Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΙΑ»

Ικανοποιημένος από την παρουσία και την ανταπόκριση του κόσμου των Γρεβενών στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε γα πρώτη φορά ο Δήμος Γρεβενών, δήλωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Μ.Μ.Ε. την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011.

«Τα τελευταία 10 χρόνια ο ΜΟΓ με τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις «Ανακατωσάρια» ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη και έκαναν γνωστά τα Γρεβενά πανελλήνια και τους ευχαριστούμε πολύ» δήλωσε για ακόμη μία φορά ο κ. Δήμαρχος. Δυστυχώς αυτές οι εκδηλώσεις έκλεισαν τον κύκλο τους και οι διοργανωτές των προηγούμενων χρόνων, ο ΜΟΓ αλλά και ο Σύλλογος που προέκυψε από τη διάσπαση του ΜΟΓ ο Κρατήρας, αποφάσισαν φέτος να μη διοργανώσουν αποκριάτικες εκδηλώσεις. Έτσι ως Δήμος πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε εκδηλώσεις και φέραμε το θέμα σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θεωρήσαμε ότι δεν πρέπει να σταματήσει το Γρεβενιώτικο Καρναβάλι και παρά το λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεση μας προγραμματίσαμε εκδηλώσεις που τις ονομάσαμε «Γρεβενά και Ανακατωσιά».

Θέλω να πιστεύω τόνισε ότι καταφέραμε με τη συμμετοχή όλων των Φορέων του τόπου, των Συλλόγων και των Δημοτών να κρατήσουμε το χρώμα της Γρεβενιώτικης αποκριάς. Με την αρωγή του κυνηγετικού Συλλόγου, του Ιππικού Συλλόγου και της Λέσχης 4Χ4 την Πέμπτη 3 Μαρτίου το βράδυ, με τους Μανιταρόφιλους την παρασκευή 4 Μαρτίου και τους μαθητές να αναβιώνουν τον παραδοσιακό Γρεβενιώτικο γάμο, το Carousel και το Τρενάκι για τους μικρούς μας φίλους, τις ορχήστρες στους δρόμους το Σάββατο 5 Μαρτίου για γλέντι μέχρι το πρωί, το άναμμα των Φανών στην Πόλη των Γρεβενών και περιφερειακά από τους Συλλόγους την Κυριακή 6 Μαρτίου, με έντονη τη συμμετοχή του κόσμου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και το κλείσιμο των εκδηλώσεων με τα Κούλουμα, καταφέραμε να βγάλουμε τον κόσμο έξω για να διασκεδάσει και να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματα που τον ταλανίζουν.

Το μήνυμα που πήραμε από τους Πολίτες είναι: «συνεχίζουμε με εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών με χαμηλό κόστος και τα επόμενα χρόνια με τη συμμετοχή Φορέων, Συλλόγων, Μαθητών και Δημοτών».

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι οι επόμενες αποκριάτικες εκδηλώσεις θα είναι πιο προσεγμένες και πιο παραγωγικές και οι εκδηλώσεις «Γρεβενά και Ανακατωσιά» θα αποτελούν σημαντικό σημείο αναφοράς αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ