ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Οι διαιτητές των παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής, η κριτική των ποδοσφαιριστών και οι … ακριβές κηδείες )

Οι ποδοσφαιριστές όντως τους αρέσει να ακούνε καλά λόγια για την αγωνιστική τους  παρουσία όταν όντως είναι καλή, αντίστοιχα θα πρέπει να αποδέχονται την κριτική,  καλοπροαίρετα πάντα, όταν η αγωνιστική παρουσία είναι κατώτερη των περιστάσεων.

 

Πολλά τα φέσια στα Γρεβενά … Ιδιοκτήτης οίκου τελετών ανέφερε  ΄΄ Με δόσεις και οι κηδείες των Ελλήνων … αδυνατούν να ζήσουν αδυνατούν και να πεθάνουν … ΄΄

 

Πόσο μάλλον η κακή τους αγωνιστική του παρουσία έχει να κάνει με εξωαγωνιστικούς λόγους.

 

Όταν γνωρίζει την ήττα η ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκου ο τεχνικός Λάλλος Χρήστος τα βάζει με την διαιτησία. Μήπως ο προπονητής της ΑΕΠ θέλει διαιτητές από την Κοζάνη υπέρβαρους και δυσκίνητους;  Eδώ πρέπει να πούμε ότι έχει παράπονα και από τον Θάνο και  τον Χαρίδη διαιτητές σούπερ λίγκας.

 

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Κώστας Τσέτσιλας στον αγώνα Τύρναβος Κασιώπη.

 

Στη Β΄  Εθνική αγωνίζεται ο Δημήτρης Ρίγγος  εδώ και δύο χρόνια περίπου, βοηθός διαιτητή ο Ρίγγος  βρίσκεται πρό των πυλών της σούπερ λίγκας.

 

Μείωση των συμβούλων και των συνεργατών στους ΟΤΑ καθώς και τη αντιμισθίας  που λαμβάνουν οι Πρόεδροι των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων καθώς και κατάργηση της αποζημίωσης που αποδιδότανε στους συμμετέχοντες στα δημοτικά συμβούλια είναι τα βασικά μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για περιορισμό των δαπανών στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια η Αμυγδαλιά αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία  όπου δεν τα πάει καθόλου καλά αφού μετράει ισάριθμες ήττες.

 

Με κολακευτικά σχόλια εκφράστηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς για τον τεχνικό του Πυρσού Θωμά Παπαδόπουλο.

 

Από τους  καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ και όχι μόνον είναι οι Κουρδάκης, Μπανούσης οι οποίοι πέρασαν από τον Πυρσό.

 

Μάλιστα ο τότε προπονητής της Νίκη Βόλου και παλιά Δόξα του  Ολυμπιακού Χόρχε Μάριος είχε εκφραστεί  με κολακευτικά λόγια για τον Μπανούση.

 

Από τους βασικούς συντελεστές νίκης του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ ήταν ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Σιόβας Δημήτρης. Απροσπέλαστος είναι στα αμυντικά καθήκοντα βοηθήθηκε και στην επίθεση.

 

Δέκα ευρώ κόστιζε το εισιτήριο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Αεράτα- Πυρσού. Απορούμε δεν σκέφτονται οι παράγοντες του φοιτητές και  τους μαθητές; Που θα βρούνε τα χρήματα;

 

Εντάξει όμως η διαιτησία στοιχίζει περίπου 800 ευρώ, πρέπει όμως να υπάρχει εισιτήριο φθηνό για τους  μαθητές και τους φοιτητές.

 

Βελτιώσεις έγιναν προχθές στην περίφραξη του γηπέδου 5Χ5 της ΕΠΣ Γρεβενών, δεν αφήνει λοιπόν τίποτα στην τύχη ο Πρόεδρος  Γιώργος Κοσματόπουλος.

 

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς όπου προπονητής είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς, ο Απόλλων φιγουράρει  στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Αναλυτικά:

Νάουσα-Γρεβενά Αεράτα
Δράγκος, Παπανικολάου, Αγαπίδης (Χαλκιδικής)

Πυρσός Γρεβενών-Ενωση Αποστόλου Παύλου
Αθανασίου, Φαντής, Αράπος (Άρτας)

Μακεδονικός Κοζάνης-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Γιούργας, Προβατάς, Ανδριώτη (Κέρκυρας)

Παναργειακός Αργους Ορεστικού-Αλεξάνδρεια
Τζοφώλης, Νταλούκας, Τζάνης (Τρικάλων)

Κάστωρ-Λευκάδια
Τσιάκος, Μαραζόπουλος, Κιαπές (Θεσπρωτίας)

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Δ εθνικής με την 4η αγωνιστική . Ο Πυρσός με ανεβασμένη την ψυχολογία αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ την ομάδα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου, για την Τρίτη νίκη στη σειρά.

Αγωνιστικά προβλήματα ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει , και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Το παρόν αναμένεται να δώσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας αφού βλέπουν την ομάδα να βαδίζει από νίκη σε νίκη . Τα  Γρεβενά Αεράτα κατεβαίνουν στην Νάουσα όπου θα αναμετρηθούν με την τοπική ομάδα. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου που καλείται  να   ξεπεράσει και την ήττα από τον Πυρσό. Ο Μακεδονικός Κοζάνης αγωνίζεται με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας  , το Αργος αγωνίζεται με την Αλεξάνδρεια ντέρμπι ουραγών, , ο Κάστωρας τίθεται αντιμέτωπος με τα Λευκάδια ενώ η Κοζάνη έχει ρεπό.

Το πρόγραμμα της Δ εθνικής , τρίτος όμιλος :

Πυρσός – ΕΑ Παύλου

Νάουσα – Αεράτα

Αργος – Αλεξάνδρεια

Μακεδονικός Κοζάνης – Νεοκαισάρεια

Κάστωρ – Λευκάδια

Ρεπό η Κοζάνη

 

 

Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Έβδομη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της α  κατηγορίας με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Έχουμε το ντέρμπι των Χασίων ανάμεσα στην Δήμητρα και την Δεσκάτη , η Ποντινή που πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνίζεται με την Σειρήνα, ενώ ο Κτηνοτροφικός Αστέρας αντιμετωπίζει το Μέγαρο στην Καληράχη. Η Κιβωτός αγωνίζεται στο γήπεδο της Μηλιάς με την ΑΕΠ Βατολάκου ενώ η Παλιουριά τίθεται αντιμέτωπη με τον Αρη Καρπερού.

Το Πρόγραμμα του Σαββάτου 10-11-2012

Ποντινή – Σειρήνα

Δήμητρα – Δεσκάτη

Κιβωτός – ΑΕΠ

Καληράχη – Μέγαρο

Παλιουριά – Καρπερό

 

Με την τέταρτη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Ο Τριφυλλιακός αντιμετωπίζει το Νεοχώρι στο γήπεδο του , ενώ ο Ηρακλής Ελάτου δοκιμάζεται στους Αγίους Θεοδώρους από την τοπική ομάδα.

Η Κοκκινιά παίζει με τον ΠΑΟ Φελλίου και τέλος η Αμυγδαλιά που δεν τα πάει καθόλου καλά αγωνίζεται με το Παλαιοχώρι στην έδρα της.

Το πρόγραμμα της Β κατηγορίας 11-11-2012

Κοκκινιά – ΠΑΟ Φελλίου

Τριφυλλιακός – Νεοχώρι

Αμυγδαλιά – Παλαιοχώρι

Άγιοι Θεόδωροι – Ηρακλής Ελάτου

 

Μπάσκετ  Γ Εθνική

Το Αργος Ορεστικό αντιμετωπίζει την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας στις 6.00μ.μ. Η ομάδα του Πρωτέα , η οποία προέρχεται από δύο  συνεχόμενες νίκες με Ιωάννινα και Αετός Κιλκίς εκτός. Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη είναι σε άριστη κατάσταση και με την βοήθεια των φιλάθλων που θα κατακλύσουν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου θα πάρει ακόμη μια νίκη που θα κάνει την ομάδα του Πρωτέα να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Το Πρόγραμμα

Φοίνικας Λάρισας – Αριδαία

Αργοναύτης – Αστέρας Λάρισας

Πρωτέας – Αργος

ΒΑΟ – Κιλκίς

Ιωάννινα – Διόσκουροι

Ηρακλής Κοζάνης – Παλαμάς

 

 

 

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ