AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Απορρίφθηκε η προσφυγή στο ΣτΕ για τα αντλησιοταμιευτικά έργα σε Γρεβενά και Δεσκάτη

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, κατά πλειοψηφία και με τις ψήφους των περιφερειακών συμβούλων της περιφερειακής αρχής Αμανατίδη, απορρίφθηκε (με 19 ΟΧΙ και 10 ΝΑΙ) η εισήγηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργου Κασαπίδη για προσφυγή στη δικαιοσύνη, για την ακύρωση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ), του έργου «Αντλησιοταμιευτικά έργα στις θέσεις “Φλάμπουρο” και “Τρανή Ράχη”, και τα συνοδά τους έργα, των Δήμων Γρεβενών, Δεσκάτης και Σερβίων».

Παρόντες στη συνεδρίαση, που χαρακτηρίστηκε και πάλι από κάποιες εντάσεις μεταξύ συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης, ήταν και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Βουνάσας, της Δεσκάτης, αλλά και των Γρεβενών, κάποιοι εκ των οποίων ζήτησαν και έλαβαν και το λόγο, κατά των συγκεκριμένων έργων.

Στην τελική του τοποθέτηση ο περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης υπογράμμισε πως “εισηγούμαστε την απόρριψη της εισήγησης για προσφυγή στο ΣτΕ, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα είμαστε θετικοί σε ό,τι θα ακολουθήσει…είναι ρεαλιστική απόφαση και αυτό δε σημαίνει ότι όποιος θέλει δε μπορεί να πάει στο ΣτΕ”

Επικριτικοί για τη στάση της περιφερειακής αρχής ήταν οι Γ. Κασαπίδης, Γ. Ζεμπιλιάδου και Ν. Στολτίδης.

Πηγή: kozanimedia.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015