Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα!

Γρεβενά Αεράτα

Στην Πέμπτη μέρα της προετοιμασία του βρίσκεται η ομάδα των Γρεβενά Αεράτα όπου οι προπονήσεις διεξάγονται μέσα σε πολύ καλό κλίμα και υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ του Νίκου Μπαλοδήμου και Γιάννη Σαμαρά. Η όρεξη και η διάθεση των ποδοσφαιριστών περισσεύει, δείγμα της αποφασιστικότητας της ομάδας των Αεράτα για μία πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Στις προπονήσεις συμμετέχουν τριάντα ποδοσφαιριστές. Σε δηλώσεις στην «Ε» ο Γιάννης Σαμαράς μας τόνισε ότι: είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στα Αεράτα, θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και ελπίζω στο νέο πρωτάθλημα να πάμε πολύ καλά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που μετέχουν στις προπονήσεις δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι σίγουρος ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ ψηλά.

Κ.Μ

 

Αθλητικές … Μπαλίτσες

Εδώ και δέκα χρόνια είναι προπονήτρια στον Γυμνιστικό Σύλλογο η Άννα Σπανού, αμείβεται με ψίχουλα κάτι πρέπει να κάνουν οι φορείς σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο.

 

Η Άννα Σπανού έχει βγάλει αρκετές αθλήτριες με Πανελλήνιες νίκες όπως Μάρκου Θεοδοσία, Βασιλική Ζωγράφου κ.α. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον προπονητή της Γυμναστική Ένωσης.

 

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε προχθές ο Νίκος Κουρέλλας ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή που αναχώρησε για την Αγγλία για την προετοιμασία της.

 

Προπονητής στην ομάδα του Αιγινιακού που θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική είναι ένας  παλιός γνώριμος του Πυρσού ο Σάκης Παπαβασιλείου.

 

Βασικό ξεκίνησε στο προχθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Πορτογαλική Φερένσε ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σιόβας.

 

Στην μαγευτική Χαλκιδική απολαμβάνει τις διακοπές του ο γνωστός δικηγόρος Χρήστος Παπαϊωάννου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας καθημερινά καταβροχθίζει χιλιόμετρα στις πανέμορφες παραλίες, είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Παπαϊώννου λατρεύει τον αθλητισμό.

 

Αποχώρησαν από τον Πυρσό οι Μπλάντος, Αλεξανδρής, Μπούκας, άποψή μας είναι ότι αν θέλεις να δημιουργήσεις σοβαρή ομάδα δεν αφήνεις να φύγουν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, όπως είναι και οι τρεις.

 

Γεύμα παρέθεσαν προχθές στο χωριό Καληράχη στον επιχειρηματία Δημήτρη Παπαϊωάννου οι φίλοι του.

 

Άποψή μας είναι ότι όσοι ασχολούνται με τον Πυρσό πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, όχι μόνο να κάνουν κριτική στα καφενεία και στις καφετέριες.

 

Υπάρχουν μερικοί στην διοίκηση του Πυρσού που όχι μόνον δεν βάζουν χρήματα αλλά πέρυσι είχαν και διενέξεις με τους ποδοσφαιριστές. Είναι αυτοί που είναι για λεζάντα και έχουν και λόγο, πρέπει να φύγουν επειγόντως.

 

Ψάχνει να βρει τρόπο θέρμανσης ώστε να λειτουργήσει και την νέα περίοδο το κολυμβητήριο η Δημοτική αρχή.

 

Εδώ και πέντε μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία των Αεράτα όπου συμμετέχουν περίπου τριάντα ποδοσφαιριστές ενώ ο Πυρσός ακόμη τίποτα.

 

Ελπίζουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που ξεκινούν την προετοιμασία τους πρέπει να κάνουν ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, αυτό όμως πρέπει  να το αναλάβει η διοίκηση.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ