αλλά τότε πραγματικά θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Από το δήμο δεν περιμένουμε καμία απάντηση αφού βαρεθήκαμε να τους μεταφέρουμε καταγγελίες κι αυτοί να μας γυρίζουν την πλάτη σφυρίζοντας αδιάφορα. Δεν πειράζει συνεχίστε να αδιαφορείτε και μην απαντάτε στις καταγγελίες μας. Όταν έρθει όμως η ώρα των… ντοκουμέντων θα αναγκαστείτε να το κάνετε, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.

Λαϊκισμοί πολιτικών προσώπων που κουβαλάνε τροφές στα αμάξια τους παριστάνοντας τους φιλόζωους ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Είστε υπεύθυνοι όλοι. Κάντε κάτι να σταματήσουν οι φόλες για να μην βρείτε όλη τη φιλόζωη κοινωνία των Γρεβενών απέναντι σας.

Ήδη αρχίσαμε να συλλέγουμε υλικό φωτογραφικό και όχι μόνο και σύντομα κάποιοι θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν ενώ σύμφωνα και με το νέο νόμο θα λογοδοτήσουν και στη δικαιοσύνη και θα πληρώσουν για τις πράξεις τους .

ΥΓ1: Για την ανακύκλωση δεν απάντησε κανείς από το δήμο. Για τις φόλες θα μας πει κάποιος κάτι ΕΠΙΣΗΜΑ;

ΥΓ2: Ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης αποθέωνε πριν από αρκετό καιρό το Δήμο για την άμεση επέμβαση του και την περισυλλογή των αδέσποτων. Υπάρχουν φωτογραφίες και… ντοκουμέντα για τα όσα έγραφε. Λέτε να αλλάξει άποψη για τα όσα έγραφε-έγλυφε. Το λέω γιατί είναι γνωστός για τις κωλοτούμπες του.

ΥΓ3: Κάποιος άλλος έγραψε παλιότερα. «Γέμισε η πόλη αδέσποτα… Θα μας φαν τα σκυλιά». Εγώ λέω πως γέμισε η πόλη ανόητους (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Και αυτός ο ανόητος δεν απαλλάσσεται ούτε λόγω… βλακείας ούτε λόγω… ποτού!!!

ΥΓ4: Είναι θέμα χρόνου να σε βρούμε και τότε θα τη φας εσύ τη φόλα. Μ*****!!!

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ