Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα!

Πυρσός

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα του Πυρσού. Μάλιστα υψηλό διοικητικό στέλεχος μας έλεγε ότι θέμα ημερών είναι η ομάδα να κλείσει προπονητή εγνωσμένης αξίας. Ήδη η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία ε αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός Γρεβενών και αναμένεται συνέχεια. Επίσης Γρεβενιώτες επιχειρηματίες προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να έχει υψηλούς στόχους την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι φίλαθλοι αγωνιούν και περιμένουν να δουν έργα και όχι λόγια.

Στον αντίποδα αρκετοί ποδοσφαιριστές όπως ο Αλεξανδρής Βαγγέλης εξεδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Άποψή μας είναι πως θα είναι πλήγμα η αποχώρηση του Αλεξανδρή και η διοίκηση πρέπει να κάνει το παν να μην αποχωρήσει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής. πάντως έτσι και αλλιώς τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.

Ελπίζουμε προς το θετικό κομμάτι ώστε στην ομάδα να ξεκινήσει ο προγραμματισμός και γιατί όχι η προετοιμασία, άλλωστε προχθές ξεκίνησαν τα Αεράτα.

Κ.Μ

 

Αθλητικές … μπαλίτσες!

Προχθές η ΠΑΕ Άρης ανακοινώσε την αποστολή που απαρτίζεται από 26 παίκτες που αναχώρησε την Δευτέρα για προετοιμασία στην Ιταλία.

 

Ανάμεσά τους φιγουράρει το όνομα του συμπατριώτη μας Αλέξη Καραγιάννη που υπέγραψε προχθές το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη.

 

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν τρία χρόνια όταν πήρε μεταγραφή στον Άρη ο Καραγιάννης συνέβαλε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

 

Ο Παπαϊωάννου αποδείχθηκε ακόμη μία φορά ότι βοηθάει τους πατριώτες του, βλέπε Καραγιάννης Κουρέλλας και τώρα ο Ευθύμης Παπακώστας που υπέγραψε στην ομάδα του Άρη κάτω των 17. Επίσης παλιά και με τον μπασκετμπολίστα Παπανικολάου.

 

Άποψη μας είναι ότι ο Παπανικολάου που όλοι γνωρίζουμε πρέπει να βοηθήσει τουλάχιστον με αθλητικό υλικό την ομάδα του Πρωτέα όπως κάνει ο Διαμαντίδης στην Καστοριά.

 

Έγινε και αυτό, ποδοσφαιριστής για να πάρει μεταγραφή σε ομάδα ζήτησε απ την διοίκηση να του βάλουν 80 ένσημα.

 

Στην Καληράχη βρέθηκε προχθές ο ποδοσφαιριστής Βασιλακάκης, ο λόγος είναι ότι η μητέρα του κατάγεται από το ομώνυμο χωριό.

 

Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο Άγιος Γεώργιος, λάθος όμως η ενέργεια των διοικούντων να μην κατεβάσουν την ομάδα να αγωνιστεί.

 

Διότι έτσι θα στερήσει τα μικρά  παιδιά του χωριού να παίξουν ποδόσφαιρο. Η ιστορία πάντως θα γράψει με μελανά χρώματα την απόφαση των διοικούντων διότι ο Άγιος Γεώργιος είναι μία ιστορική ομάδα και χρειάζεται τον ανάλογο σεβασμό.

 

Έγινε και αυτό, πριν λίγες και αυτό, κουρεύτηκε το γήπεδο του ΑΟ Σειρήνας το ποίο ξεράθηκε, στην συνέχεια όμως πήρε φωτιά ο χώρος έξω από το γήπεδο και η φωτιά πέρασε μέσα και έκαψε τα χόρτο από την μία περιοχή του τέρματος.

 

Προχθές Δευτέρα έγινε η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας Γρεβενά Αεράτα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Αθλήτρια μεγάλων προδιαγραφών είναι η Ζωγράφου Βασιλική  που προχθές στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν στο Ναύπλιο θριάμβευσε.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ