Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

“Αχτεν φουχτεν τσούχτεν”!

Η κυβέρνηση προσπαθεί να βρεί φώς, σκοπό, ρυθμό και μέτρο μέσα στο κατακαλόκαιρο και να γλυτώσει από το κακό…μάτι!

Ο νέος πρωθυπουργός δεν άντεξε το βάρος και πήγε στο χειρουργείο επειγόντως μετά σοβαρή αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και κίνδυνο να χάσει την όραση του ενός ματιού!

Ο υπουργός οικονομικών ποικιλοτρόπως σχολιασθείς, ως ο νέος τσάρος με το αριστερό παρελθόν, λιποθύμισε αιφνιδίως και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Δοθέντος ότι δεν ήταν και αρεστός σε “γαλάζια” κυβερνητικά και μή παραεξουσιαστικά λόμπι, είπε ευχαριστώ και εγκατέλειψε πρόωρα τον στίβο μάχης!

Η υπόθεση θέλει γερό στομάχι από όλους!

Και από τους υπουργούς και από τον εύπιστο εύπλαστο και παλλόμενο μεταξύ των δύο άκρων πεινώντα, διψώντα και χωρίς ….φάρμακα, τάλαινα και “φουκαρά” λαό.

Εκεί που ο Γιώργος εβάλετο πανταχόθεν και σκαιότατα καθυβρίζονταν ομόθυμα από αντιπάλους και φίλους- κατα τον δικό μας Χρυσοχοϊδη, έκανε μόνο για την …Ουγκάντα- ο Αντώνης δεν πρόλαβε να δεί ….φώς και ο λαός …άσπρη μέρα!

Κυβέρνηση χωρίς ψυχή, χωρίς πυξίδα, κυβέρνηση ισορροπιών, έγχρωμη από τη δεξιά και άχρωμη από τους άλλους της κεντροαριστεράς, με δυσλειτουργίες και ελείψεις, χωρίς πρόβλεψη αντιπροέδρου, χωρίς προγραμματικές δηλώσεις και χωρίς την απαραίτητη νομιμοποίηση- ψήφο εμπιστοσύνης- από τη Βουλή.

Και σαν να μήν έφταναν όλα αυτά, ο παλαιός διπλωμάτης και υπουργός εξωτερικών βιάστηκε να δείξει τις προθέσεις του και να αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό!

Ο κόσμος καίγεται, η Συρία και η Τουρκία με τους ενορχηστροτές τους Ρωσία και ΗΠΑ πίσω από το παραβάν ετοιμάζονται να βάλουν “μπουρλότο” στην εύφλεκτη Ανατολική Μεσόγειο, με το Ισραήλ να μήν μπορεί να βγεί από την γωνία και να επανασχεδιάζει κάθε μερα τακτικές και στόχους.

Το ντόμινο του ΔΝΤ να χτυπάει τον Νότο της Ευρώπης(Ισπανία, Κύπρο), να επεκτείνεται και στο Βορρά(Λιθουανία) και να ετοιμάζεται η τελική κρούση στον πυρήνα με θύμα και αυτή την Γερμανία.Άλλωστε το είχαμε προβλέψει με άρθρο μας από τον Οκτώμβριο του2011 με τίτλο “κοινή γάρ η τύχη και το μέλλον, αόρατο!”

Η Ελλάδα πρό των κρισίμων στιγμών και ευρωπαϊκών συνόδων, βαδίζει ακέφαλη και ¨ξυπόλητη στ’ αγκάθια”!

Ευτυχώς θα εκπροσωπηθούμε στις 29 Ιουνίου από τον ευπατρίδη και έμπειρο στα εξωτερικά πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.Αλλά φτάνει αυτό;

Ως πότε αυτή η χώρα ακόμα και για τα συνήθη και απλά για την ευταξία της Πολιτείας, θα βρίσκεται σε καιρό εκτάκτου ανάγκης;

Η οικονομία δεν λέει να ξεκινήσει. Το φρόνημα του λαού παραμένει χαμηλό.

Ουρές Αθηναίων για δωρεάν αγγουροντομάτες στο Πεδίο του Αρεως!

Ουρές Αθηναίων για φάρμακα! Επιδρομές στον Πειραιά και όπου αλλου υπάρχουν φαρμακεία που εισπράτουν μόνο τη συμμετοχή των ασφαλισμένων και όχι το σύνολο της αξίας!

Τυφλοί που οδηγούν φορτηγά και παίρνουν συντάξεις!

Αλλοι πάλι, στρατιωτικοί, πωλούσαν καύσιμα ή έπαιρναν και τις συντάξεις των νεκρών συζύγων…

Ένα γαϊτανάκι ατελείωτης ιλαροτραγοδίας!

Οι πολιτικές ηγεσίεςέπεσαν σε θερινή ραστώνη αφού καθόρισαν τα όρια και κεκτημένα μετά τη μάχη χαρακωμάτων των πρόσφατων πιό απολίτικων εκλογών!

Κατήφορος!

Κάτι πρέπει να γίνει και να μας ταρακουνήσει όλους!

Κόμματα, πολιτικούς και λαό!

Όχι μόνο εδώ μα και στην Ευρώπη!

Η Γερμανία κερδίζει συνεχώς μάχες, βγάζει γλώσσα στον ευεργέτη και αναμορφωτή της, τις ΗΠΑ και δεν αντιλαμβάνεται ότι στο τέλος θα χάσει τον πόλεμο!

Ο κ. Σόιμπλε, αυτός έχει το πάνω χέρι και όχι ηκ. Μέρκελ- έχει στρατευθεί στην πολιτική ακόμα περισσότερο μετά το φοβερό δυστύχημα και τις σοβαρές συνέπειες που είχε για την υγεία του. Κατανοητό και αποδεκτό.

Όμως, ενώ ζεί, αναπνέει και κινείται “κανονικοποιημένος” σε μια νέα φυσιολογική πραγματικότητα, η πολιτική του είναι άρρωστη, αδιέξοδη, κοντόφθαλμη και επικίνδυνη και για την Γερμανία και για την Ευρώπη!

Η χώρα μας ως το πρώτο πιλοτικό πειραματικό εργαστήριο αυτής της πολιτικής δέχνει του τί πρόκειται να ακολουθήσει και στην Γερμανική μηχανή!

“Αχτεν φουχτεν τσούχτεν”!

Σε ελεύθερη απόδοση:Αχ! ότι πιάσεις καίει και πονάει!

Δημήτρης Ψευτογκάς

Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ 2007 και 2009

ΥΠ. Αντιπεριφερειάρχης

Περιφερειακός Σύμβουλος “Αρχή….ζουμε μαζί”

Υστερόγραφα:

1. Παρηγορία και ενδυνάμωση φέρνει στον λαό της Δυτικής Μακεδονίας η αυριανή επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου Νέας Ρώμης και Κωνσταντινουπόλεως κκ Βαρθολομαίου. Θα παρακαθήσουμε στην κοινή πνευματική τράπεζα Ευχαριστίας και Αγάπης.

Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο, ιδιαίτερα σε ένα κοινό αγώνα νέου νοήματος ζωής, αξιών, ειρήνης και υψηλών ιδανικών σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Αξίζει σεβασμού, τιμής και βοήθειας αυτή η μεγάλη προσωπικότητα της Ορθοδοξίας.

Φέρει στους ώμους της, μια βαρειά διπλή κληρονομία αιώνων, με περισσή επιτυχία, σεμνότητα και λιτή εκοσμίκευση, χωρίς το στοιχείο της κρατικής δομής, της εξουσίας και της οικονομικής διείσδυσης του Ρωμαιοκαθολικισμού!

Η αμετροέπειες και οι μικρότητες περί “γευμάτων” δεν περιποιούν τιμή, εμάς τους φιλοξενούντες.

Είναι άκαιρες, επιπόλαιες και δεν αφορούν στο ελάχιστο, τον άξιο εκπρόσωπο της μεγάλης πνευματικής οικουμενικότητας και κοινότητας των ορθοδόξων λαών ( και συμμάχων όποτε δεί).

2. Ο κ. Φούχτε(ν)λ γιατί είναι ανεπιθύμητος στη Δ. Μακεδονία;

Θέλουμε να παραμείνει ενεργειακό κέντρο;

Θέλουμε την ννέα, προηγμένης τεχνολογίας 5η μονάδα της ΔΕΗ;

θέλουμε αυτάρκεια ενεργειακή και δικαίωμα χάραξης πολιτικής και άμυνας;

Θέλουμε ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας;

Θέλουμε καθαρότερο αέρα και υγιεινότερο περιβάλλον για τα παιδιά μας;

Αν ναι, τότε θέλουμε επενδύσεις και την βοήθεια του κ. Φούχτελ!

Αν δεν την θέλουμε με τί θα επενδύσουμε; Με τα ελλείμματα της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής ασφάλισης ή του χρέους;

Ας τελειώσουμε, επιτέλους με τον άκρατο αιστεροδεξιό λαϊκισμό!

Τάχιστα!(Quickly)

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ