Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Το κατενάτσιο, η οινοποσία και οι απευθείας … εκτελέσεις )

Ακόμη μία νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του η ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς, του Ανδρέα Παντζιαρά κέρδισε το Κορδελιό, και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Νίκη επίσης σημείωσε και ο Ηρακλής Ψαχνών όπου προπονητής είναι ο Γιώργος Βαζάκας, επικράτησε της Καλλονής με 1-0.

 

Ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε προχθές γράψαμε λάθος ότι το εισιτήριο στον αγώνα Αεράτα-Πυρσού ήταν δέκα ευρώ ενώ ήταν πέντε ευρώ.

 

Μεγάλη η προσφορά του Παναγιώτη Αποστολίδη στο ποδόσφαιρο του Νομού μας, είναι ένας παράγοντας που βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη του.

 

Τα προηγούμενα χρόνια μας φταίγανε οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στην ομάδα τώρα με τα δικά μας παιδιά κανένας δε λέει τίποτα που δέχονται τέσσερα τέρματα.

 

Επί προεδρίας Δημήτρη Παπαϊωάννου βλέπαμε βιρτουόζους της μπάλας Γκαμπόρ – Σανχούρχο – Βελώνη – Καζναφέρη – Παπουλή – Κουρδάκη όλοι τους κάνανε κριτική.

 

Φανταστική η ατμόσφαιρα στο προχθεσινό παιχνίδι Πρωτέας- Άργος που έληξε με νίκη του Πρωτέα όπου στα τελευταία λεπτά έγινε η ανατροπή.

 

Οι φίλαθλοι προχθές παρακολούθησαν ποιοτικό μπάσκετ και στο φινάλε χειροκρότησαν τους μπασκετμπολίστες για την σημαντική αυτή νίκη του Πρωτέα.

 

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε προχθές ο Πρόεδρος του Πρωτέα Μπάμπης Πενλίδης, ο λόγος φυσικά η νίκη της αγαπημένης του ομάδας.

 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές μάθαμε προχθές ξενύχτησαν και πάλι, μιλάμε για το Σάββατο το βράδυ, πως λοιπόν να μην δέχεται η ομάδα τέσσερα τέρματα μετά από ξενύχτι και οινοποσία.

 

Με τον διαιτητή τα είχανε προχθές οι γνωστοί στις κερκίδες των επισήμων στον αγώνα Πυρσού- ΕΑΠ. Κύριοι σοβαρευτείτε, όταν η ομάδα δέχεται τέσσερα τέρματα δεν φταίει ο διαιτητής, ψαχτείτε αλλού, αλλά σας αρέσει το σόου.

 

Διακόσιοι και πλέον φίλαθλοι  βρέθηκαν προχθές στο ΔΑΚ να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα τον Πυρσό, στο τέλος όμως έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι, στο επόμενο παιχνίδι θα είναι εκατό.

 

Όλοι οι διαιτητές που έπαιξαν στο μέχρι τώρα παιχνίδια του Πυρσού ήταν κατά την ταπεινή μας άποψη καλοί. Νέα παιδιά φιλόδοξα με όνειρα να αγωνιστών στην μεγαλύτερη κατηγορία και το κυριότερο με άριστη φυσική κατάσταση, μπορεί να κάνουν ανθρώπινα λάθη αλλά και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι.

 

Το είχε η ημέρα προχθές Κυριακή 11 Νοεμβρίου, τέσσερα τέρματα δέχθηκε ο Πυρσός, τέσσερα τα Γρεβενά Αεράτα, γιατί δεν παίξανε  το κατενάτσιο.

 

Αρκετοί φίλαθλοι μας ρωτούσαν προχθές πότε επιτέλους θα εμφανιστεί ο τεχνικός διευθυντής  της ομάδα του Πυρσού Γιάννης Βαλαώρας, μάλλον θα εμφανιστεί με την αυγή του 2013.

 

Βοηθός διαιτητή στην Β΄ Εθνική εδώ και δύο χρόνια είναι ο Ρίγγος Παναγιώτης, όλες οι διαιτησίες αγγίζουν το τέλειο, προ των πυλών στην σούπερ  λίγκας ο Παναγιώτης Ρίγγος.

 

Η οικονομική κρίση έχει περιορίσει και την γυμναστική σε όλους μας, ήδη τα γυμναστήρια κλείνουν  το ένα κοντά από το άλλο.

 

Όλοι όσοι γυμνάζονται έχουν στραφεί προς την ύπαιθρο, οι πιο πολλοί το έχουν ρίξει στο τζόκιν και το περπάτημα, χωρίς φυσικά καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

 

Ποιος δεν θα θυμάται πριν λίγα χρόνια που στα γυμναστήρια επικρατούσε το αδιαχώρητο, όλοι προσέχουν το σώμα τους, τώρα όλοι κοιτάζουν να εξασφαλίσουν τα προ το ζην.

 

Κ.Μ

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και της Β΄ κατηγορίας. Στην Α΄  κατηγορία ο Καμβουνιακός που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος κέρδισε στο ντέρμπι των Χασίων τον ΑΓΟ Δήμητρα στη Δήμητρα με 2-1 έστω και δύσκολο και δείχνει ότι θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΠ κέρδισε την Κιβωτό  στο γήπεδό της με 4-2 και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν  Παλιουργιά και Καρπερό  3-3 ενώ η Σειρήνα κέρδισε την Ποντινή στο γήπεδο της 5-2, μία Ποντινή που παραπαίει. Σε περίπατο μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι ο Κτηνοτροφικός Αστέρας με το Μέγαρο όπου το φιλοδώρησε με έξι τέρματα.

Στην Β΄ κατηγορία το Νεοχώρι προελαύνει, κέρδισε τον Τριφυλιακό με 5-2 ενώ ισόπαλοι αναδείχθηκαν Άγιοι Θεόδωροι και Έλατος 2-2. Σημαντική νίκη πέτυχε η Κοκκινιά, κέρδισε το φιλικό 1-0 ενώ επιτέλους νίκη για την Αμυγδαλιά, κέρδισε το Παλαιοχώρι με 7-1.

Κ.Μ.

 

ΠΥΡΣΟΣ Ντροπιαστική ήττα υπέστη προχθές στο ΔΑΚ, ο ΠΥΡΣΟΣ χάνοντας από την Ένωση Αποστόλου Παύλου με σκορ 4-1. Συντριβή για τους πράσινους που παρουσιάστηκαν κουρασμένοι, νευρικοί χωρίς πάθος και τσαμπουκά.

Εμείς το  μόνο που τονίζουμε είναι ότι πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ότι η φανέλα του Πυρσού είναι βαριά και πρέπει να την τιμούν.

Μεγάλη ευθύνη επίσης για την προχθεσινή βαριά ήττα φέρει και ο τερματοφύλακας Τσιόγκου, στα δύο τέρματα που δέχθηκε ήταν σε λάθος σημείο. Μάλιστα το ένα το δέχτηκε από το κέντρο. Τώρα πρέπει στην ομάδα να μαζέψουν τα συντρίμμια και να δούνε το επόμενο παιχνίδι. Ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος έχει πολύ δουλειά να κάνει.

 

Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ. Την ήττα γνώρισε προχθές η ομάδα των Αεράτα στην Νάουσα όπου δέχτηκαν τέσσερα τέρματα. Αυτό πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, Νίκο Μπαλοδήμο και Γιάννη Σαμαρά. Διότι μην ξεχνάμε την προηγούμενη εβδομάδα τα Αεράτα δέχτηκαν από τον ΠΥΡΣΟ τρία τέρματα, με λίγα λόγια πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα τα Αεράτα και να μην δέχονται τόσο εύκολα τέρματα.

Το γνωρίζει αυτό ο Νίκος Μπαλοδήμος και ψάχνει να βρει λύσεις ώστε να θωρακίσει την άμυνα.

 

Πρωτέας

Ευφορία επικρατεί στις τάξεις του Πρωτέα μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες στη σειρά (Γιάννινα – Κιλκίς – Αργος). Προχθές ο Πρωτέας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, εντυπωσίασε κέρδισε το Αργος στα τελευταία τέσσερα λεπτά, το οποίο ήταν μπροστά δέκα πόντους ο προπονητής Πέτρος Μουρουζίδης κρατάει χαμηλούς τόννους και προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του.

Η διοίκηση του Πρωτέα ευχαριστεί τους φιλάθλους και τους θέλει πάντα κοντά του, διότι να τους έχει στο πλευρό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

 

Κ.Μ.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ