Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Το ενδιαφέρον του Δ. Παπαϊωάννου για τον Πυρσό, τα νοθευμένα ποτά και το … επερχόμενο ντέρμπι της πόλης )

Καθημερινά οι φοιτητές απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο στις εγκαταστάσεις του 5χ5 της ΕΠΣ Γρεβενών, όμως εντύπωση μας προκάλεσε ότι ανάμεσα στους φοιτητές είναι και μία κοπέλα φοιτήτρια από το Αγρίνιο. Μάλιστα γνωρίζει από ποδόσφαιρο και είναι και δεινή σκόρερ.

Τώρα με την οικονομική κρίση θα φανούν και ποιοι έχουν καλό χαρακτήρα, διότι παλιά όλοι ζούσαμε με δάνεια, τώρα που όλοι πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι, θα δείξουμε ποιοι είμαστε.

Αεράτα-Πυρσός την Κυριακή στο ΔΑΚ στις 3:00 στον αγώνα κυπέλλου νικητής αναδείχτηκε ο Πυρσός με 3-0. Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα διότι άλλο κύπελλο άλλο πρωτάθλημα.

Τρείς διαιτητές της ΕΠΣ αγωνίζονται την Κυριακή σε παιχνίδια Δ΄ Εθνικής, μιλάμε για τον Τσέτσιλα , Πάνου και Δροβατζίκα.

Στην Αθήνα βρέθηκε προχθές Τετάρτη ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης για δουλειές φυσικά της Ένωσης. Προχθές ο Τριγώνης Χρήστος τοποθετήθηκε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της πανελλήνιας ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ελλάδας.

Το Σάββατο στις 4:00 αγωνίζονται στην Κοζάνη η ομάδα κορασίδων του γυμναστικού συλλόγου Γρεβενών με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης.

Ενώ στις 10 Νοέμβρη ξεκινάει το κύπελλο γυναικών βόλεϊ.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των ακαδημιών της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών μέσα σε ιδανικές συνθήκες , άλλωστε τώρα με τις βροχές το γήπεδο της ΕΠΣ είναι σε άριστη κατάσταση.

Όλοι ασχολούνται με το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στα Αεράτα και τον Πυρσό. Αντί να δημιουργήσουμε μία ομάδα δυνατή, βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας.

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου Γιαννιτσά – Νίκη Βόλου 0-1, ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος ο οποίος αρίστευσε σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο παρατηρητής τον βαθμολόγησε με υψηλό βαθμό, ενώ αντίθετα τον βοηθό τον παρέπεμψε για τιμωρία.

Αντί οι παράγοντες να κοιτάξουν να δημιουργήσουν ομάδες, μιλάνε εδώ στο νομό μας, τα βάζουν με τους διαιτητές, με λίγα λόγια κοιτάνε να καλύψουν τις αδυναμίες των ομάδων τους.

Άριστη η συμπεριφορά των παραγόντων του Παναργειακού στο προχθεσινό παιχνίδι Άργους-Πυρσού. Άραγε τα βλέπουν οι παράγοντες του Πυρσού που στο παιχνίδι με τα Λευκάδια έβριζαν τους πάντες και το κυριότερο είναι ότι αυτοί που βρίζανε δε θα πάνε στα Λευκάδια.

Από τους ποδοσφαιριστές επιστήμονες που διαθέτει ο Πυρσός είναι ο Αχιλλέας Χερίδης ένας άριστος χαρακτήρας εξαίρετος επιστήμονας και καλός ποδοσφαιριστής.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα Γιαννιτσά έκαναν προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο , ο τεχνικός Γιώργος Φοιρός εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις και φυσικά από την καθαριότητα του γηπέδου.

Στόχος της ομάδας της Ξάνθης είναι ο 16χρονος Καραγκιόζης Κωνσταντίνος ο οποίος διαθέτει πλούσια σωματικά προσόντα που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο και φυσικά περίσσιο ταλέντο όλα αυτά σύμφωνα με τους ειδικούς.

Καλά θα κάνει ο τεχνικός της ΑΕΠ Βατολάκκου Χρήστος Λάλλος να ασχοληθεί πιο πολύ   με την ομάδα του και να μην ξεσηκώνει τους ποδοσφαιριστές του και να τα βάζουν με τους διαιτητές.

Συνεχές το ενδιαφέρον του πρώην προέδρου του Πυρσού Δημήτρη Παπαιωάννου για τον Πυρσό. Άλλωστε είναι ο παράγοντας που έχει ξοδέψει τα πιο πολλά χρήματα από όλους στην ιστορία του Πυρσού.

 

Παρότι έχουν κλείσει οι εγγραφές στα τμήματα των Ακαδημιών της ΕΠΣ , καθημερινά οι γονείς ρωτάνε τους υπεύθυνους ώστε να γράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα.

 

Αυτό δείχνει την τέλεια δουλειά που γίνεται στα τμήματα των Ακαδημιών της ΕΠΣ. Άλλωστε ο άνθρωπος που δημιούργησε τις Ακαδημίες , είναι μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

 

Γράψαμε προηγουμένως για τον Χρήστο Τριγώνη, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα , υπηρετεί εδώ στην πόλη μας επτά χρόνια , είναι κοντά στα προβλήματα των συμπολιτών μας και το κυριότερο είναι ότι είναι πιο πολύ Γρεβενιώτης από τους Γρεβενιώτες.

 

Κανένας έλεγχος δεν γίνεται στα κλαμπ και στις καφετέριες, για το αν τα ποτά είναι νοθευμένα ή όχι. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να κάνει κάτι το τμήμα υγιεινής που είναι υπεύθυνο.

 

Μπάσκετ Γ Εθνικής

Μετά την αναβολή του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ Εθνικής, λόγω της 28ης Οκτωβρίου , συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα την Κυριακή . Ο Πρωτέας κατεβαίνει την Κυριακή στο  Κιλκίς , όπου θα αντιμετωπίσει τον Αετό Κιλκίς . Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας αλλά υπάρχει αισιοδοξία για το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το Κυριακάτικο παιχνίδι και ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Το πρόγραμμα στις 4-11-2012

Αετός Κιλκίς – Πρωτέας

Αργος – Ιωάννινα

Παλαμάς – ΒΑΟ

Αστέρας Λάρισας – Ηρακλής Κοζάνης

Αριδαία – Αργοναύτης

Διόσκουροι – Φοίνικας Λάρισας

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κανονικά συνεχίζεται το πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου όπου συμμετέχουν οι δύο ομάδες μας, Πυρσός και Αεράτα.  Την Κυριακή στο ΔΑΚ θα βρεθούν αντιμέτωπες για δεύτερη φορά σε επίσημα παιχνίδια Αεράτα και Πυρσός. Για Πρώτη φορά για το θεσμό του κυπέλου, ο Πυρσός επικράτησε 3-0. Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα διότι άλλο παιχνίδια κυπέλλου και άλλο πρωταθλήματος. Στο ΔΑΚ , αναμένεται κοσμοσυρροή και ελπίζουμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα Αεράτα θα στερηθούν των υπηρεσιών του τερματοφύλακα Βίδρα, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Μακεδονικό. Στον Πυρσό επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Τσαρτσαρής και Μπόλος που εξέτισαν την ποινή τους , και έτσι ο Θωμάς Παπαδόπουλος θα έχει όλους παίκτες στην διάθεση του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Δ εθνικής , ξεχωρίζει το παιχνίδι Αλεξάνδρεια – Λευκάδια , τοπικό ντέρμπι, . Η Κοζάνη αντιμετωπίζει τον Κάστωρ στην Κοζάνη , εύκολο παιχνίδι , ενώ η Νάουσα αγωνίζεται στο γήπεδο της με τον Μακεδονικό Κοζάνης , ενώ η ΕΑ Παύλου αγωνίζεται στο Μακρυχώρι με το Αργος.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 4-11-2012

Αεράτα – Πυρσός

Νάουσα – Μακεδονικός

ΕΑ Παύλου – Αργος

Αλεξάνδρεια – Λευκάδια

Κοζάνη – Κάστωρ

 

 

ΕΝΩΣΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΏΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Γρεβενών.Ήδη διανύουμε την έκτη αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Καμβουνιακός αντιμετωπίζει την Κιβωτό στην Δεσκάτη , όπου αναμένεται να προσθέσει άλλους τρεις πόντους. Η ΑΕΠ κατεβαίνει στο Καρπερό όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα . Η Σειρήνα παίζει στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς με την Παλιουριά, που η νίκη για την Σειρήνα είναι μονόδρομος.

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας αγωνίζεται στο γήπεδο του με την δυνατή ομάδα του ΑΓΟ Δήμητρας, ενώ το Μέγαρο που ψάχνει βαθμούς αγωνίζεται με την αδύνατη Ποντινή στο Μέγαρο.

 

Το πρόγραμμα της Δ κατηγορίας

Σάββατο 3-11-2012

Μέγαρο – Ποντινή

Σειρήνα – Παλιουριά

Καληράχη – Δήμητρα

Δεσκάτη – Κιβωτός

 

Κυριακή 4-11-12

Καρπερό – ΑΕΠ

 

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά την προχθεσινή αναβολή των παιχνιδιών της Β κατηγορίας , συνεχίζεται την Κυριακή κανονικά το πρωτάθλημα με την τρίτη αγωνιστική. Το Νεοχώρι αγωνίζεται με την Κοκκινιά, ενώ το Φελλί αντιμετωπίζει την Αμυγδαλιά. Εύκολο παιχνίδι για τον Ηρακλή Ελάτου που αναμετράται με την Δόξα Παλαιοχωρίου.

Το πρόγραμμα 4-11-2012

Νεοχώρι – Κοκκινιά

Τριφυλλιακός  – Αγιοι Θεόδωροι

Φελλί – Αμυγδαλιές

Ελατος – Παλαιοχώρι

 Κ.Μ

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ