Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αντιπυρική περίοδος: Σύσκεψη στα Ιωάννινα με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη (2/6/2011)

Στα Ιωάννινα βρέθηκε, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του τμήματος Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό  να συμμετάσχουν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενόψει της προετοιμασίας της φετινής αντιπυρικής περιόδου. Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία  του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή,  παρουσίας του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρου Μπούφη, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος  κ. Στυλιανού Στεφανίδη και της Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου- Μπάστα, με στόχο τον αρτιότερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα αντιπυρικής προστασίας  για το 2011 και τονίστηκε η ανάγκη πλήρης ενεργοποίησης όλων  των εμπλεκόμενων φορέων (αστυνομίας, πυροσβεστικής, ΜΚΟ, εθελοντικών οργανώσεων) αλλά και του κάθε πολίτη ξεχωριστά, προκειμένου να ενισχυθεί η συνείδηση αποφασιστικής συμμετοχής στην πρόληψη και καταστολή, σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών. Επίσης, υπήρξε διαβεβαίωση ότι τα κονδύλια για τις δασικές πυρκαγιές δεν θα επηρεαστούν από τις γενικότερες περικοπές του κράτους, αλλά θα είναι στα περσινά επίπεδα. Τέλος, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε σχέδιο Νόμου για διαβούλευση σχετικά με την ασφάλιση των εθελοντών, η συνεισφορά των οποίων είναι πολύ σημαντική στην δασοπυρόσβεση.

Κατά την παρέμβαση του ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, εξέφρασε την ανησυχία του για τον έγκαιρο καθαρισμό των δασικών δρόμων και των αντιπυρικών ζωνών. Πρότεινε στο επικείμενο νομοσχέδιο να υπάρξει ρύθμιση χρηματοδότησης των καυσίμων των εθελοντικών οργανώσεων και να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο οι αγροφύλακες στην αντιπυρική προστασία.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ