Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Χειροκρότημα για Παντζιαρά, ΄΄ Πολυβόλο ΄΄ και στα Γρεβενά ο Απόλλων Καλαμαριάς )

 

Χειροκρότημα για Παντζιαρά

Ιδιαίτερα αγαπητός είναι στα Γρεβενά από την τριετή του θητεία στον πάγκο του Πυρσού ο Ανδρέας Παντζιαράς, που χειροκροτήθηκε από τους 300 περίπου φιλάθλους της ομάδας πριν, αλλά και μετά το φιλικό

παιχνίδι. Ο προπονητής του Απόλ­λωνα Καλαμαριάς, πάντως, έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Ήταν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα της Δ’ Εθνικής, όπως είναι ο Πυρσός. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και ξεκουράσαμε κάποιους άλλους, δείξαμε καλά στοιχεία στον επιθετικό τομέα και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε ο τεχνικός του Απόλλωνα. Νέο τεστ θα έχει την Κυριακή πιθανότατα με τον Αιγινιακό.

 

 

 

Εντυπωσιακός για ακόμη ένα φιλικό ο Απόλλων Καλαμαριάς, νίκησε με 5-0 τον Πυρσό

«Πολυβόλο» και στα Γρεβενά

Συνεχίζει να … βγάζει μάτια ο Απόλλων Καλαμαριάς στα φιλικά παιχνίδια και να δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο εν όψει της έναρξης του  πρωταθλήματος της Φούτμολ Λιγκ 2.

 

 

Οι «κοκκινόμαυροι» του Ανδρέα Παντζιαρά σκόραραν πέντε φορές κατά του Πυρσού Γρεβενών, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου και πείθοντας ότι φέτος θα είναι… τελείως διαφορετικοί.

Από νωρίς άνοιξε το σκορ ο Α­πόλλων, μόλις στο 7′ με σουτ του Σάββα Παντελιάδη, ενώ στη συνέχεια τα ηνία πήρε ο Παύλος Λεπτοκαρίδης που πέτυχε το 0-2 στο 21′ και το 0-3 στο 41′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Παντελιάδης από τον Κυριακίδη.

Και το δεύτερο μέρος είχε περίπου την ίδια εικόνα, παρά τις αρκετές αλλαγές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πέτυχαν δύο τέρματα ακόμη, ένα στο 54′ με τον Πιτσόκο και ένα ακόμη με τον Κράββαρη, τρία λεπτά πριν από τη λήξη. Ο Πυρσός του Θωμά Παπαδόπουλου έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο (έχει λίγες μέρες που ξεκίνησε την προετοιμασία του) και είχε ένα δοκάρι με τον Ασλανίδη στο 79′. Ο Ανδρέας Παντζιαράς από πλευράς Απόλλωνα δε χρησιμοποίησε τους Μανουσάκη, Κισκαμάνη, Καρατζιοβαλή, Λιόνιακα, Σακκά.

Οι συνθέσεις:

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αθανασό­πουλος, Μπόζιαρης Παν.,

Ευαγγελόπουλος, Τσαρτσαρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Γκέτσιος, Δούμας, Μπόζιαρης Κ., Κοσμίδης, Κουτσομήτρος.

Έπαιξαν και οι: Τζιόγκου, Ρόβας, Κοτσατσίσογλου, Μάντεβιτς, Χερίδης, Καραγιάννης, θεοχαράκης, Ζολώτας, Γεωργίου, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος κ., Τσιαρτσιώτης, Μπόλος, Παπαδόπου­λος θ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Λόλας (46′ Κουμής), Πολιανίδης (60′ Ζαμπέτογλου), Αλμπάνης (60′ Τσεμεκίδης), Λουιζίδης Μπ.(46′ Βέντζιος), Κώτσιας (46′ Ηρα­κλής), Παρμαξίδης (62′ Προβατίδης), Μανουσαρίδης (46′ Κιστόπουλος), Παντελιάδης (53′ Καλαϊτζίδης), Χαλιμπάκης (45′ Μυλώσης), Πασιαλής (30′ Πιτσόκος, 54′ Λουιζίδης Χ.), Λεπτοκαρίδης (61′ Κράββαρης).

 

 

Δεξίωση μετά το παιχνίδι

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον αγώνα, παρατέθηκε δεξίωση στα μέλη της αποστολής του Απόλλω­να Καλαμαριάς και μάλιστα απο  την ΠΑΕ εκδόθηκε ανακοίνωση που  αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Απόλλων 1926 ευχαριστεί τον Πυρσό Γρεβενών για τη φιλοξενία και τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Βασίλη Λάζο για τη δεξίωση που παρέθεσε στην ομάδα μετά το φιλικό παιχνίδι. Το παρών έδωσε στο παιχνίδι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας  Χαραλαμίδης με τον συνεργάτη του Γιάννη Λουιζίδη.”

 

 

 

Μπαλίτσες

Γράψαμε προχθές για την διάλυση της ομάδας Μέγα Αλέξανδρος Τρικοκκιάς και μας απείλησαν με μηνύσεις άτομα που ήταν στην διοίκηση.

 

Αν είναι δυνατόν να γράφεις την αλήθεια για τα λάθη της διοίκησης με αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα και να σε απειλούν με μηνύσεις, πρέπει όλοι να δέχονται την κριτική, διαφορετικά να μην ασχολούνται με τα κοινά.

 

Όλοι γνωρίζουμε την ανεργία που μαστίζει την χώρα μας και τα προβλήματα της και οι δημόσιοι υπάλληλοι το χαβά τους. Υπάλληλοι λοιπόν δημόσιας υπηρεσίας στα Γρεβενά έκαναν μηνύσεις ώστε να διεκδικήσουν χρήματα παραπάνω και το κυριότερο αυτοί οι κύριοι προσλήφθηκαν σε μία νύχτα με αδιαφανείς διαδικασίες.

 

Φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Πρωτέας στις 8.00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, αντιμετωπίζει του Διόσκουρους Κοζάνης, ειναι το πρώτο παιχνίδι για τον Πρωτέα που φέτος αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.

 

Στην ταβέρνα Αμερινάκος δείπνησε προχθές η ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Πυρσό, όλη η αποστολή έμεινε ευχαριστημένη από την ποιότητα των φαγητών της εν λόγω ταβέρνας.

 

Δύο Γρεβενιώτες   ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στον Απόλλων Καλαμαριάς, Κώτσιας ακαι Βέντιος. Ο πρώτος κατάγεται από την Δήμητρα και ο πατέρας του αγωνίστηκε παλιά στο ΑΓΟ Δήμητρας.

 

Δεκατρείς ποδοσφαιριστές έδωσε δανεικούς η ομάδα Γρεβενά Αεράτα σε διάφορες ομάδες του νομού μας ώστε να πάρουν εμπειρίες και όσοι αξίζουν αν επανέλθουν στην ομάδα.

 

Με έντεκα ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής στον τρίτο όμιλο το οποίοι θα έχει δέκα ομίλους  ενώ στην αρχή διέρρευσε το σενάριο ότι θα είναι έξι όμιλοι με 18 ομάδες, στην  συνέχεια καταστρατηγήθηκε η προκήρυξη πιθανόν λόγου εκλογών της ΕΠΟ.

 

Νέα παιδιά αναζητά η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Γρεβενών ώστε να επαναφέρουν τον σύνδεσμο, οι προϋποθέσεις είναι απόφοιτοι γυμνασίου και λευκό ποινικό μητρώο.

 

Την Κυριακή και στο  χωριό Ζιάκα στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού όγκου.

 

Για ένατο χρόνο είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Ποντινής ο Ρουσιάδης με τον οποίο η ομάδα της Ποντινής πριν λίγα χρόνια στέφθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

Έντονα προβληματισμένος από την βαριά ήττα του Πυρσού απο τον Απόλλων Καλαμαριάς που έληξε με 0-5 ήταν ο τεχνικός του Πυρσού Θωμάς Παπαδόπουλος ο οποίος τόνισε ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη.

 

Σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν προχθές Τετάρτη το Μέγαρο κέρδισε τον Κτηνοτροφικό Αστέρα με σκορ 8-7 ενώ τ Αεράτα επικράτησαν της ΑΕΠ στο Βατόλακο με σκορ 6-2.

 

Δεν το έχουν σε τίποτα οι δημόσιοι υπάλληλοι να παίρνουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και να βολτάρουν, προχθές υπάλληλος πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και πήγε στο χωριό , ας πληρώνουν τα κορόιδα.

 

Παρότι είχε προτάσεις για φιλικά παιχνίδια με μεγαλύτερες ομάδες Β΄ και Γ΄  Εθνική ο Απόλλων Καλαμαριάς ο Ανδρέας Παντζιαράς προτίμησε να διεξάγει φιλικό με τον Πυρσό, δείγμα της αγάπης του προς τους Γρεβενιώτες οι οποίοι τον αγάπησαν.

Κ.Μ

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ ξεκινάνε οι αγώνες Κυπέλου της ΕΠΣ Γρεβενών, είναι η προκριματική φάση και τα ζευγάρι είναι τα εξής:

Παλιουργιά- Καληράχη

ΑΓΟ Δήμητρας- ΑΕΠ

Δεσκάτη- Κιβωτός

Καρπερό- Νεοχώρι

Ποντινή- Σειρήνα

 

Πυρσός

Την ήττα γνώρισε προχθές ο Πυρσός στο ΔΑΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ηττήθηκε παρουσία 200 φιλάθλων από τον Απόλλων Καλαμαριάς με σκορ 5-0. Μπορεί η Καλαμαριά να αγωνίζεται στην Γ΄  Εθνική και ο Πυρσός στην Δ’  Εθνική η οποία θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Πυρσός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του εδώ και δεκαπέντε μέρες περίπου  και φυσικά θέλει την στήριξη όλων. Τα λάθη στην ομάδα του Πυρσού πολλά και παιδαριώδη. Είμαστε σίγουροι ότι ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες και θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις διότι μην ξεχνάμε ότι ο Πυρσός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του εδώ και δεκαπέντε μέρες. Δουλειά λοιπόν και χαμηλούς τόνους από όλους στην ομάδα και το κυριότερο οι φίλαθλοι να στηρίξουν αυτήν την νέα ομάδα και όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ