Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( τα διακοποδάνεια, οι μεταγραφές του Πυρσού και η … ΄΄Αλογόμυγα΄΄ )

Περίπου 30.000 ζεστά ευρώπουλα στοίχησε στον Ελληνικό λαό η μετάβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ , Τσίπρα Αλέξη στην μακρινή Βραζιλία ώστε να συναντήσει τον πρόεδρο της κ. Λουλά ντα Σίλβα . Το κόστος ήταν για το πενταμελές  συνεργείο της ΕΡΤ . Λεφτά υπάρχουν, ας είναι καλά το κόψιμο των συνταξιούχων του ΟΓΑ.

 

Εντυπωσιακή ήταν η νίκη της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού με 3-0. Προπονητής στην Βέροια είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης , γνωστός από το πέρασμα στον Πυρσό.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές ο Μενέλαος Παπαϊωάννου στο super 28. Ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε για τον Πυρσό  , για τα προβλήματα του και για τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Παπαϊωάννου .

 

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του προέδρου  του Κτηνοτροφικού Αστέρα , Ευθυμίου Τσιοπλή στο Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

 

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές Τετάρτη ο γνωστός εργατολόγος Γιάννης Σοπάσης , προσκεκλημένος του προέδρου των εργαζομένων του νοσοκομείου Γρεβενών κ. Πέτρου Στέργιου , όπου έδωσε στους εργαζομένους διευκρινήσεις για το συνταξιοδοτικό.

 

Λόγω του μνημονίου όλοι κρατάνε χαμηλά την μπάλα. Παλιά όμως είχαμε ξεφύγει όλοι μας. Από τρία αμάξια η κάθε οικογένεια , εξοχικά στην Χαλκιδική και χώρια τα δάνεια. Άλλος διακοποδάνειο,  άλλος καταναλωτικό και άλλα.

 

Εννέα τέρματα δέχτηκε προχθές η ομάδα παίδων της ΕΠΣ από την αντίστοιχη της Κοζάνης, για το πρωτάθλημα των Ενώσεων. Βαρύ το σκορ και φυσικά πρέπει να προβληματίσει τον Ενωσιακό προπονητή Ανδρέα Λέτσιο.

 

Σημαντική η προσπάθεια των μαθητών του πρώτου Γενικού Λυκείου που συνεχίζουν να εκδίδουν την εφημερίδα ‘’Αλογόμυγα’’. Μία προσεγμένη και ποιοτική εφημερίδα . Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους . Αρχισυντάκτες της Αλογόμυγας είναι η Μιχαέλα Σιδηρά, και η Χρυσάνθη Τσακμακοπούλου.

 

Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων , οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών, γνώρισαν ισάριθμες ήττες . Οι παίδες ηττήθηκαν με το βαρύ σκορ 9-0, ενώ οι νέοι έχασαν με 2-0 από τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης.

 

Στην μαύρη λίστα του Παναθηναϊκού για αποχώρηση από την ομάδα , είναι ο Γρεβενιώτης επιθετικός Λάζαρο Χριστοδουλόπουλος.

 

Το παρόν στα προχθεσινά παιχνίδια των νικητών ομάδων της ΕΠΣ , έδωσε ο Γιώργος Κοσματόπουλος . Παρόν στα παιχνίδια ήταν και ο τεχνικός του Πυρσού Θωμάς Παπαδόπουλος.

 

Ελπίζουμε κάποια στιγμή ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Παπανικολάου Κώστας να βοηθήσει υλικά την ομάδα που ξεκίνησε και έμαθε μπάσκετ στον Πρωτέα.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Καστοριανός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης, πάντα βοηθάει οικονομικά την ομάδα που ξεκίνησε από την Καστοριά.

 

Θέμα ημερών είναι η παράδοση του κλειστού γυμναστηρίου στο πρώτο Λύκειο Γρεβενών για χρήση της νεολαίας και των Συλλόγων.

 

Ανέστειλε τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ ΟΤΑ για το θέμα της διαθεσιμότητας , γιατί η συμμετοχή ήταν μικρή.

 

Εμείς ρωτάμε , οι δημόσιοι υπάλληλοι σκέφτονται καθόλου τους 1.500.000 ανθρώπους στον ιδιωτικό τομέα που είναι άνεργοι, και που όλοι κάνουν μαύρες γιορτές χωρίς ευρώ, αφού δεν έβαλαν καθόλου μεροκάματο και το κυριότερο θα βγουν στην σύνταξη στα εβδομήντα χρόνια ; Ενώ οι υπάλληλοι όλοι είναι με το μέρος τους.

 

Έναν παλιό γνωστό θα συναντήσει η ομάδα του Πυρσού την Κυριακή στην Κατερίνη , τον Βασίλη Νάκα ο οποίος αγωνίζεται στην Νεοκαισάρεια.

 

Ελπίζουμε η Διοίκηση του Πυρσού να πραγματοποιήσει μεταγραφές , διαφορετικά η ομάδα θα μπει σε περιπέτειες . Άλλωστε το καλοκαίρι υποσχέθηκαν μεταγραφές και δεν τις υλοποίησαν.

 

Πρέπει λοιπόν να καταλάβει η διοίκηση των πρασίνων , με τα ψέματα δεν γίνεται  τίποτα. Που είναι οι επενδυτές Γρεβενιώτες που έλεγαν το καλοκαίρι ότι υπάρχουν .

 

Μικτές ομάδες

Την ήττα γνώρισαν προχθές οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ για το πρωτάθλημα των Ενώσεων, από τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης. Οι νέοι ηττήθηκαν με 2-0 και αγωνίστηκαν με τους Καρακώστα – Σούλα – Καραγκιόζη- Ζούρτο – Ζολώτα –Αποστόλου – Μπόλη – Παντερή- Αποστολίδη – Παπαδόπουλο- Τσιαρσιώτη. Οι παίκτες γνώρισαν βαριά ήττα με 9-0 και αγωνίστηκαν με τους Μπαντή – Τσιοπλή – Ζήκο – Δόγκαλη – Λιούρα – Παπαδόπουλο- Λούδα– Τσάτσο- Τζήκα – Τζάτζη – Σάλλο.

 

 

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Κανονική αγωνιστική έχουμε την Κυριακή , και υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα ματς. Σο Μακρυχώρι η ΕΑ Παύλου αντιμετωπίζει την δυνατή Νάουσα .Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας αντιμετωπίζει τον Πυρσό ενώ τα Λευκάδια αγωνίζονται με τα Αεράτα. Η Κοζάνη αγωνίζονται με το Αργος Ορεστικό ενώ η Αλεξάνδρεια τίθεται αντιμέτωπη με τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Πυρσός

Συνεχίστηκαν όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις των πρασίνων υπό τις οδηγίες του Θωμά Παπαδόπουλου ενόψει του Κυριακάτικου ματς στην Κατερίνη με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μια δυνατή ομάδα. Άλλωστε διαθέτει έμπειρους παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης. Οι πράσινοι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ευελπιστούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι απών θα είναι από το παιχνίδι της Κυριακής ο Χαραλαμπίδης ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Γρεβενά Αεράτα

Στην Νάουσα και στα Λευκάδια θα μεταβούν την Κυριακή τα Αεράτα όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα . Δύσκολο παιχνίδι για τα Αεράτα, τα οποία βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο ποδόσφαιρο όμως , όλα μπορούν να συμβούν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ