ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΕΗ
ΔΑΜ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αλλαγές στη Διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ – Πρεμιέρα την Κυριακή για τον ΠΡΩΤΕΑ

Δεν μας εκπλήσσει η τωρινή διοίκηση του Πυρσού με τις συχνές αλλαγές προπονητών, έτσι με συνοπτικές διαδικασίες η διοίκηση απομάκρυνε τον Γιώργο Γεωργιάδη και προσέλαβε τον Πέτρο Τσούκλη.

 

Εμείς ρωτάμε για να βγάλει συμπέρασμα για την δουλειά ενός προπονητή χρειάζεται λίγος καιρός, αλλα εδώ στην Ελλάδα όλοι βιάζονται.

 

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κάποιο πλάνο από τις ομάδες και με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα το εξιλαστήριο θύμα είναι ο προπονητής.

 

Επίσης  ρωτάμε, διώχνεις τον Τσούκλη το καλοκαίρι και μετά τον ξαναφέρνεις; Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι φίλαθλοι.

 

Το ζητούμενο όμως είναι να ανακάμψει η ομάδα και να πάρει την πρώτη νίκη την Κυριακή στο ΔΑΚ με τον Ρήγα Φεραίο.

 

Έτσι η διοίκηση μετά την λύση της συνεργασίας με τον γενικό αρχηγό Βασίλη Τσίπη απομάκρυνε τον Γιώργο Γεωργιάδη και έπεται  συνέχεια.

 

Δίπλα στον Πέτρο Τσούκλη θα είναι ο Ηλίας Βάλης ο οποίος είναι κάτοχος του διπλώματος που απαιτεί η ΕΠΟ. Ο Βάλης κατάγεται από την   Κατερίνη.

 

Αρκετή γκρίνια πάντως υπάρχει από τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων για το ότι είναι απλήρωτοι, η διοίκηση πάντως  υποσχέθηκε να πληρώσει τις επόμενες μέρες.

 

Άλλωστε το οικονομικό πρόβλημα ταλανίζει όλες τις ομάδες Α΄ Β΄ και Γ΄ Εθνικής και οι παίκτες να κάνουν υπομονή.

 

Σε δηλώσεις στην ¨Ε¨ τόνισε ότι αλλάζει ο στόχος της ομάδα ς που ήταν πρωταγωνιστικός, τώρα ο στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία.

 

Πρεμιέρα έχουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα μπάσκετ Γ΄ Εθνική, εκεί όπου συμμετέχει ο Πρωτέας που φιλοδοξεί και την νέα περίοδο να έχει ακόμη πιο πολλές διακρίσεις.

 

Aλλωστε ο περσινός επιτυχημένος κορμός παρέμεινε και έτσι κα την φετινή περίοδο ο ΠΡΩΤΕΑΣ θα ανεβάσει τα φτερά του και πάλι για υψηλές πτήσεις.

 

Η διοίκηση του προέδρου Μπάμπη Πενλίδη είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και όπου πέρσι πήρε το ρίσκο με την πρόσληψη του Γιάννη Χασιώτη.

Ο οποίος κατόρθωσε και κολύμπησε στα βαθιά δημιουργώντας μία δυνατή ομάδα η οποία τερμάτισε πέρσυ στην Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Σέντερ φορ θα δοκιμαστεί σήμερα στην ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ τώρα αν αρέσει πιθανόν να αποκτηθεί διότι η ομάδα έχει πρόβλημα στη θέση.

 

Πρώτη προτεραιότητα του νέου Δημάρχου κ.Δασταμάνη είναι η αλλαγή σωλήνων αμιάντου οι οποίοι είναι καρκινογόνοι και απαγορεύεται  ρητά από την Ευρωπαϊκή Ενωση στο χωριό Καλαμίτσι και στο χωριό Κρανιά ένα μέρος περίπου 500 μέτρων.

 

Αλήθεια τι λένε οι δημοτικοί άρχοντες που πέρασαν από τον Δήμο που δεν φρόντισαν να αντικαταστήσουν τις σωλήνες και σκορπούσαν τα χρήματα για διάφορους σκοπούς όπως παλαιότερα Ανακατωσάρια κλπ αλλά ποιος θα νοιαστεί για την υγεία των συμπολιτών μας.

 

Αν και πλησιάζουμε προς τον χειμώνα καλό είναι να ελέγχονται οι παιδικές χαρές ώστε να μην συμβεί κάποιο ατύχημα στα μικρά παιδιά.

 

Αλλωστε υπάρχουν αρκετές παιδικές χαρές διάσπαρτες στην πόλη μας όπου μικρά παιδιά απολαμβάνουν της κούνια και τις τσουλήθρες ή το μονόζυγο.

 

Πρέπει όμως και οι ιδιοκτήτες όπου έχουν νοικιασμένες από το Δήμο κτήρια για καφέ να δώσουν την ανάλογη προσοχή στις παιδικές χαρές.

 

Παρελθόν ο Γιώργος Γεωργιάδης

Νέος προπονητής ο Πέτρος Τσούκλης

Παρελθόν αποτελεί από προχθές ο προπονητής του ΠΥΡΣΟΥ Γιώργος Γεωργιάδης, νέος τεχνικός θα είναι και πάλι ο Πέτρος Τσούκλης ο οποίος απομακρύνθηκε το καλοκαίρι, με λίγα λόγια πολύ κακό για το τίποτα.

Αν νομίζει η διοίκηση ότι επιτυγχάνει κάτι εμείς δε το γνωρίζουμε. Με λίγα λόγια γυρίσαμε πάλι στα ίδια απλώς τώρα η διοίκηση το καλοκαίρι είχε μεγαλεπήβολους στόχους. Τώρα στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τέλος η ομάδα προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για το κυριακάτικο παιχνίδι με το Ρήγα Φεραίο στο ΔΑΚ.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΩΛΈΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ 100 τ.μ.
ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΔΙΧΩΡΗ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ