ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΕΗ
ΔΑΜ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παλαίμαχων Δυτικής Μακεδονίας, η κακή διαιτησία και τα … ξενύχτια )

Λάθος του τεχνικού Θωμά Παπαδόπουλου να κρατήσει τον Κουτσομήτρο  για 65 λεπτά στον αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι ο Κουτσομήτρος είναι 35 χρονών και χρειάζεται ανάσες.

 

Δεν μπήκαν καν στον κόπο, Πυρσός και Αεράτα να πάρουν κλειδάριθμους …αυτό θα πει οργάνωση!

 

Δεν φάνηκε ο τεχνικός Διευθυντής του Πυρσού Γιάννης Βαλαώρας προχθές στο γήπεδο , παρότι όλη την εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες ότι θα δώσει το παρόν στην πρεμιέρα το πρωταθλήματος.

 

Προπόνηση στο γήπεδο της ΕΠΣ έκανε  χθες  Τρίτη η ομάδα των Γιαννιτσών που αγωνίζεται στην Κέρκυρα με την Κασσιόπη. Τα Γιαννιτσά αγωνίζονται στην Β εθνική.

 

Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σημείωσε η ομάδα του Παντζιαρά , Απόλλων Καλαμαριάς όπου κέρδισε στην Κέρκυρα την Κασσιόπη με 1-0.

 

Σημαντική νίκη επίσης  σημείωσε ο Ηρακλής επί του Εργοτέλη με  1-0 , για το πρωτάθλημα της Β εθνικής . Από τους καλύτερους παίκτες ήταν ο Άκης Γεωργίου .

 

Συμμετοχή σε ακόμη ένα παιχνίδια της ΑΕΚ πήρα ο Νίκος Κουρέλας ο οποίος έπαιξε αλλαγή στον αγώνα με την ΠΑΟΚ στην τούμπα, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς και συνεχίζει την κατρακύλα.

 

Το πρώτο του παιχνίδι για φέτος στην Γ΄ Εθνική πραγματοποίησε προχθές στον αγώνα Ακαδημία Πλαταμώνα- Ζάκυνθος 5-1, ο Τσέτσιλας Κώστας ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας.

 

Κατάμεστο προχθές το ΔΑΚ, δείγμα της αγάπης των Γρεβενιωτών προς τον Πυρσό ο ποίος όμως τους απογοήτευσε με την εμφάνιση και την κακή εικόνα που παρουσίασε.

 

Σε πτωτική πορεία βρίσκεται φέτος η ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα , ήδη προχθές ηττήθηκε στο γήπεδό σε σκορ 2-0 πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση.

 

Άδεια τα μαγαζιά στην πόλη μας, προχθές Δευτέρα έντεκα το βράδυ, που είναι οι καλές  εποχές που ήταν πάντα γεμάτα και οι τιμές υψηλές.

 

Πριν λίγα χρόνια επίσης μας έλεγε γνωστός δημοσιογράφος από την Αθήνα που επισκεπτότανε την Βασιλίτσα γδέρνανε τους πελάτες, ας ψάξουν να τους βρουν τώρα.

 

Παρότι τα μαγαζιά εστίασης ψάχνουν να βρουν πελάτες ο καφές παραμένει στο τρία ευρώ, μάλλον δεν βάλανε μυαλό ακόμη. Με λίγα λόγια δεν λένε να προσαρμοστούν με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες.

 

Διαιτητής στον αγώνα ΠΑΟΚ. ΑΕΚ 1-0 ήταν ο Θάνος Δημήτρης της ΕΠΣ Γρεβενών, φυσικά αρίστευσε και σε αυτό το παιχνίδι.

 

Η βαθμολογία υψηλή από τον παρατηρητή  δείγμα της ικανότητάς του εν λόγω ρέφερυ, σύμφωνα με πληροφορίες μας την νέα χρονιά θα γίνει διεθνής.

 

Εννέα κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες έδειξε προχθές ο διαιτητής στους παίκτες του Πυρσού, λάθος των ποδοσφαιριστών του Πυρσού να διαμαρτύρονται προς τον διαιτητή.

 

Διότι αν ασχολείσαι με την διαιτησία αποπροσανατολίζεται , πρέπει να δουλέψει αρκετά ο Θωμάς Παπαδόπουλος και σε αυτόν τον τομές. Μπορεί ο διαιτητής να αδικείται. Προχθές τους πράσινους σε μερικές φάσεις πρέπει όμως οι ποδοσφαιριστές να προσέχουν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας αρκετοί παίκτες του Πυρσού προχθές ξενύχτησαν , αν είναι έτσι λάθος, αλλά μερικοί παίκτες δουλεύουν τα Σάββατο βράδυ, διαφορετικά πως θα ζήσουν. Τα βλέπει αυτά η διοίκηση;

 

Αντίθετα με τον Πυρσό που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ήττα τα Αεράτα ξεκίνησαν με το δεξί το πρωτάθλημα.

 

Δεύτερη ήττα για τον Ηρακλή Ελάτου που ηττήθηκε στο Φελλί από την τοπική ομάδα με σκορ 1-0, κάτι πρέπει να κάνει εδώ ο Πρόεδρος Τσιαρσιώτης Χρήστος.

 

Πρώτη νίκη για τον Πρωτέα.  Προχθές  όπου κέρδισε τα Γιάννενα σε  ένα κατάμεστο γυμναστήριο. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν μπάσκετ  ποιότητας και στο τέλος χειροκρότησαν τους μπασκετμπολίστες που ανταπέδωσαν το χειροκρότημα.

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

 Πρωτέας -Ιωάννινα 75-61

 

Την πρώτη νίκη σημείωσε προχθές ο Πρωτέας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας που ήταν κατάμεστο επικρατώντας 75-61 των Ιωαννίνων. Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη έπαιξε καλό και ποιοτικό μπάσκετ ικανοποιώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου που στο τέλος χειροκρότησαν τους  παίκτες για την νίκη που πέτυχαν.

 

Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Συνεχίστηκε προχθές κανονικά το πρωτάθλημα της Β΄  κατηγορίας. Άγιοι Θεόδωροι και Νεοχώρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 σ  ένα χορταστικό από γκολ παιχνίδι. Η Αμυγδαλιά δεν κατόρθωσε να πετύχει το τρίποντο απέναντι  στην Κοκκινιά όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο Ηρακλής Ελάτου προχθές γνώρισε την ήττα στο Φελλί από την τοπική ομάδα.

 

Αποτελέσματα

ΠΑΟ Φελλίου- Ηρακλής Ελάτου 1-0

Άγιοι Θεόδωροι- ΝΕΟΧΏΡΙ 4-4

Αμυγδαλιά-  Κοκκινιά 1-1

Δεν διεξήχθη το παιχνίδι τριφύλλι- Παλαιοχώρι

 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παλαίμαχων Δυτικής Μακεδονίας

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα παλαίμαχων του Πυρσού . Κέρδισε στην Καστοριά την ομώνυμη ομάδα με 3-1 και έτσι οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μαζί με την Φλώρινα με εννέα βαθμούς.  Τα τέρματα των παλαίμαχων πέτυχαν οι Λέτσιος , Μπόλης, Δρουδάκης.

Πυρσός : Μπακαίμης,  Κολτσίδας, Τσιοπλής, Μπουρέλας, Κύρκος, Κοτζατίσογλου,  Κούσκουρας, Ιορδανίδης, Μπόλης, Τζάτζης, Λέτσιος, αλλαγές : Μπαρμπαγιάννης, Δρουδάκης, Αναγνώστου Α. , Αναγνώστου Σ.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΩΛΈΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ 100 τ.μ.
ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΔΙΧΩΡΗ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ