Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( το ντέρμπι ανάμεσα στον Πυρσό και στα Γρεβενά Αεράτα, το υδραγωγείο και ο … χορός )

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική

Στα Γιάννενα αγωνίζεται την Κυριακή ο Πρωτέας όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο Πρωτέας που προέρχεται από δύο άτυχα αποτελέσματα με Φοίνικα και Παλαμά θέλει την νίκη πάση θυσία ώστε να ανασάνει βαθμολογικά. Αγωνιστικά προβλήματα ο τεχνικός Μουρουζίδης δεν αντιμετωπίζει και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

 

Πρόγραμμα

Άργος- Φοίνικας

Διόσκουροι – Αγρίνιο

Αριδαία- Ηρακλής

Αστέρας – ΠΑΟ

Παλαμάς- Κιλκίς

Ιωάννινα- Πρωτέας

 

Προχθές είχαμε την παραίτηση του προπονητή του Άρη Αλκάρεθ , υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ένας παλιός γνώριμος , ο Γιάννης Μιχαλίτσιος.

Ο οποίος πριν τέσσερα χρόνια ανέλαβε τον Πυρσό με μεγαλεπήβολα σχέδια και στόχους, δυστυχώς όμως αποχώρησε από την ομάδα ως αποτυχημένος.

Παρότι ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Παπαϊωάννου του έδωσε τα εφόδια ώστε να δημιουργήσει νέα δυνατή ομάδα , ο Μιχαλίτσιος δεν τα κατάφερε.

Πριν λίγες μέρες αναφερθήκαμε για τον διαιτητή κ. Δροβατζίκα για το παιχνίδι Έλατος – Φελλί, όπου δεν διαχειρίστηκε σωστά το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Δροβατζίκας είναι ένας πολύ καλός και ανερχόμενος διαιτητής και τα λάθη είναι ανθρώπινα , αρκεί να μην επαναλαμβάνονται.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο ΔΑΚ,  εκεί όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Πυρσό και στα Γρεβενά Αεράτα.

Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι ώστε να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Στα Γιαννιτσά θα διεξαχθεί  το ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ηρακλή , ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Προπονητής στην ομάδα των Γιαννιτσών ανέλαβε ο Σάββας Κωφίδης, ένας εκ των βοηθών διαιτητών θα είναι ο Παναγιώτης Ρίγγος της ΕΠΣ Γρεβενών . Στην ομάδα του Ηρακλή αγωνίζεται ο δικός μας Άκης Γεωργίου.

Πολύ καλές εμφανίσεις με τη  εφηβική ομάδα του Άρη στο μπάσκετ, κάνει ο συμπατριώτης μας μπασκετμπολίστας Ανδρέας Ψευτογκάς, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει στον Πρωτέα.

Πέρυσι έπαιξε στο Παναθηναϊκό ενώ  φέτος  αγωνίζεται στον Άρη, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Πολυτεχνείο. Σοβαρός, εργατικός, με σπάνιο ταλέντο κέρδισε τους διοικούντες και το τεχνικό τιμ του Άρη.

Ο Άρης έχει επενδύσει πολλά στον Γρεβενιώτη μπασκετμπολίστα ο οποίος έχει  ιδιαίτερη ικανότητα στα τρίποντα ενώ αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, 1,2, και 3 και είναι από τους βασικούς συντελεστές των έντεκα σερί νικών της ομάδας του.

Δυο ξαδέρφια στην ίδια ομάδα όπου ομολογουμένως τα πάνε θαυμάσια και οι δύο με τον Κωνσταντίνο Μπόζιαρη  να έχει πιο πολλές εμπειρίες ενώ ο Παναγιώτης τον ακολουθεί κατά πόδας.

Συνάντηση είχαν προχθές Τετάρτη , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ με τους διαιτητές όπου η συν εργασία του είναι άψογη εδώ και χρόνια , η συνάντηση έγινε στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΠΣ, εκεί όπου στεγάζεται και ο σύνδεσμος διαιτησίας.

Επιτυχία σημείωσε και φέτος ο χορός της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών  , όπου πολίτες και αστυνομικοί μοιράστηκαν μία εξαιρετικά όμορφη και οργανωμένη βραδιά.

Ερώτηση κατέθεσε προχθές ο βουλευτής του νομού μας Τιμολέων Κοψαχείλης  μαζί με άλλους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των ΜΑΤ. Καλό το ενδιαφέρον του βουλευτή μας , αναμένουμε να πράξει το ίδιο για τα προβλήματα των αστυνομικών του Νομού μας.

Μετά από ένα χρόνο και βάλε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του νέου υδραγωγείου στην περιοχή Καλαμιτσίου και Αγίας Παρασκευής.

Σύνολο δηλαδή στα τέσσερα χρόνια, ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήτανε.

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

 

Με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια  συνεχίζεται το πρωτάθλημα  της Δ Εθνικής  στον τρίτο όμιλο, έχουμε αρκετές δυνατές αναμετρήσεις , δεσπόζει όμως το ντέρμπι ανάμεσα στον Πυρσό και τα Γρεβενά Αεράτα, με τον Πυρσό να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα αλλά με τα Γρεβενά  Αεράτα  να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί . Παιχνίδια φωτιά διεξάγονται στην Κοζάνη όπου ο Μακεδονικός Κοζάνης αντιμετωπίζει την Νάουσα ενώ τα Λευκάδια αναμετρώνται με την Αλεξάνδρεια . Ο Κάστωρ τίθεται αντιμέτωπος στο γήπεδο του με την Κοζάνη ενώ ο ουραγός Παναργειακός αντιμετωπίζει στο γήπεδο του την ΕΑ Παύλου.

Αναλυτικά το Κυριακάτικο Πρόγραμμα

ΠΥΡΣΌΣ – Αεράτα

Λευκάδια –Αλεξάνδρεια

Κάστωρ – Κοζάνη

Αργος – ΕΑ Παύλου

Μακεδονικός Κοζάνης – Νάουσα

ΠΥΡΣΟΣ
Χωρίς  αγωνιστικά προβλήματα ο Πυρσός αντιμετωπίζει την Κυριακή στο ΔΑΚ, τα Αεράτα. Στον Πυρσό βλέπουν το εν λόγω παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και φυσικά θα αγωνιστούν για την νίκη και τους τρεις βαθμούς ώστε να ανέβουν κι ΄άλλο στον βαθμολογικό πίνακα

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν τα Αεράτα, με τον Πυρσό με νίκη ελπίζουν ενώ με ήττα αποχαιρετούν την Δ Εθνική. Στο στρατόπεδο των Αεράτα υπάρχει πίστη για την νίκη και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να τα δώσουν όλα ώστε να πετύχουν το τρίποντο.

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Με την δωδέκατη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ. Ο πρωτοπόρος Καμβουνιακός μεταβαίνει στην Ποντινή όπου θα αντιμετωπίσει την ουραγό τοπική ομάδα . ο Κτηνοτροφικός Αστέρας τίθεται αντιμέτωπος στο γήπεδο του με την ΑΕ Ποντίων ενώ το Μέγαρο αγωνίζεται με την Σειρήνα στο γήπεδο του.

Η Παλιουριά θα αντιμετωπίσει στο πανέμορφο γήπεδο της την Κιβωτό και τέλος στο γήπεδο της Δήμητρας θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αρη Καρπερού. Στην Β κατηγορία η Αμυγδαλιά αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΟ Φελλίου , ενώ το Νεοχώρι αγωνίζεται με την Κοκκινιά στην έδρα της. Οι  Αετοί Αγίων Θεοδώρων   παίζουν στο γήπεδο τους με τον Τριφυλλιακό ενώ το Παλαιοχώρι αγωνίζεται στο γήπεδο του με τον Ηρακλή Ελάτου.

Το πρόγραμμα της Α κατηγορίας

Σάββατο 2-2-2013

Κτηνοτροφικός Αστέρας – ΑΕΠ

Δήμητρα – Καρπερό

Μέγαρο- Σειρήνα

Παλιουργιά- Κιβωτός

 

Κυριακή 3-2-2013

Ποντινή- Δεσκάτη

 

Β΄ Κατηγορία 3-2-2013

Σάββατο 2-2-2013

Παλαιοχώρι- Έλατος

Κοκκινιά- Νεοχώρι

Αμυγδαλιά- Φελλί

Άγιοι Θεόδωροι- Τριφυλλιακός

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ