Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα (Το ανούσιο προχθεσινό υποτιθέμενο ντέρμπι, το αναμμένο καντήλι και … τα μπάζα του Δήμου Γρεβενών )

Τον ρόλο του τροχονόμου τείνει να αναλάβει γνωστός συμπολίτης και πρώην αθλητικός παράγων , ο οποίος διαμαρτύρεται συχνά πυκνά για τις νεκροφόρες που σταθμεύουν πλησίον της οικίας του.

Όλα τα χωριά παλιά που είχανε ομάδες , ζητούσανε να δημιουργηθεί  γήπεδο στο χωριό τους . Τα γήπεδα έγιναν …  οι ομάδες διαλύθηκαν… και τώρα τείνουν να διαλυθούν και τα γήπεδα.

Όπως η Μηλιά,  ο Αι Γιώργης, Τρικοκκιά που ενώ τα γήπεδα τους ήταν σε άριστη κατάσταση κατόρθωσαν οι διοικούντες και διέλυσαν τις ομάδες τους σε χρόνο ρεκόρ.

Στις νίκες επέστρεψε προχθές η ομάδα του Πρωτέα , κερδίζοντας στα Γιάννενα την τοπική ομάδα. Ο Πρωτέας προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες Φοίνικα και Ατρόμητου Παλαμά.

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Β Εθνική βρίσκεται η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών Εύβοιας όπου προπονητής είναι ο Γρεβενιώτης Γιώργος Βαζάκας.

Ο οποίος όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Δεύτερη συμμετοχή του Σωτήρη Ιωάννη στην ομάδα του Πυρσού ο οποίος όμως δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμη διότι άλλο τοπικό πρωτάθλημα και άλλο πρωτάθλημα Δ Εθνικής.

Δραστήριος σε ακόμη ένα παιχνίδι του Αρη ήταν ο Γρεβενιώτης Αλέξης Καραγιάννης , τον οποίο προχθές ο Γιάννης Μιχαλίτσιος τον χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο όπου ομολογουμένως από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται.

Το παρόν στον προχθεσινό παιχνίδι Πυρσού – Αεράτα έδωσε ο βουλευτής του Νομού μας Τιμολέων Κοψαχείλης , ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον το παιχνίδι και χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές για τις καλές προσπάθειες τους.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 ετών ο Ιμερίδης Νίκος παλιός ποδοσφαιριστής του Αλιάκμων Κιβωτού.

Η στήλη εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα Δήμητρας – Καρπερού που έληξε 1-1, ήταν ο Θάνος Δημήτρης, ο οποίος αρίστευσε όπως πάντα με άριστη φυσική κατάσταση και πάντα κοντά στις φάσεις δίνοντας ρεσιτάλ διαιτησίας.

Περίπου 200  φίλαθλοι από την ευρύτερη περιοχή των Χασίων βρέθηκαν στις κερκίδες του πανέμορφου γηπέδου της Δημήτρας να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της τοπικής ομάδας με το Καρπερό.

Ενώ ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Δήμητρας είναι σε άριστη κατάσταση στα αποδυτήρια οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές και χωρίς τουαλέτες.

Βοηθός διαιτητή στον προχθεσινό αγώνα Γιαννιτσών – Ηρακλή ήταν ο Ρίγγος Παναγιώτης και τέταρτος διαιτητής ο Ανδρέας Καραλιόλιος οι οποίοι βαθμολογήθηκαν θετικά.

Αρκετές διαμαρτυρίες δεχθήκαμε από πρώην διοικούντες της ΑΕ Συδένδρου για το θέμα του γηπέδου .

Οι υπεύθυνοι του Δήμου όπως τονίζουν οι διοικούντες του Συδένδρου έριξαν μπάζα στο γήπεδο , έβγαλαν τις εστίες και όλα τελείωσαν εκεί.

Εμείς  από την πλευρά μας     πρέπει να πούμε ότι η ομάδα της ΑΕ Συδένδρου δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα επειδή διαμαρτύρεται για το γήπεδο της.

Παλαιότερα, επί δημαρχίας Α.Ζιώγα, είχαν εγκριθεί 30.000 για το εν λόγω γήπεδο άλλα δυστυχώς έμειναν μόνο στα λόγια .

Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ , φιλοξενούν σήμερα στο ενωσιακό  γήπεδο τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης , οι παίδες αγωνίζονται στις 13.00 ενώ στις 15.00 παίζουν οι νέοι.

Συμπολίτης μας, μας κατήγγειλε προχθές ότι υπάλληλος στον Δήμο , έχει στο γραφείο του καντήλι αναμμένο… Αν είναι δυνατόν!!!

Έχουμε καταγγελίες  ότι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα προσέρχονται στις εργασίες τους δέκα και έντεκα η ώρα, φυσικά μιλάμε για τον νομό μας όπου ορισμένοι υπάλληλοι του Δήμου και της Περιφέρειας εργάζονται λιγότερες ώρες από το προβλεπόμενο ωράριο.

Υπέρογκες αμοιβές λαμβάνουνε οι υπάλληλοι του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου . Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάλληλοι , απόφοιτοι Λυκείου που προσλήφθηκαν με μόνο προσόν το κομματικό κριτήριο , έχουν αμοιβές τρίων και τεσσάρων χιλιάδων ευρώ , και μιλάμε φυσικά για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα Γρεβενά, όταν γιατρός μικροβιολόγος στο Νοσοκομείο Γρεβενών έχει απολαβές 1300 ευρώ …Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

 

Πρωτάθλημα παλαίμαχων Δυτικής Μακεδονίας

Για το πρωτάθλημα παλαίμαχων, η ομάδα του Πυρσού προχθες Δευτέρα στο ΔΑΚ, επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας των δικηγόρων της Κοζάνης με το ρυρύ σκορ 6-1, σκαρφαλώνοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η σύσταση της ομάδας ήταν: Μπαικαϊμης, Κύρκος, Τσιοπλής, Μπουρέλας, Ντοβατζίδης, Σαμαράς, Ιορδανίδης, Βλάχος Κ., Δρουδάκης, Μπόλης, Μπαρμπαγιάννης( Τζάτζης, Αναγνώστου Τ . Αναγνώστου Σ. , Κωτούλας , Κολτσίδας, Κούσκουρας)

Σκόρερ ήταν : Μπόλης με 3 τέρματα, Ιορδανίδης , Μπουρέλας, και Σαμαράς από ένα γκολ.

Όσο για την αντίπαλη ομάδα το μοναδικό τέρμα το σημείωσε ο Κούτσιανος.

 

Πυρσός – Αεράτα 1-0

Ανούσιο το προχθεσινό υποτιθέμενο ντέρμπι.

Πυρσός. Γρήγορα θα ξεχάσουν το προχθεσινό παιχνίδι  Πυρσού – Αεράτα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ. Ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις και με ένα γκολ που έδωσε το τρίποντο στον Πυρσό και ψαλίδισε τις λίγες ελπίδες που είχαν τα Αεράτα ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία . Στο πρώτο ημίχρονο   ο Πυρσός ήταν καλύτερος , δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε . Στο δεύτερο ημίχρονο τα Αεράτα ισορρόπησαν το παιχνίδι που κρίθηκε με ένα φάουλ του Κοσμίδη και με το ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Βίδρα.Συμβαίνουν αυτά όμως στο ποδόσφαιρο. Το θετικό όμως είναι ότι το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια όπως αρμόζει σε ομάδες επιπέδου. Περίπου 500 ήταν οι φίλαθλοι στο γήπεδο που όπως τονίσαμε δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν. Είναι λοιπόν αυτό που τονίζουμε συνέχεια , ότι πρέπει οι ομάδες του νομού μας να έχουν στο ρόστερ τους πιο πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές που με τις ενέργειες τους να ξεσηκώνουν τους φιλάθλους και να δίνουν άλλο ρυθμό στα παιχνίδια.

Μπάσκετ

Στις νίκες επανήλθε η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα κερδίζοντας προχθές στα Γιάννενα την τοπική ομάδα με σκορ 56-67 . Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησε. Παρόλα αυτά όμως στον Πρωτέα δουλεύουν σκληρά για το επόμενο παιχνίδι.

 

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Βατερό – Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 47-62

Νεάπολη – Δύναμη 74-67

Σέρβια – Εράτυρα 55-52

Σύνθεση : Τσιαρσιώτης Σ 10, Τζήκας, Ντινόπαππας 11 (2 τρ.) Βλάχος , Συλλάκος 18, Τσιαρσιώτης Δ. 4, Μούτσι 5 (1 τρ) Φεγκέρ 7 (1τρ), Καράγαλης 7 (1τρ).

Βαθμολογία τελική α φάσης

  1. Κεραυνός  20
  2. Νεάπολη 17
  3. Βατερό 15
  4. Εράτυρα 13
  5. Δύναμη 13
  6. Σέρβια 12

 

Κεραυνός, Νεάπολη και Βατερό περνούν στην β φάση , όπου θα αντιμετωπίσουν τους 3 πρώτους του άλλου ομίλου Ελιμεία Άνω Κώμης , Αμύντας Σκοπιάς Φλώρινας και έναν από τους Αρη Ατραπού Φλώρινας ή Κοζάνη 2006.

ΠΑΙΔΙΚΟ

Κεραυνός – Αρίων Πτολεμαϊδας 69-60

Σύνθεση: Αντωνόπουλος, Γάγαλης, Χατζημουρατίδης 3, Καρακεσίσογλου 11, Ευαγγελόπουλος 24(3 τρ), Χανιωτάκης 17, Γρίδας 10, Βασδάρης 2, Τσακνάκης 2.

Βαθμολογία

  1. Αρίων Πτολεμαίδας 5 (3 αγώνες)
  2. Ελιμεία Α. Κώμης 4 (2 αγώνες)
  3. Κεραυνός 3 (2 αγώνες)
  4. Νεάπολη 4 (3 αγώνες)
  5. Φοίνικας Πτολ. 2 (2 αγώνες)

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ