Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ

 

Επειδή οι λόγοι που ανάγκασαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ να αποχωρήσει από την Προεδρία της ομάδας , μετά την εντεταλμένη διαιτησία στον αγώνα ΠΥΡΣΟΥ – ΒΕΡΟΙΑΣ και μετά τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια  και μετά τον αγώνα , βρίσκουν απόλυτα σύμφωνα όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ και επειδή οι καταγγελίες του γι αυτά που συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο απηχούν τις απόψεις όλων μας , το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ συνήλθε σήμερα στις 21-11-2009 και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ από το Πρωτάθλημα της Γ επαγγελματικής κατηγορίας.

 

 

 

                                                            ΓΡΕΒΕΝΑ 21-11-2009

                                                            ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ

 

 

 

Στις 19-11-2009  αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος το από  19/11/2009 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, όπου με πομπώδες ύφος η ενλόγω Ομοσπονδία ‘’καταδίκασε ‘’ απερίφραστα , ‘’όπως γράφει’’ τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΒΕΡΟΙΑ όπου «φίλαθλοι» της ομάδας ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  βιαιοπράγησαν άνανδρα κατά του διαιτητή του αγώνα κ. Φραγκάκη Σ.Δ.Π.  Καβάλας και του βοηθού  διαιτητή  κ. Σημιακού  Σ.Δ.Π. Ξάνθης.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με την ανακοίνωσή της αυτή μας ΠΡΟΚΑΛΕΙ στην κυριολεξία να απαντήσουμε

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ

1.Καταρχήν  μην ξανατολμήσετε να θέσετε εντός εισαγωγικών την λέξη ‘’φίλαθλοι ‘’ όταν  αναφέρεστε στον ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

2. Εντός παρενθέσεως έπρεπε να θέσετε την λέξη ‘’διαιτητής ‘’ και το επώνυμο ‘’ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ’’, γιατί αυτός είναι ο άνθρωπος που νόμισε ότι ήρθε σένα χωριό , για να δείξει και να αποδείξει στους ‘’ανωτέρους του ‘’ ότι εκτελεί με πίστη και πατριωτισμό το καθήκον του .

3. Απ ότι φάνηκε το όνειρο του ανθρώπου  ήταν να αποδείξει ότι μπορεί να εκτελεί  την αποστολή που του έχει ανατεθεί και ότι αν ‘’προαχθεί’΄΄ είναι ικανός να εκτελέσει όποια άλλη αποστολή του ανατεθεί. Δεν θα του γίνει όμως το χατήρι ούτε το απατηλό του όνειρο θα εκπληρωθεί γιατί από σήμερα και για πάρα πολύ καιρό ακόμη  θα υπάρχει, εκ  μέρους μας τουλάχιστον, συνεχής αναφορά στην ‘’προσωπικότητά του’’.

4.Ομως μας προξένησε πράγματι έκπληξη η ‘’ανακοίνωση ‘’ της ομοσπονδίας σας . Μάλλον  την έχετε ως πρότυπο ανακοίνωσης και αλλάζετε τα ονόματα των καταγγελλόντων και  καταγγελλόμενων.

Αυτό είναι βέβαιον πέραν πάσης αμφιβολίας  για τους εξής λόγους :

Α. Κανείς μα κανείς σας δεν είχε την ευθιξία να ακούσει  από την ΄ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ  την άποψή της . Αρκεστήκατε συνεπώς στα τετρημένα περί  καταγγελίας της ομάδας και των φιλάθλων της και περί στήριξης του διαιτητή.

Β. Σας πληροφορούμε πως έχουμε στην διάθεσή σας τα ‘’κατορθώματα ‘’ του κυρίου απαράδεκτου και σας καλούμε να τα δούμε μαζί .

Γ. Ο  Φραγκάκης είναι  ο δεύτερος διαιτητής που τόλμησε να προσβάλλει τον ΠΥΡΣΟ  κατά τα τελευταία 81 χρόνια ( διαβάστε καλά ) που υπάρχει και εισέπραξε το τίμημα που του αναλογεί.. Ο άνθρωπος νόμισε ότι έτσι πέτυχε στις εξετάσεις  που έδινε. Νόμισε ότι σφυρίζει σε τελικό. Δεν κατάλαβε ό,τι κατάλαβαν πως είναι ένα όργανο και πως για να προβιβαστεί θα τον κάνουν ότι θέλουν και θα τον στίψουν σαν λεμονάκι όπως έκαναν και θα κάνουν σε όλους σας , όταν και όποτε μπορούν.

Δ. Μην ξανατολμήσετε λοιπόν να   στηρίξετε με ξύλινες καταγγελίες  και ανακοινώσεις αυτούς που σας εξευτελίζουν.

Ε. Για να αποδείξουμε την αλήθεια των όσων υποστηρίζουμε σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΜΕ και σας ΠΡΟΚΑΛΟΎΜΕ να μας στείλετε έστω και μια καταγγελία κατά ενός μέλλους σας για εσφαλμένη διαιτησία.

 

 ΚΥΡΙΟΙ

Η  από το 1928 μέχρι σήμερα, δηλαδή για η 81 ολόκληρα χρόνια, συνεχής παρουσία του αθλητικού συλλόγου ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα των Γρεβενών και η ταύτισή του  με τα Γρεβενά , και κυρίως η αγάπη του κόσμου για τον ΠΥΡΣΟ , τον έχει κατατάξει στις συνείδηση όλων μας.

Κανένας δεν θα μπορέσει ποτέ να απαξιώσει το λατρευτό ‘’παιδί’’ των Γρεβενιωτών και τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ του , όπως και αν λέγετε.

 

 

                                                            Γρεβενά 20-11-2009                              

                                                            ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ