Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Με το συγκεκριμένο δελτίο τύπου θέλουμε να επισημάνουμε την πλήρη απουσία του τοπικού βουλευτή απ’ τα προβλήματα του νομού καθώς και την ανεπάρκειά του στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.
Υφιστάμενες δομές ανάπτυξης υπολειτουργούν και άλλες έχουν απαξιωθεί πλήρως. Το Τ.Ε.Ι. Γρεβενών κινδυνεύει με κλείσιμο και οι περσινές δηλώσεις πανηγυρισμού για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» έχουν δώσει τη θέση τους στη σιωπή. Η πρότασή μας όπως και τότε είναι ξεκάθαρη. Αυτόνομη σχολή στα Γρεβενά. Ακόμη, κανένα μεγάλο έργο υποδομής δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει στον τόπο μας και η ανεργία καλπάζει.
Απένατι σ’ αυτή τη λογική, ο ΣΥΡΙΖΑ, από μεγάλη δεξαμενή της αριστεράς έχει καταντήσει κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Μοναδικό μέλημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η μη έξοδος απ’ το μνημόνιο για να επιβιώσει πολιτικά καθώς και η ενσωμάτωση στις τάξεις της δεξιών, αριστερών και κάθε λογής τυχάρπαστων αντιμνημονιακών δήθεν στελεχών. Καμία αναπτυξιακή προοπτική για τη χώρα, πολυφωνία για το χρέος και άκρατη παροχολογία.
Η λύση μπορεί να δοθεί μόνο από τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ. Ως δύναμη υπευθυνότητας, το ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να σώσει τη χώρα απ’ τη χρεοκοπία και ήρθε η ώρα,με αρωγό την κοινωνία, να υλοποιηθεί το Παραγωγικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που προτείνει το κίνημα. Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί η έξοδος από την κρίση.
Επίσης, οφείλουμε με την ψήφο μας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές,να καταδικάσουμε το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία εγκληματική οργάνωση. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής στην κάλπη, η εφαρμογή των πολιτικών που έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ για την εξάλειψη του φασισμού (αντιρατσιστικό νομοσχέδιο) και η συνδρομή της Δικαιοσύνης θα απαλλάξουν την κοινωνία από τους ναζιστές.
Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών
Ο Γραμματέας
Πρίντζας Δημήτριος

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ