Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Σημαδόπουλου (4/1/20122)

Μένω έκπληκτος από την υποδοχή και το ¨πρωτοχρονιάτικο καλωσόρισμα¨ του Δημάρχου Γρεβενών Κου Κουπτσίδη, παρά του ότι προγραμμάτισα επίσκεψη μου, στο Δημαρχείο για συζήτηση, προώθηση και επίλυση προβλημάτων συναρμοδιότητας, νιώθω την υποχρέωση ανταπαντώντας στις καταγγελίες του  να επισημάνω τα εξής :

Χρόνια τώρα ατύπως το Νοσοκομείο διαθέτει αγροτικούς ιατρούς για την συνταγογράφηση   στην θέση δασαρχείο  (παλαιό υγειονομικό), για την δυνατόν καλύτερη , ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Νομού Γρεβενών.

Την Παρασκευή 30-12-2011 λόγω και της έντασης με την οποία προβλήθηκε από τα κεντρικά Μ.Μ.Ε.,  η απεργία των ιατρών του Ε.Σ.Υ.  σε συνδυασμό με την απεργία των φαρμακοποιών, προκάλεσε πρωτοφανή προσέλευση συμπολιτών μας που αντιμετωπίστηκε για ακόμη μια φορά από αγροτικό ιατρό που έστειλε η Διοίκηση του Νοσοκομείου. Είναι γνωστό και πρέπει να επισημανθεί ότι οι διαθέσιμοι Αγροτικοί Ιατροί του Νοσοκομείου για την εξυπηρέτηση των 15 Περιφερειακών Ιατρείων, του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης και των Τοπικών διαμερισμάτων, ιδιαίτερα την περίοδο που λήγουν οι συμβάσεις όπως την τωρινή, δεν επαρκούν για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του Νομού μας.

Μπορώ να πώ  πώς σε γενικές γραμμές καλύπτουμε τις ανάγκες της περιόδου προγραμματίζοντας κατανάγκη ένα ελάχιστο κυκλικό πρόγραμμα για την πλήρη κάλυψη της ζήτησης συνταγογραφίας από τους πολίτες .

Μέσα στα πλαίσια αυτά προκύπτουν προβλήματα δυσλειτουργίας τα οποία πάντα καλή την πίστη λύνονται προς το συμφέρον και   εξυπηρέτηση των πολιτών μέχρι να καλυφθούν οι κενές- κενούμενες θέσεις αγροτικών ιατρών(περιμένουμε άμεσα έξι).

Από την μεριά μας ουδέποτε επιρρίψαμε ευθύνες στην Δημοτική Αρχή ούτε είναι και των ηθών μας, να μεταφέρουμε ευθύνες σε θεσμικούς εκπροσώπους κορυφαίων Δημοκρατικών θεσμών.

Τουναντίον, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η δημιουργική συνεργασία και συνεννόηση για την αντιμετώπιση μικρών και μεγάλων προβλημάτων και ιδιαίτερα  στον ευαίσθητο χώρο της υγείας είναι βασική προϋπόθεση μιας ποιοτικότερης παροχής υπηρεσιών υγείας και την οποία κατεύθυνση από την μεριά μας τηρούμε.

Ενημερώνοντας τους πολίτες ανακοινώνουμε ότι σήμερα  Τετάρτη 4-1-2012 και Πέμπτη 5-1-2012 στο συγκεκριμένο χώρο θα υπάρχουν αγροτικοί Ιατροί  τους οποίους και μπορούν να επισκέπτονται.

Εύχομαι από μέρος της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά  σε όλους . Ευχαριστώ ταυτόχρονα τον έντυπό και ηλεκτρονικό τύπο για την φιλοξενία.

Ο Διοικητής –Πρόεδρος Δ.Σ.

του Γ.Ν. Γρεβενών

Σημαδόπουλος Κυριάκος

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ