Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Βιβλίο για το 17ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης 1987-2011 – Γράφει ο Βασίλης Αποστόλου (5-7-2011)

Στο  12θέσιο 17ο Δημοτικό σχολείο  τοποθετήθηκα ως Διευθυντής  στις 7/6/2010. Για μένα ήταν τιμητικό που ανέλαβα υψηλά καθήκοντα ευθύνης σε ένα από τα μεγαλύτερα σε πληθυσμό σχολεία της πόλης. Με την τοποθέτησή μου μπαίνει ως στόχος η συγγραφή της ιστορίας του σχολείου.

Η  όλη αγωγή και συγκρότηση του εσωτερικού μου κόσμου είναι αυτός της προσφοράς προς την τοπική κοινωνία. Βέβαια ο χρόνος ήταν  ελάχιστος. Αρχειακό υλικό από δραστηριότητες-εκδηλώσεις του σχολείου πενιχρό.

Στο βιβλίο γίνεται αναφορά για τα διδακτήρια, το παλιό (οικοδομή Κανδύλη επί της 11ης Οκτωβρίου) το νέο επί της Α.Κάλβου, για τους Διευθυντές, εκπαιδευτικούς του σχολείου, εκδρομές, εκδηλώσεις από την έναρξη της λειτουργίας. Για τις πρόσφατες δραστηριότητες: Οι μαθητές γράφουν για τις οδούς της Κοζάνης, τις πατρογονικές εστίες, σκέψεις για τη δημοκρατία, ρατσισμός, βραβεύσεις φοιτητών αποφοίτων του σχολείου μας, πυροσβεστική στο σχολείο, σχολικές γιορτές, αθλητικές διακρίσεις. Ακόμη έγινε καταγραφή των αποφοίτων του σχολείου της περιόδου 1988-2011.

Με τη λήξη της θητείας μου ως Διευθυντής του σχολείου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους  συναδέλφους του σχολείου για τη συνεργασία, το ήθος το ζήλο που επέδειξαν που σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική παιδαγωγική συγκρότηση είχε ως αποτέλεσμα το σχολείο παρά το μεγάλο μαθητικό πληθυσμό (264 μαθητές) να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, όλους τους γονείς, τους μαθητές  του σχολείου, τις καθαρίστριες, τις τροχονόμους, την υπεύθυνη του κυλικείου για τη γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία που είχαμε.

Το βιβλίο εκτυπώθηκε στο φωτοτυπικό κέντρο του Νίκου Μιχαηλίδη Αρμενοπούλου 3 Κοζάνη. Τηλ. 2461040802. Τα δωρεάν τεύχη που μας παραχώρησε θα τα διαθέσουμε στα πολυθέσια δημοτικά σχολεία της πόλης της Κοζάνης. Για αυτή την ευγενική του προσφορά τον ευχαριστώ θερμά. Το βιβλίο είναι έγχρωμο κι αποτελείται από 106 σελίδες. Διατίθεται από το βιβλιοπωλείο.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ