Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η ερμηνεία του «λουκέτου» (4/6/2011)

Τόσο απλά… Με λίγα λόγια παύει κάθε δραστηριότητα του ποδοσφαίρου. Είτε αυτό αφορά την ΕΠΟ, είτε τη Σούπερ Λίγκα, είτε την Ένωση Β’ – Γ’ Εθνικής. Στο προσεχές διάστημα δεν θα ληφθεί καμία διοικητική πράξη και δεν πρόκειται να συνεδριάσει καμία επιτροπή και οι ομάδες δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Το μόνο που θα λειτουργήσει είναι η Εθνική ομάδα με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012, ενώ κανονικά θα γίνει και το φιλικό στη Νέα Υόρκη κόντρα στον Ισημερινό.

Το σοβαρότερο θέμα έχει να κάνει με τις ομάδες μας που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στα Κύπελλα Ευρώπης της ερχόμενης περιόδου. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, δεν γίνεται να συμμετέχουν οι ομάδες μιας χώρας της οποίας η ομοσπονδία βρίσκεται σε αναστολή. Πάντως η ΕΠΟ είχε φροντίσει και είχε στείλει τις δηλώσεις των ομάδων στην ΟΥΕΦΑ, οπότε προς αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το «λουκέτο» στην ΕΠΟ δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στο πρωτάθλημα της Football League που ούτως ή άλλως ήταν στον «αέρα», όλο αυτόν τον καιρό. Ο κίνδυνος πλέον να μην προλάβουν να γίνουν αγώνες κατάταξης και για την άνοδο και για την παραμονή είναι περισσότερο από ποτέ ορατός.

Τα μέτωπα που προκύπτουν από τη χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ είναι δύο. Το ένα αφορά την παραγραφή των αδικημάτων, αφού η δυσφήμηση του ποδοσφαίρου και η διαστρέβλωση αγώνα παραγράφονται έπειτα από ένα μήνα και έτσι η Αναγέννηση Καρδίτσας και οι ομάδες της Football League 2, που έχουν πρόβλημα με τις ενημερότητές τους, είναι πολύ πιθανόν να τη γλιτώσουν (η προθεσμία λήγει στις 15/6).

Το σημαντικότερο πρόβλημα, όμως, έχει να κάνει με τις ημερομηνίες στη Football League. Οι υποθέσεις με τα δελτία του Ιωνικού και του Εθνικού δεν έχουν τελεσιδικήσει (δεν βγήκε καν απόφαση) και έτσι με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο πλέον δεν μπορεί να γίνει μέχρι τις 15/6, οι ημερομηνίες δεν «βγαίνουν».

Πάντως είτε με αυτόν τον τρόπο είτε με τον άλλον η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου, σύμφωνα με τον ΚΑΠ. Οπότε ότι είναι να γίνει θα πρέπει να συμβεί μέχρι τότε, αλλιώς προβιβάζεται ο Λεβαδειακός και υποβιβάζεται ο Εθνικός!

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ