Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

«Βίωμα»: Η άγνωστη γωνιά της Μυκόνου που… θα σας εκπλήξει ευχάριστα!!!!

Είναι από εκείνα τα πράγματα που δεν περιμένεις να ανακαλύψεις στη Μύκονο… Κάπου ανάμεσα, λοιπόν, στην Άνω Μερά και στον Φωκό, στη θέση Μαού, ανακαλύψαμε μια ξεχωριστή (και για πολλούς άγνωστη) γωνιά του νησιού!
Από την Τίτη Βελοπούλου Φωτό: Κίμων Καραγεώργης, Αρχείο
Σε μια έκταση 44 στρεμ. αφήνεις για λίγο πίσω σου τους έντονους ρυθμούς και είναι σαν να διακτινίζεσαι σε έναν κόσμο τόσο διαφορετικό… Στο «Βίωμα», το επισκέψιμο οικολογικό αγρόκτημα του Νίκου Ασημομύτη, πρέπει να έρθεις για να βιώσεις την εμπειρία που σου προσφέρει.
Αμπέλια που αρέσκονται στην κλασική μουσική (!), πατητήρια που παίρνουν ζωή τους μήνες του τρύγου και μια άγρια αλλά αυθεντική γη στην οποία δεν επεμβαίνει κανείς… Μόνο ο μυκονιάτικος αέρας, η θαλασσινή αύρα και το άγριο πετρώδες έδαφος συνηγορούν σε αυτό το φρουτώδες άρωμα των κρασιών που παράγονται αποκλειστικά εδώ…
Τόσο το Παραπορτιανό (λευκό και κόκκινο) όσο και o Ηλιόφιλος (φυσικός γλυκός οίνος) φέρουν μέσα τους ατόφιες γεύσεις και αρώματα από τη Μύκονο! Για να… βουτήξεις, λοιπόν, βαθιά στη γνήσια ψυχή του νησιού, μπορείς να το κάνεις εδώ, μπροστά σε ένα τραπέζι στρωμένο με ντόπια καλούδια…Με σαλάτες από τον κήπο του, αυγά από δικές του κοτούλες και ψωμί που φτιάχνεται στον ξυλόφουρνο, συνοδεία πάντα εκλεκτών παραδοσιακών προϊόντων, όπως κοπανιστής, ξινότυρου και λούζας, ο Νίκος Ασημομύτης μας καλεί, με ένα ποτήρι κρασί ανά χείρας, σε ένα αυθεντικό τσιμπούσι που θα ξυπνήσει μνήμες παλιές και θα αγγίξει όλες μας τις αισθήσεις, όπως τον παλιό καλό καιρό… Αξίζει να το ζήσεις!
(Oικολογικό Αγρόκτημα Μυκόνου «Βίωμα»  Mykonos Organic Farm “Vioma”, Άνω Μερά, Τ. 22890 71883, 6974 120069, e-mail: paraportianomyk@yahoo.gr)

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ