Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Το κύπελλο ανάμεσα στον Πυρσό και τα Αεράτα, ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ και οι … διαμαρτυρίες των γιατρών του ΙΚΑ )

Διαιτητής στον αγώνα Άρης Καρπερού – Δήμητρα, που έληξε 3-2 , ήταν ο Θάνος Δημήτρης , ενώ στον αγώνα Νεοχώρι – Αμυγδαλιά 2-0 , διαιτητής ήταν ο Χαρίσης.

Και οι δυο διαιτητές ως γνωστόν αγωνίζονται στη σούπερ λίγκα , φυσικά έδωσαν και οι δυο ρεσιτάλ διαιτησίας.

Ένα πανέμορφο γκολ σπάνιας ομορφιάς σημείωσε στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι Πυρσού – Μετέωρα ο 16 χρόνος Θωμάς Παπαδόπουλος.

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής , κοντρολαρισμένος, δουλευταράς, και το μέλλον του ανήκει , αν φυσικά δουλέψει σκληρά. Ο Παπαδόπουλος Θωμάς ξεκίνησε από την ομάδα της Κοκκινιάς Πολύδενδρου.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε στη στήλη μας ο τεχνικό του Πυρσού , για τον 15χρονο ποδοσφαιριστή Κώστα Σούλα, και τόνισε πως έχει φοβερά σωματικά προσόντα , αυτά που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Διαιτητής στον αγώνα Β Εθνικής ανάμεσα στον Γαζώρο και Καβάλα που έληξε με νίκη της Καβάλας 0-1,ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος. Ο παρατηρητής τον βαθμολόγησε με τον υψηλότερο βαθμό, δείγμα της ικανότητας του Γρεβενιώτη ρέφερι.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής ο Πρωτέας, που ηττήθηκε από την έμπειρη ομάδα του Φοίνικα Λάρισας.

Πρεμιέρα είχαμε προχθές στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ. Μάλιστα είχαμε νίκες των Αγίων Θεοδώρων με 11-0 , της Δόξας Παλαιοχωρίου, και της Κοκκινιάς Πολύδενδρου επί του Ηρακλή Ελάτου με 9-4. Σε δύο παιχνίδια σημειώθηκαν 24 τέρματα . Εμείς ρωτάμε μήπως δεν παίζανε ποδόσφαιρο ;

Με τον Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα, αναμένεται να καλυφθεί το κενό του Κυριάκου Παπαδόπουλου . Ο τεχνικός της Εθνικής Σάντος στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Βοσνία. Επίσης ο Σάντος κάλεσε στην Εθνική και τον έτερο Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο .

Στο νεότευκτο γήπεδο του αγωνίστηκε για πρώτη φορά το Νεοχώρι κόντρα στην Αμυγδαλιά όπου κέρδισε με 2-0. Πρόκειται για ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι. Τα εύσημα λοιπόν στους ανθρώπους του Νεοχωρίου.

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ , εκεί που θα διεξαχθεί το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στον Πυρσό και τα Γρεβενά Αεράτα.

Πρέπει όμως όλοι να καταλάβουν, ότι στο Νομό μας, δεν χωράνε δύο ομάδες. Επίσης ο Πυρσός είναι Πυρσός και δεν διαλύεται. Όλοι θα θυμάστε Αγράμπελη διαλύθηκε, ΠΑΣ Γρεβενών επίσης, κά.

Αρκετά πονηροί αποδεικνύονται οι Γρεβενιώτες παράγοντες του ποδοσφαίρου στο νομό μας, ενώ οφείλουν χρήματα σε συγκεκριμένα μαγαζιά, ψωνίζουν από άλλα.

Παρότι αγωνίστηκε μόλις 20 λεπτά στο προχθεσινό παιχνίδι Παλαιμάχων Πυρσού- ΔΕΗ ο Βλάχος Κώστας το πέτυχε το γκολάκι αλλα στάθηκε άτυχος, τραυματίστηκε και αποχώρησε νωρίς.
Ελπίζουμε ότι ο τραυματισμός του Κώστα Βλάχου να είναι επιπόλαιος και να επανέλθει σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις διότι είναι αναντικατάστατος.
Σε αναζήτηση τρόπου θέρμανσης είναι οι συμπολίτες μας, όλοι γνωρίζουμε τις υψηλές τιμές του πετρελαίου, πρέπει όμως να προσέξουμε διότι κυκλοφορούν αρκετοί απατεώνες που προτείνουν τρόπους θέρμανσης όχι σωστούς.
Αρκετές διαμαρτυρίες δηχθήκαμε από τ ο δημοσίευμα που είχαμε πριν λίγο καιρό ότι στο ΙΚΑ Γρεβενών είναι τρείς γιατροί και δεκαπέντε νοσοκόμες.
Εμείς το μόνο που πρέπει να πούμε είναι ότι υπάρχει όχι σωστή κατανομή στο ΙΚΑ Γρεβενών, οι νοσοκόμες είναι αρκετές αλλά οι πολιτικοί τα προηγούμενα χρόνια διόριζαν και κάνανε μεταθέσεις χωρίς προγραμματισμό και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η ψήφος γι΄ αυτό καταντήσαμε σ΄ αυτήν την κατάσταση.
Και το κυριότερο κανείς μας δεν νοιάζεται για το σύνολο, μόνον νοιαζόμαστε για την πάρτι μας.
Στην Ιρλανδία βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος με την Εθνική νέων, ο Κοσματόπουλος είναι γενικός αρχηγός της Εθνικής.
Νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ εξελέγη ο κ. Σαρρής προσωπικός φίλος του Γιώργου Κοσματόπουλου ο οποίος ήταν ένθερμος υποστηρικτής του από παλιότερα.
Ο Πρόεδρος τα ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος προχθές είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και συζήτησαν προβλήματα που αφορούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνον.
Δημοσιογράφος του Φως ενημερώθηκε για την χορηγία που θέλει να κάνει ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου και το ύψος της και μου έλεγε τέτοια χορηγία δεν υπάρχει ούτε σε ομάδες σούπερ λίγκας.
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι δίνει ο Πυρσό το Σάββατο και ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας κ. Βαλαώρας ακόμη δεν έχει κάνει την εμφάνισή του, πιθανόν να βρίσκεται στην Κω όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Πρωτάθλημα παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας
Ακόμη μία νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα Παλαιμάχων του Πυρσού στα πλαίσια του πρωταθλήματος Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας. Προχθές Τετάρτη κέρδισε στο ΔΑΚ την ομάδα της ΔΕΗ με σκορ 4-0. Τα τέρματα πέτυχαν οι Βλάχος, Κοτσατίσογλου , Τζάτζης και Λέτσιος. Η ομάδα των Παλαιμάχων του Πυρσού έπαιξε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και φυσικά τα λέει όλα το ευρύ σκορ.
Πυρσός: Μπακαϊμης, Κύρκος, Ντοβατζίδης, Δρουδάκης, Κοτσατίσογλου, Αναγνώστου, Βλάχος, Λέτσιος. Αλλαγές: Τζάτζης, Λέτσιος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Παλαιμάχων
Πυρσός- ΔΕΗ 4-0
Σιάτιστα- Πτολεμαΐδα 3-7
Καστοριά- Δικηγόροι Κοζάνης 9-3
Φλώρινα- Παλαίμαχοι Κοζάνης 4-2

Πυρσός


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Πυρσού με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας με Μετέωρα και Άργος. Σε δηλώσεις στην «Ε» ο τεχνικός του Πυρσού Θωμάς Παπαδόπουλος τόνισε: ‘’είμαι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στα τελευταία φιλικά παιχνίδια, το Σάββατο αγωνιζόμαστε με τα Αεράτα για το θεσμό του Κυπέλλου , άλλο όμως τα φιλικά παιχνίδια και άλλο τα επίσημα, η ομάδα μου όμως είναι πανέτοιμη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα έχουνε θετική έκβαση στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.
Κ.Μ

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ