Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αυτές θα είναι οι αυξήσεις της ΔΕΗ

Αυξήσεις που θα προσεγγίζουν ενδεχομένως και το 20% για τα τιμολόγια της ΔΕΗ που διαμορφώνονται σήμερα κάτω του κόστους, στα οποία περιλαμβάνονται και αρκετές κατηγορίες οικιακών, προτείνει για το 2013 η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανατιμήσεις κυρίως για τις χαμηλές καταναλώσεις προκύπτουν και από τη σταδιακή κατάργηση των κλιμακίων με βάση τα οποία τιμολογείται η ενέργεια. Συγκεκριμένα τα κλιμάκια που ισχύουν σήμερα είναι 0-800 κιλοβατώρες, 801-1000, 1001-2000 και άνω των 2000 kwh. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις προτάσεις τόσο της ΡΑΕ, όσο και της ΔΕΗ αυτά θα καταργηθούν προκειμένου να υπάρχει μία τιμή ανά κιλοβατώρα για όλες τις καταναλώσεις (ανεξαρτήτως ύψους) στη χαμηλή τάση και άλλη μία για τη νυχτερινή κατανάλωση.

Οι αυξήσεις στο ρεύμα την επόμενη χρονιά προβλέπεται να γίνουν σε τρεις δόσεις: Ιανουάριο, Μάιο και Ιούλιο οπότε τα τιμολόγια της ΔΕΗ απελευθερώνονται πλήρως (με εξαίρεση εκείνα που θα ισχύουν για τους ευάλωτους καταναλωτές) και θα ελέγχονται απολογιστικά για υπερβολικό κέρδος ή τυχόν κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης από την πλευρά της επιχείρησης.

Τον τελευταίο λόγο για τα τιμολόγια θα έχει βέβαια το ΥΠΕΚΑ πηγές του οποίου ανέφεραν σήμερα ότι οι αποφάσεις δεν αναμένονται πριν τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και αφού κοινοποιηθεί επίσημα η εισήγηση της ΡΑΕ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ