Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ακόμη δύο βαθμούς απώλεσε ο Πυρσός στο γήπεδο του αγωνιζόμενος με τον ουραγό του πρωταθλήματος – Αρκετές εκπλήξεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Γ΄ Εθνική 2ος  όμιλος

Αρκετές εκπλήξεις είχαμε στο πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής του 2ου ομίλου με πρώτη και καλύτερη την ήττα της ΑΕΛ στην Φιλλιπιάδα από την τοπική ομάδα με σκορ 1-0. Αξίζει να σημειώσουμε ότι διαιτητής ήταν ο Καραλιόλιος με βοηθούς τους ΡΊΓΚΟ, Μωϊσιάδη της ΕΠΣ Γρεβενών οι οποίοι αρίστευσαν. Ο Πυρσός παραχώρησε ισοπαλία στον ουραγό Θεσπρωτικό με σκορ 1-1, ενώ η Δόξα Πενταλόγου πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας επί του Οδυσσέα Κορδελιού. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε 2-0 του Όλυμπου Κέρκυρας και μείωσε σε δύο βαθμούς την διαφορά από την ΑΕΛ. Τέλος ο Θεσπρωτικ/ος επικράτησε 2-1 του  Καμβουνιακού στην χαλάστρα.

Πυρσός- Κεραυνός Θεσπρωτικός 1-1

Ακόμη δύο βαθμούς απώλεσε ο Πυρσός στο γήπεδο του αγωνιζόμενος με τον ουραγό του πρωταθλήματος όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Ο Πυρσός ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Θεσπρωτικό να προηγηθεί με τον Νικολάου στο 11’.

Στο 32΄μετά από λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Κυριακίδη και Σκέντζο ο Νικολάου το εκμεταλλεύτηκε, το σουτ όπως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Στο 35΄ο Δούμας μόνος του  στους δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό. Στο 38΄κόρνερ του Κοτσατίσογλου κεφαλιά του Κυριακίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46΄σέντρα του Κοσμίδη ο Γκέτσιος από κοντά ισοφάρισε 1-1. Από εκεί και μετά ο Πυρσός παρότι ανέβασε στροφές , παίζοντας όμως ανορθόδοξα δεν μπόρεσε να πετύχει την νίκη. Ευκαιρίες σημαντικές απώλεσε ο Καραγιάννης στο 90’ και 91’. Ο Θεσπρωτικός από το 82΄έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πάνου.

Καλή η διαιτησία του Μελιτζανίδη Ημαθίας, οι πράσινοι χρειάζονται επειγόντως ενισχύσεις ώστε να μην μπούνε σε περιπέτειες. Λιγοστοί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο στο τέλος όμως έφυγαν απογοητευμένοι από την ήττα.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Σκέντος, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Κοτσαντίσογλου, Γκέσιος, Ιωαννίδης (68’ Τζερεμές), Χαραλαμπίδης (80’ Καραγιάννης Χρ.), Κοσμίδης Π., Δούμας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίτζιος): Λέκκος, Πάνου, Κωστακιώτης, Ρακόπουλος, Μπουρδούβαλης, Ντούσκας (60’ Δήμος), Νικολάου, Μπασιούκας, Κούσης Στ. (77’ Σιδηρόπουλος), Κούσης Σπ., Κολιός (64’ Πάσχος)

 

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Ακόμη μία ήττα γνώρισε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα, ηττήθηκε με 42-54 από τους τιτάνες Παλαμά. Η ομάδα του Πρωτέα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έτσι έκανε κακό ποδαρικό για το 2014. Ήδη ο προβληματισμός είναι έντονος στην ομάδα και αναζητούν λύσεις. Οι φίλαθλοι παρά την ήττα χειροκρότησαν του μπασκετμπολίστες δείγμα ότι τους αγαπούν και τους πιστεύουν.

Κ.Μ

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄και Β΄ κατηγορίας μετά από αρκετό καιρό. Στην Α΄ κατηγορία ο Κεραυνός Μεγάρου πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στον Καμβουνιακό Δεσκάτης με σκορ 2-1. Η Δήμητρα υπέστη ήττα σοκ από την ΑΕΠ με σκορ  1-0 στο γήπεδό της. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Γρεβενά Αεράτα επικράτησε της Δόξας Παλιουργιάς  με το εντυπωσιακό σκορ 8-0. Ο Άρης Καρπερού επιβλήθηκε 3-1 του ΑΟ Σειρήνας ενώ ο Κτηνοτροφικός Αστέρας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο απέδρασε με το διπλό από το γήπεδο του Νεοχωρίου επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 5-4. Στην Β΄ κατηγορία ο Έλατος επικράτησε του Άρη Μηλιάς με 6-4, η Αμυγδαλιά κέρδισε το Παλαιοχώρι 5-3 και τέλος η Κοκκινιά Πολύδενδρο συνέτριψε τον Τριφυλιακό με 7-2.

Κ.Μ.

Βόλεϊ Γυναικών

Συνεχίζει  την κατηφορική πορεία η ομάδα βόλεϊ γυναικών του γυμναστικού συλλόγου, προχθές γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από την Αλεξανδρούπολη με 3-1 σετ. Ο νέος τεχνικός Γιώργος Μέμτσας προσπαθεί να βρει λύσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει, πιθανόν τα λάθη να έγιναν  το καλοκαίρι που δεν εντάχθηκαν στο ρόστερ του Γυμναστικού Συλλόγου πιο έμπειρες αθλήτριες, παρόλα αυτά στην ομάδα πιστεύουν ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ