Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Απαγόρευσαν το ρεπορτάζ και θέλουν να στερήσουν την ενημέρωση στους φιλάθλους του Πυρσού!!!

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση του τάπητα του γηπέδου μπάσκετ στο συγκρότημα του πρώτου Γυμνασίου, ο τάπητας έχει φθαρεί και εγκυμονεί κινδύνους, η μπασκέτα είναι διαλυμένη.

 

Τι περιμένουν οι υπεύθυνοι, να τραυματιστεί κάποιος και μετά να βρούνε λύσεις; Απαράδεκτο πάντως αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο του μπάσκετ, καθημερινά μικρά παιδιά παίζουν μπάσκετ στο εν λόγω γήπεδο με κίνδυνο να τραυματιστούν.

Η κάμερα του σούπερ 28 βρέθηκε προχθές στο συγκρότημα του πρώτου γυμνασίου όπου συνομίλησε με ανθρώπους του μπάσκετ οι οποίοι τόνισαν τις απαράδεκτες συνθήκες στην μπασκέτα του πρώτου γυμνασίου, κανείς τελικά δεν  νοιάζεται για την νεολαία.

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα μπάσκετ, ελπίζουμε να διεξήχθησαν εργασίες στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου διότι πέρυσι ήταν σε κακή κατάσταση και σχεδόν διαλυμένες.

 

Θα λειτουργήσει κανονικά το κολυμβητήριο τον χειμώνα σύμφωνα με τους υπευθύνους, οι  εκλογές πλησιάζουν και όλα τα θέλουν  σε λειτουργία.

 

Δύο Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές έπαιξαν στον προχθεσινό αγώνα της Εθνικής με το Λιχνενστάιν μιλάμε για τους Χριστοδουλόπουλο και Σιόβα.

 

Στην Γερμανία βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΠΣ  Γιώργος Κοσματόπουλος με την Εθνική ομάδα νέων.

 

Ξεκινάνε την Κυριακή οι επίσημες υποχρεώσεις του Πυρσού με τον αγώνα Κυπέλλου στην Φιλιπιάδα με την τοπική ομάδα.

 

Ελπίζουμε η αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιώτων να ξεκινήσεις με θετικό αποτέλεσμα στην Φιλιππιάδα.

 

Διότι όλοι θέλουμε τον Πυρσό δυνατό και να κατακτά συνεχώς νίκες και να τον βλέπουμε να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Η ομάδα όμως δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε, διότι η Γ΄ Εθνική θα είναι δύσκολη και το κυριότερο υποβιβάζονται αρκετές ομάδες.

 

Με λίγα λόγια ο Πυρσός δεν ενέταξε στο ρόστερ του παίκτες που να κάνουν την διαφορά , επίσης δεν έχει πάγκο. Ελπίζουμε να διαψευστούμε και να δούμε έναν δυνατό Πυρσό. Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια των νέων επενδυτών που αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία ανέλαβαν την ομάδα των πρασίνων από το Πρωτοδικείο.

 

Παρών σε κάθε προπόνηση και σε φιλικά παιχνίδια του Πυρσού είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πυρσού Γιώργος Τσιμπέρης ο οποίος μπορεί αν διαμένει στην Θεσσαλονίκη όμως σε τακτά διαστήματα βρίσκεται στην πόλης μας ώστε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

 

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη προχθές στην Κοζάνη η ομώνυμη ομάδα ηττήθηκε με 2-0 απ τον Απόλλων Καλαμαριάς όπου προπονητής είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς ο οποίος ομολογουμένως  κάνει μία πολύ καλή δουλειά.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Κοζάνη αγωνίζονται τρείς Γρεβενιώτες Τραυλός- Στεργιόπουλος-  Χαματάι οι οποίος προχθές είχαν καλή απόδοση.

 

Στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης εισήχθη η Εβελίνα Πιπέργια η  αγαπημένη κόρη  του επιχειρηματία και φανατικού φιλάθλου του Πυρσού Δημήτρη Πιπέργια. Η στήλη  μας της εύχεται να γίνει μία επιτυχημένη γιατρός.

 

Ολιγομελής και χωρίς παλμό ήταν η παρουσία της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών στο προχθεσινό συλλαλητήριο της ΠΟΑΣΥ στην Θεσσαλονίκη. Εμείς ρωτάμε δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα οι Αστυνομικοί των Γρεβενών;

 

Από το 1986 κάνουμε ρεπορτάζ για την ομάδα του Πυρσού  και φυσικά ενημερώνουμε τους απανταχού Γρεβενιώτες φιλάθλους του Πυρσού, προχθές βρεθήκαμε στην Καστοριά όπου ο Πυρσός γνώρισε βαριά ήττα στο γήπεδο της χλόης με σκόρ 4-2 από τον Κάστωρα.

 

Με την λήξη του  παιχνιδιού οι υπεύθυνοι του Πυρσού μας απαγόρευσαν να κάνουμε ρεπορτάζ στερώντας έτσι την ενημέρωση στους φιλάθλους του Πυρσού.

 

Ενώ ο προπονητής της Καστοριάς Πέτρος Τσούκλης έκανε δηλώσεις στο σούπερ 28 αντίθετα οι υπεύθυνοι του Πυρσού δεν άφησαν τον προπονητή Λέτσιο Ανδρέα να κάνει δηλώσεις.

 

Μάλιστα η υπεύθυνη κατά την διάρκεια της επιστροφής της ομάδας του Πυρσού από την Καστοριά τόνισε στους ποδοσφαιριστές το κατόρθωμά της με ειρωνικά σχόλια.

 

Ελπίσουμε ο κ. Χρυσικόπουλος που είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων να τους επαναφέρει στην τάξη, αξίζει να σημειώσουμε ότι με τον κ. Χρυσικόπουλο συνεργαστήκαμε πριν λίγα χρόνια στην εφημερίδα Ντέρμπι με επιτυχία.

Κ.Μ

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων της Ένωσης με τους αγώνες Κυπέλλου της  Α΄ φάσης. Συγκεκριμένα το Σάββατο στις  4:30 η Δήμητρα αντιμετωπίζει στο γήπεδο της το Μέγαρο ενώ η Σειρήνα τίθεται αντιμέτωπη με τον Καμβουνιακό Δεσκάτης την Κυριακή, ο Άρης Καρπερού υποδέχεται στο γήπεδό του τον Αλιάκμωνα Κιβωτού στις 4:30.

Κ.Μ

 

Σύνδεσμος διαιτητών ΕΠΣ Γρεβενών

Την καλύτερη περίοδο από την ίδρυση του διανύει ο σύνδεσμος διαιτητών της ΕΠΣ Γρεβενών. Με διαιτητές και βοηθούς σε όλες τις κατηγορίες, βλέπουμε Α΄ Εθνική Θάνος –Χαρίσης,  Β΄ Εθνικής διαιτητής Καραλιόλιος, βοηθός Ρίγγος.

 

Διαιτητές Γ΄ Εθνικής: Τσέτσιλας Κώστας, Πάνος, Δροβατζίκας.

Βοηθοί: Στεφούλης, Μωισιάδης.

Αρχιδιαιτητής είναι ο Αργύρης Νατσιόπουλος, είναι άνθρωποι με με μεγάλη προσφορά στην διαιτησία του νομού μας και όχι μόνο, πάντα δίκαιος με τους  διαιτητές.

Τελειώνοντας πρέπει να επισημάνουμε ότι οι διαιτητές της ΕΠΣ αρίστευσαν στα περσινά παιχνίδια χωρίς καμία παραπομπή  από  τους παρατηρητές, αυτό δείχνει το υψηλό επίπεδο των διαιτών της ΕΠΣ το οποίο οφείλεται εν πολλοίς και στον Πρόεδρο της ΕΠΣ  Γιώργο Κοσματόπουλο.

Κ.Μ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ