Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα!

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ΕΠΣ οι οποίες θα λήξουν τέλη Ιουνίου. Οι προσπάθειες των διοικούντων της ΕΠΣ έχουν θέσει ως στόχο να οδηγήσουν τα παιδιά σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, πάντοτε όμως βασίζονται στην δημιουργική απασχόληση της προσφέροντας τους διέξοδο είτε στις αναζητήσεις και ανησυχίες της ηλικίας τους είτε στην ορμή της νεότητας τους. Μαθαίνουν να συμμετέχουν ενεργά σε ένα σύνολο και να αγωνίζονται με άμιλλα, φυσικά πρέπει να τονίσουμε την αμέριστη προσπάθεια που έχουν οι Ακαδημίες από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Κοσματόπουλο και των μελών του. Σε δηλώσεις στην «Ε» ένας εκ τω προπονητών ο Βασίλης Μωϊσιάδης τόνισε από την πλευρά του: ‘’πέρα από το να φτιάξουμε σωστούς ποδοσφαιριστές θέλουμε να φτιάξουμε σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία. Τέλος πρέπει να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση που έχουμε από τον Πάρεδρο Γιώργο Κοσματόπουλο και των μελών τους που είναι πάντα δίπλα μας και δίνουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται’’.

 Γρεβενά Αεράτα: Ερωτηματικό ο Στεργιόπουλος

Πλήρης στασιμότητα παρατηρείται στα Γρεβενά Αεράτα, με τον Νίκο Μπαλοδήμο να παραμένει κανονικά στο “τιμόνι” της ομάδας, έχοντας για βοηθό του τον Τηλέμαχο Δημόπουλο. Όσον αφορά το ράστερ της νέας σεζόν, μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Δάνης Στεργιόπουλος, ένας από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου την περσινή χρονιά, με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν με τον Εορδαϊκό και την Κοζάνη. Ήδη, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, καθώς έκανε καλό πρωτάθλημα, και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν. Τέλος, σε στάση αναμονής βρίσκεται ο νεαρός Παπακώστας, ο οποίος δοκιμάστηκε ήδη δύο φορές από τον Αρη και τον Νίκο Πασσιαλή και αν τελικώς αποκτηθεί, θα ενισχύσει την ομάδα Κ20 των “κίτρινων”.

Κ.Μ

********************************************************************

Αρκετοί συμπατριώτες μας βρίσκονται στην Πολωνία και Ουκρανία για να παρακολουθούν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Ανάμεσά τους είναι ο Βετεράνος τερματοφύλακας του Πυρσού Γιώργος Μπακαϊμης, και Ζολώτας Ηλίας οι οποίοι είναι κοντά στην Εθνική Ελλάδας.

 

Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου και της Γυμναστική Ένωσης συμμετείχαν στους αγώνες στίβου Λασσάνεια που διεξήχθησαν στην Κοζάνη, μάλιστα είχαμε αρκετές διακρίσεις.

 

Όαση δροσιάς και πρασίνου είναι το δάσος στο Καστράκι, καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας απολαμβάνουν το τζόκιν ή τον περίπατό τους.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή κάποιος Δήμαρχος να φιλοτιμηθεί να κάνει μία σωστή διαρρύθμιση, να μπει μία βρύση δίπλα στο γεφυράκι το οποίο χρειάζεται επισκευή.

Ασυνείδητοι ρίχνουν φόλες στο Καστράκι σκοτώνοντας έτσι τα μικρά σκυλάκια, πρέπει όμως κάποια στιγμή να τιμωρηθεί κάποιος.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι φόλες ρίχνουν και στο χωριό Καλαμίτσι, μάλιστα μέσα στις αυλές, βάζοντας σε κίνδυνο τα οικόσιτα ζώα, ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία.

Αγώνες στο Καστράκι διοργανώνει ο Σύλλογος «Δρομείς Υγείας», το Σάββατο 16 Ιούνη, είναι όμως μία καλή πρωτοβουλία των δρομέων υγεία και πρέπει να τους απονείμουμε τα εύσημα.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές Τετάρτη ο πρώην παίκτης του πυρσού Γρηγόρης Παπαβασιλείου ο όποιος είδε τους φίλους του από κοντά στο πέρασμα που έκανε από τον Πυρσό.

Το πρώτο παίκτη που κάλεσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του η διοίκηση του Ηρακλή είναι ο Άκης Γεωργίου ο οποίος την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε έκανε ένα καλό προτάθηκα και σημείωσε αρκετά γκολ.

Χθες Πέμπτη έγινε η ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων στο στρατόπεδο των Γρεβενών, ανάμεσά τους ήταν και ο παίκτης της Ξάνθης Μπέρτος ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την εδώ παρουσία του.

Διαβάσαμε μία ανακοίνωση του συλλόγου γονέων που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο όπου αναφέρει ότι πρέπει να αντικατασταθούν ορισμένοι υπάλληλοι του κολυμβητηρίου.

Εμείς τονίζουμε ότι υπάρχουν όργανα του Δήμου που θα κρίνουν αν πρέπει να αντικατασταθούν οι υπάλληλοι ή όχι.

Άλλωστε τόσα χρόνια που λειτουργεί το κολυμβητήριο όλα λειτουργούν τέλεια, το νερό ελέγχεται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και οι υπάλληλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Κ.Μ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ