Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ανακοίνωση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για την συμπλήρωση 40 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ για τη συμπλήρωση 40 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα
Μία μέρα σαν τη σημερινή, πριν από τέσσερις δεκαετίες ακριβώς, άνοιγε ο δρόμος για την επιστροφή της Ελλάδας στη δημοκρατική ομαλότητα, έπειτα από την επτάχρονη χούντα.
Η προδοσία της Κύπρου και οι τραγικές συνέπειες της, για τον μαρτυρικό ελληνισμό της Μεγαλονήσου, ήταν η τελευταία εγκληματική πράξη του δικτατορικού καθεστώτος, πριν την οριστική του κατάρρευση. Το επόμενο διάστημα θα διεξάγονταν οι πρώτες ελεύθερες εκλογές και θα επιλυόταν οριστικά το πολιτειακό ζήτημα με τον ελληνικό λαό να αποφασίζει την κατάργηση της βασιλείας, στη χώρα μας.
Σε αυτά τα 40 χρόνια από τη Μεταπολίτευση, προωθήθηκε αναμφίβολα πλήθος δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων σε όλο το φάσμα του κράτους και της κοινωνίας. Ενσωματώθηκε στον κοινωνικό ιστό ένα πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, το οποίο λόγω πολιτικών φρονημάτων βρισκόταν στο περιθώριο για αρκετές δεκαετίες, το επίπεδο ζωής των Ελλήνων αναβαθμίστηκε σημαντικά και η χώρα μας κατοχύρωσε δίκαια τη θέση της στην μεγάλη οικογένεια της Ενωμένης Ευρώπης.
Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε την ύπαρξη πληθώρας σοβαρών στρεβλώσεων και δυσλειτουργιών σε ολόκληρη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που σε μεγάλο βαθμό οδήγησαν στη δυσχερή πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της τελευταίας τετραετίας.
Η θεμιτή και επιβεβλημένη κριτική στο τρόπο λειτουργίας της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και οι διεκδικήσεις για ακόμη μεγαλύτερη εμβάθυνση της, δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση, να επιτρέψουμε να γίνουν όπλα στα χέρια των λαϊκιστών, οι οποίοι προσπαθούν μέσω της απαξίωσης του πολιτεύματος, να προωθήσουν ολοκληρωτικές λύσεις, εκμεταλλευόμενοι την αγανάκτηση και την ανασφάλεια μεγάλων τμημάτων του ελληνικού λαού.
Ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία, όπου μέσα στο ναό της Δημοκρατίας έχουν παρεισφρήσει νεοναζί, φιλοχουντικοί και θιασώτες εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων είναι περισσότερο παρά ποτέ επίκαιρη η ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι «Η Δημοκρατία είναι θέμα μόνιμου αγώνα».
Ας αγωνιστούμε λοιπόν, για να διαφυλάξουμε και να εμβαθύνουμε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ