Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Υποδέχεται την Νάουσα ο Πυρσός, τον Κάστωρ αντιμετωπίζουν τα Γρεβενά Αεράτα … ΕΠΣ Γρεβενών: Αποτελέσματα,βαθμολογίες )

Πυρσός

Χωρίς προβλήματα για το   εξ αναβολής παιχνίδι με την Νάουσα στο ΔΑΚ. Ένα κομβικό παιχνίδι για την ομάδα μας, που με την νίκη θα βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος με αισιοδοξία.

Με την αλλαγή προπονητή άλλαξε στην ομάδα η ψυχολογία , άλλωστε ο Σωτήρης Μαυροδήμος γνωρίζει άριστα την ψυχολογία των παικτών και τους τονίζει ότι πρέπει να πιστέψουν στις δυνατότητες τους. Μπορεί η Νάουσα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αυτό όμως δεν λέει κάτι. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Τσαρτσαρής που έχει κάρτες .

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού Σωτήρη Μαυροδήμου, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα . Σε δηλώσεις του στην ‘Ε’ ο μεσοεπιθετικός  Δημήτρης Γκέτσιος καλεί τους φιλάθλους να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να φθάσουν στην νίκη. Εμείς από την πλευρά μας, τονίζει ο Δ. Γκέτσιος , θα κάνουμε το παν να πάρουμε το τρίποντο. Τέλος στο μεταγραφικό κομμάτι , κοντά σε συμφωνία με δυο παίκτες βρίσκεται η διοίκηση και εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις .

 

Γρεβενά Αεράτα

Τον Κάστωρ αντιμετωπίζουν την  Τετάρτη τα Γρεβενά Αεράτα στο ΔΑΚ , τα οποία θέλουν πάση θυσία την νίκη ώστε να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.   Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, οι ποδοσφαιριστές  των Αεράτα θέλουν την νίκη, άλλωστε αν τα Αεράτα βρεθούν σε καλή μέρα δεν έχουν τα φοβηθούν τίποτα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αμυντικού Λάλλου Θωμά στην  «Ε»   ΄΄ αύριο θα ματώσουμε στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα φύγουμε με τους τρείς βαθμούς  της νίκης που θα μας κάνει να βλέπουμε την συνέχεια με διαφορετικό μάτι. Διαθέτουμε μία καλή και δυνατή ομάδα αλλα ήμασταν άτυχοι στα μέχρι τώρα παιχνίδια, πιστεύω το 2013 θα είναι πιο τυχερό για την ομάδα μας.

Κ.Μ

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Τρία αναβληθέντα παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής διεξήχθησαν την   Κυριακή ανήμερα των Θεοφανίων στην Β΄ κατηγορία. Συγκεκριμένα το Νεοχώρι που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα κέρδισε το Παλαιοχώρι με 3-0, ο ΠΑΟ Φελλίου στο υποτιθέμενο ντέρμπι διέλυσε τους Αετούς Αγίων Θεοδώρων με σκορ 5-0 ενώ η Κοκκινιά Πολύδενδρο πέρασε εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 5-2 του Τριφυλιακού.

Κ.Μ

 

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος στην Β΄ κατηγορία ΕΚΑΣΔΥΜ ο Κεραυνός  Αγίου Γεωργίου. Προχθές επικράτησε στην Κοζάνη της Δύναμης με σκορ 82-40. ΤΟ συγκρότημα του Αλέξη Κατσάλη ήταν ασυγκράτητο, έπαιξε και και ποιοτικό μπάσκετ και χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης.

Κ.Μ

 

6η Αγωνιστική

Δύναμη Κοζάνης- Κεραυνός 40-82

Σύνθεση: Τσιαρσι΄της6, Γάγαλης 3. Ντινόπαππας 6, Κατσάλης 15. Συλλάκος 25, Τσιαρσιώτης Δ. 18, Ντίνας 4, Καράγαλης 5.

Τα άλλα αποτελέσματα

Αναγέννηση Σερβίων- Φ.Ο Νεάπολης 48-73

Αναγέννηση Εράτυρας- Φ.Σ Βατερού 59-62

 

Βαθμολογία

Κεραυνός 12

Νεάπολη  10

Βατερό 10

Δλυναμη 8

Εράτυρα 8

Σέρβια 6

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ