Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αξίζει να δείτε: 8 μικρές, αλλά μαγικές λύσεις για να κλέψουμε… την ηλικία μας!

Τα αστειάκια με τα γηρατειά λίγοι τα ανέχονται. Και δεν τους αδικεί κανείς. Γιατί πόσο πια να γελάσεις με τη ραγάδα, τη ρυτίδα και τη φαλάκρα;

Πριν απαντήσετε …πάρα πολύ, σκεφτείτε το γνωστό ρητό «εκεί που είσαι ήμουνα, και εδώ που είμαι θα ‘ρθεις». Μάλλον, τώρα η λέξη «ηλικία» σας φαίνεται λιγότερο αστεία. Αλλά επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής, σας επαναφέρω στην τάξη, προσφέροντάς σας μάλιστα μικρά trick που ξεγελούν την ηλικία.

Αν η βιολογική σας ηλικία λοιπόν, είναι πολύ μικρότερη από την «εμφανισιακή» σας, ίσως να φταίνε τα γονίδια. Στην περίπτωση, που φταίτε όμως εσείς φροντίστε να:

1. Αφήστε κάτω το τσιγάρο τώρα: Ρυτίδες, ζάρες αντικαθίστανται από ένα ροδαλό και σφριγηλό δέρμα, αν αποφασίσετε ότι «όσο κάπνισα, κάπνισα, ας ξεκινήσω να αφαιρώ χρόνια τώρα». Και εκεί πάνω στους υπολογισμούς σας, μειώστε στο μισό τον κίνδυνο να πεθάνετε από το κάπνισμα τα επόμενα 15 χρόνια.

2. Μιας και ξεκινήσαμε τις αλλαγές, πηγαίνετε μέχρι την κουζίνα και πετάξτε τα φειγ βολάν του πιτογυράδικου στη γωνία (και της πιτσαρίας). Αντικαταστήστε τα έτοιμα φαγητά με πλούσια σε θρεπτικά συστατικά λαχανικά και φρούτα, μειώστε το κρέας και αυξήστε το ψάρι, για να δείτε τον οργανισμό σας να ξαναζεί εφηβεία.

3. Βόλτα στη γειτονιά, ποδηλατάδα στο πάρκο, τρέξιμο στο γήπεδο ή αναρρίχηση στο βουνό, ό,τι και αποφασίσετε καλό θα σας κάνει. Γιατί η άσκηση «κόβει» θερμίδες και χρόνια, ταυτόχρονα.

4. Το γέλιο είναι φάρμακο. Όχι μόνο γιατί προσφέρει την αίσθηση της ευχαρίστησης και της αναζωογόνησης, αλλά γιατί παράλληλα κάνει το άγχος και το στρες να…αλλάζουν δρόμο. Στα plus: το γέλιο ανοίγει νέους κώδικες μιας υγιούς κοινωνικής συμπεριφοράς.

5. Επειδή «ένα φιλάκι είναι λίγο πολύ λίγο», προσφέρετε τις αγκαλιές και τα φιλιά σας απλόχερα. Εξάλλου, οι ειδικοί επιμένουν ότι όλες οι κινήσεις που δείχνουν οικειότητα έχουν ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, ειδικά στον τομέα των καρδιαγγειακών παθήσεων και της αντιγήρανσης.

6. Το αλκοόλ όσο και αν σας αρέσει, γνωρίζετε όλοι ότι είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς της νεότητας. Με απλά λόγια, η αφυδάτωση που προκαλεί, γεράζει το δέρμα, δηλαδή πιο έντονες ρυτίδες και γραμμές στο πρόσωπο. Ακόμα το σκέφτεστε;

7. Η χαλάρωση, είτε μεταφράζεται σε μασάζ, είτε σε ένα σαββατοκύριακο μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, είναι «εισιτήριο» νεότητας. Αποβάλλει το άγχος, βελτιώνει την αιματολογική και λεμφική λειτουργία, επιταχύνει την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στο δέρμα σας και ενισχύει την αποβολή των τοξινών από το σώμα σας. Κι άλλα θέλετε;

8. Παραδοθείτε στο/ στη σύντροφό σας. Μελέτες έχουν προ πολλού αποδείξει περίτρανα ότι η αγάπη και η καλή υγεία είναι αλληλένδετες. Το τακτικό σεξ μάλιστα, ενδείκνυται για να κάνετε το ηλικιακό σας ρολόι, να γυρίσει πίσω.

Αν θέλετε αποδείξεις, ακούστε τον ειδικό στο θέμα dr David Weeks, ο οποίος σε έρευνα που διεξήγαγε, ανακάλυψε ότι τα ζευγάρια που έκαναν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα έμοιαζαν επτά χρόνια νεότερα, από εκείνα που είχαν λιγότερες επαφές. Στην περίπτωση των γυναικών μάλιστα, οι οι ερευνητές  συμφωνούν ότι το σεξ αυξάνει τα επίπεδα των οιστρογόνων, κάνοντας τα μαλλιά πιο λαμπερά και το δέρμα πιο εύπλαστο.

clickatlife

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ