Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα!

Πυρσός:

Μία εβδομάδα πέρασε από την γενική συνέλευση του Πυρσού και στην ομάδα δεν κουνιέται φύλλο παρότι δεσμευτήκαν ότι θα τρέξουν τα θέματα προπονητή μεταγραφές και άλλα θέματα. Εμείς πάντως σημειώνουμε ότι θα είναι ακόμη μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα των πρασίνων διότι δεν υπάρχει ευρώ. Όταν ξεκινάς με μεγαλεπήβολα σχέδια όπως ανακοίνωσαν προχθές στο Δημαρχιακό Μέγαρο πρέπει να υπάρχει ρευστό να ξεκινήσουν οι μεταγραφές, προπονητής κ.α. Όσο για το θέμα Παντζιαρά που δημιουργήθηκε ότι θα τον κάνει πρόταση ο Πυρσός ήταν μόνον για τις εντυπώσεις.

Κ.Μ

 Ακαδημίες ποδοσφαίρου

Στην Γαλατινή βρέθηκε τμήμα των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών όπου συμμετείχε σε τουρνουά για να βραβευτεί ο προπονητής Νίκος Νόπλιας ο ποίος κατάγεται από την Γαλατινή. Το τμήμα των Ακαδημιών τις ΕΠΣ  με προπονητή τον Βασίλη Μωισιάδη συνόδευσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ  Γιώργος Κοσματόπουλος τον οποίο συνδέει φιλία με τον Νιόπλια Νίκο αφού συνυπήρξαν στην Εθνική νέων, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ  Ρίζος Νίκος, ο Αρχιδιαιτητής Νατσιόπουλος Αργύρης, ο Ηλίας Ζολώτας και όλοι οι γονείς των παιδιών.

Κύριοι πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, εποχή στον Πυρσό όπως του Προέδρου Δημήτρη Παπαϊωάννου δεν πρόκειται να ξαναδούμε, τελεία και παύλα.

 

Όλοι θα θυμόμαστε την ξέφρενη πορεία του Πυρσού στην Γ΄ Εθνική επί Παπαϊωάννου όταν γέμιζε το γήπεδο με 2.000 φιλάθλους.

Πέρυσι κατάντησαν τον Πυρσό να τον βλέπουν περίπου 50 φίλαθλοι και μάλιστα τόνισαν προχθές στην γενική συνέλευση ότι ήταν πετυχημένη η χρονιά, αν είναι δυνατόν.

 

Μην ξεχνάμε ότι ο Πυρσός πέρυσι αγνίστηκε με ιστορικές ομάδες όπως Αγκαθιά, Αχλάδα και σώθηκε την τελευταία αγωνιστική στον αγώνα με τον Περδίκα.

Με ξεχωριστή παρέα σε γνωστό ουζερί της πόλης μας απολάμβανε προχθές το τσίπουρό του με εκλεκτούς μεζέδες ο δημοφιλής συμπολίτης μας Τζήκας Δημήτρης..

 

Μεταξύ άλλων στην παρέα διακρίναμε τον γνωστό δικηγόρο της πόλης μας Χρήστο Μήλιο ο οποίος τελευταία εμφανίζεται με καλοκαιρινή αμφίεση συγκεντρώνοντας πάντα θετικά σχόλια, επίσης συναντήσαμε και τον γνωστό Γρεβενιώτη της παροικίας της Θεσσαλονίκης Νίκο Μιχαλογιάννη.

 

Ελπίζουμε οι επενδυτές που θα επενδύσουν στον Πυρσό να μην είναι άραβες όπως αυτούς που είχε ο Τσάκας.

 

Ο Πυρσός αυτήν την στιγμή έχει περίπου χρέη 10.000 ευρώ, αν δεν έχεις λοιπόν χρήματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν κάνεις τίποτα διότι δεν γίνεται κάτι με τα ψέματα.

 

Για το μακρινό Αζερμπαϊτζάν ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο πρώην ποδοσφαιριστής των Αεράτα Δάνης Στεργιόπουλος.

 

Τα Γρεβενά είναι η πιο ακριβή πόλη σε όλη την Ελλάδα, τρία ευρώ ο καφές, 2,80 ο γύρος, μάλλον οι καταστηματάρχες νομίζουν ότι είναι στο Μονακό και το κυριότερο τα Γρεβενά έχουν την υψηλότερη ανεργία.

 

Στην ομάδα της Ξάνθης κάτω των 17 θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο 16 χρονος Ζουπουνίδης.

 

Ο Ζουπουνίδης δοκιμάστηκε στην Ξάνθη πριν ένα μήνα και άφησε άριστες εντυπώσεις, Μάλιστα οι ειδικοί μιλούν για ένα ταλέντο που θα αφήσει αποχή, άλλωστε έχει πλούσια σωματικά προσόντα και η άρτια τεχνική κατάρτιση.

 

Ο 16 χρονος Ζουπουνίδης έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΕΠΣ εκεί όπου υπό τις οδηγίες των εξειδικευμένων προπονητών πήρε τα απαραίτητα εφόδια.

 

Την Κυριακή αναχωρεί η Εθνική ομάδα νέων του βόλεί από τα Γρεβενά όπου έκαναν την προετοιμασία για περίπου 20 μέρες. Ο προπονητής και παλιά δόξα του βόλεϊ Καζάζης έμεινε κατενθουσιασμένος από την φιλοξενία στην μαθητική εστία.

 

Στην Καλαμαριά όπως όλα δείχνουν θα είναι προπονητής ο Ανδρέας Παντζιαράς εκτός φυσικά απροόπτου διότι ο Παντζιαράς πολιορκείται από ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής.

 

Μία εβδομάδα πέρασε από την γενική συνέλευση του Πυρσού και δεν κουνιέται φύλλο, δεν προχώρησε κανένα θέμα ούτε του προπονητή ούτε θέματα μεταγραφών. Επίσης δεν ακούσαμε και τα ονόματα των δύο επενδυτών οι όποιοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους.

 

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στον Αρη ο Αλέξης Καραγιάννης ενώ ο Νίκος Κουρέλας δοκιμάζεται στην ΑΕΚ.

 

 

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ