Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα!

Πυρσός

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στην ομάδα των πρασίνων ως προς το θέμα των επενδυτών που εξήγγειλε πριν δεκαπέντε μέρες ο Δήμαρχος. Ελπίζουμε ο Δήμαρχος να τους παρουσιάσει, οι φίλαθλοι του Πυρσού αγωνιούν για το ότι δεν βρέθηκε λύση μέχρι στιγμής στην αγαπημένη ομάδα και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μην επαναληφτεί η περσινή κακή χρονιά που η ομάδα σώθηκε την τελευταία στιγμή. Αγωνία υπάρχει ανάμεσα και στους ποδοσφαιριστές και ήδη αρκετοί ψάχνουν ομάδα όπως Αλεξανδρής, Μπλάντος και άλλοι.
Κ.Μ

 

Γρεβενά Αεράτα

Ξεκινούν στις 23-7

Η αντίστροφη μέτρηση στα Γρεβενά Αεράτα, όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς απομένει μία εβδομάδα μέχρις ότου οι παίκτες του Νίκου Μπαλοδήμου μπουν εκ νέου στο γήπεδο για να “πιάσουν” δουλειά. Μέχρι τότε, πάντως, άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της απαιτητικής χρονιάς, που τους περιμένει, με την ομάδα των Γρεβενών να μετράει τουλά­χιστον δύο απώλειες. Πρόκειται για τον 17χρονο επιθετικό, Ευθύμη Παπακώστα, ο οποίος απο­κτήθηκε προ ημερών από τον Αρη, καθώς, επίσης, και τον Δάνη Στεργιόπουλο, εκ των καλύτερων μπακ της περσινής σεζόν, που βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του στο Αζερμπαϊτζάν. Τέλος, σε δηλώσει του, ο νεαρός τερματοφύλακας, Χάρης Παπατσάνης, που δοκιμάστηκε και αυτός από τον Νίκο Πασσιαλή, προκειμένου να στελεχώσει την ομάδα Κ20 των “κίτρινων”, αν και τελικά δεν αποκτήθηκε, είχε να πει: “Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ σκληρά, προκειμένου να καθιερωθώ στην ομάδα”.

Λευκάδια Νάουσας

Πήραν Αποστόλου
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο προγραμματισμός στα Λευκάδια ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα της Ημαθίας να έχει προβεί στην απόκτηση του Πασχώνη Αποστόλου, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Αετό Σκύδρας. Επιπλέον, όσον αφορά στο περσινό ράστερ, οι Δήμς Συμπεθέρης και Θέμης Κωνσταντινόπουλος ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση και θα συνεχίσουν να προσφέρουν us υπηρεσίες τoυς, σε αντίθεση με τους Έξαρχο, Ζούρκο και Γιαουτζή, οι οποίοι θα συνεχίσουν λογικά την καριέρα τους στον Αιγινιακό. Τέλος, παρελθόν από τους “κυανόλευκους” αποτελούν οι Μαντρζιαρίδης και Tζειρανίδης, ενώ πολύ δύσκολα θα παραμείνει και ο Αντώνης Ηλιάδης.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ