Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αναστάτωση από την επίθεση ομάδας φοιτητών σε τρεις φοιτητές μέσα στο ΤΕΙ Κοζάνης-Τι λέει η Αστυνομία-Τι υποστηρίζει η «Χρυσή Αυγή»

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι στο χώρο του εστιατορίου του ΤΕΙ Κοζάνης, όταν ομάδα περίπου 20 και πλέον φοιτητών επιτέθηκε, αρχικά φραστικά και στη συνέχεια με…πιάτα, μαχαιροπήρουνα αλλά και, τέλος, ακόμη και με μερικές γροθιές, σε παρέα τριών φοιτητών (δυο εκ των οποίων αδέρφια από Έδεσσα), οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη ή φίλα προσκείμενοι στη «Χρυσή Αυγή».Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο ένας εκ των τριών φοιτητών τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και μετέβη για λίγο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ οι τρεις φοιτητές προσέφυγαν αρχικά στο γραφείο της αντιπροέδρου του ΤΕΙ Κοζάνης Γεωργίας Χαριτούδη. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ ένας εκ των τριών φοιτητών που δέχθηκαν την επίθεση υπέβαλε μήνυση, κατονομάζοντας τουλάχιστον τέσσερις φοιτητές από την ομάδα των 20 ατόμων που τους επιτέθηκαν, οι οποίοι και αναζητούνται.

Η ομάδα των 20-25 ατόμων φέρεται να ανήκει στο λεγόμενο «αντεξουσιαστικό» χώρο και πιθανότατα είχε «προηγούμενα» με τους τρεις φοιτητές, οι οποίοι, πάντως, αρνήθηκαν πως είναι μέλη της «Χ.Α.». Μόνο ένας εξ αυτών δήλωσε πως είναι φιλα προσκείμενος στο εν λόγω κόμμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ο υποψήφιος περιφερειάρχης της «Χ.Α.» και δικηγόρος Νίκος Κουρκούτας προσφέρθηκε να αναλάβει νομικά τους τρεις φοιτητές.Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, φαίνεται να υπήρξε και κάποια «συνομιλία» μεταξύ των δυο πλευρών, λίγο νωρίτερα.

Μάλιστα, χθες το βράδυ, η «Χ.Α.» εξέδωσε και σχετική ανακοινωση, στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «Το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαρτίου, ομάδα περίπου 30 αναρχικών συμμοριτών επιτέθηκε σε τρεις φοιτητές του ΤΕΙ Κοζάνης οι οποίοι φέρονται να είναι υποστηρικτές του κινήματος μας. Με τραμπουκισμούς, λεκτική και σωματική βία, οι θρασύδειλοι αριστεροί επιτέθηκαν και χτύπησαν τους φοιτητές, ένας εκ των οποίων διακομίστηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.Κατόπιν μηνύσεων που υποβλήθηκαν από τους παθόντες, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό. Δυστυχώς το ΤΕΙ Κοζάνης έχει μετατραπεί λίγο ή πολύ σε γιάφκα αριστερών παρακρατικών οι οποίοι εκμεταλλεύονται το άσυλο και τρομοκρατούν τους φοιτητές. Καθημερινά είναι τα φαινόμενα προπηλακισμών και επιθέσεων εναντίον φοιτητών οι οποίοι αποδοκιμάζουν τις ενέργειες τους. Η Τ.Ο. Κοζάνης της Χρυσής Αυγής προέβη σε μηνύσεις εναντίον των πρωταγωνιστών του επεισοδίου και τη Δευτέρα θα καταθέσουμε και νέες μηνύσεις μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα απειλών και ύβρεων μέσω τηλεφώνου σε πολλά στελέχη και υποστηρικτές μας. Δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε πλήρως τα δικαιώματα μας μέσω της νομικής οδού και δεν θα επιτρέψουμε σε
παρακρατικούς αριστερούς να τρομοκρατούν και να επιτίθενται χωρίς συνέπειες».

 

xaritoydh gevrgia

 

 

kozanimedia.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ