Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Ηττήθηκε ο Πυρσός από την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και οι … διακοπές στον Βενέτικο )

Τέσσερα τέρματα δέχτηκαν τα Αεράτα προχθές από την ΕΑ Παύλου , όσα και ο Πυρσός. Μάλιστα και οι δύο ομάδες τα δέχτηκαν στο ΔΑΚ παρουσία των φιλάθλων τους.

Με λίγα λόγια η ΕΑ Παύλου βρήκε πελάτες στα Γρεβενά. Το μόνο  είναι ότι ο Πυρσός έβαλε το   γκολ της τιμής.

Ο Πυρσός όπως και πέρυσι ανέστησε την Αλεξάνδρεια έτσι και την φετινή σεζόν. Πέρυσι η Αλεξάνδρεια πήρε τα πάνω της από την νίκη επί του Πυρσού , λέτε και τώρα να γίνει το ίδιο;

Τον Απρίλη θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου , λίγο δύσκολο το βλέπω αν όχι ακατόρθωτο.

Αναστάτωση επικρατεί στους υπαλλήλους των Δήμων για την διαθεσιμότητα . Εμείς το μόνο που τονίζουμε είναι ότι ας δούνε και λίγο τον ιδιωτικό τομές που διαλύθηκε.

Που θα βρει μεροκάματα και ένσημα ο οικοδόμος , ο οδηγός, ο δασεργάτης, ο εργάτης…. πουθενά!!! Ενώ αυτοί που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα θα πληρώνονται.

Εν αντιθέσει με όσα λέγονται προεκλογικά , ο πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία Απόστολος Τσένης στις διπλές εκλογικές αναμετρήσεις , Μαΐου –  Ιουνίου  , παραμένει οικογενειακώς και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Γρεβενά.

Τέταρτη νίκη στη σειρά για την ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα, προχθές κέρδισε στην Θεσσαλονίκη τον ΒΑΟ και ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα.

Καλές διαιτησίες είχαμε προχθές στο πρωτάθλημα Α΄και Β΄κατηγορίας  της ΕΠΣ Γρεβενών . Τα έυσημα  στον αρχιδιαιτητή  κ. Αργύρη Νατσιόπουλο.

Στην Αθήνα βρέθηκε προχθές ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γεώργιος Κοσματόπουλος για δουλειές της ΕΠΣ, φυσικά συναντήθηκε με παράγοντες της ΕΠΟ και με τον Πρόεδρο κ. Σαρρή με τον οποίο συνδέεται με φιλία εδώ και χρόνια.

Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε , το ΔΑΚ πρέπει να παραμένει ανοικτό το Σαββατοκύριακο , ώστε να προπονούνται οι αθλητές , αθλήτριες και φυσικά το κοινό .  Στους γειτονικούς  νομούς όλα τα γήπεδα παραμένουν ανοικτά τα Σαββατοκύριακα.

Με τον Κάστωρ αγωνίζεται την  Κυριακή ο Πυρσός, απών θα είναι ο Κουτσομήτρος  και Κοσμίδης. Απώλειες σημαντικές για τους πράσινους και ο Θωμάς Παπαδόπουλος ψάχνει να βρεί λύσεις .

Το γήπεδο του Μερά  χρησιμοποιεί για έδρα η ομάδα του Ηρακλή Ελάτου , και όπως φαίνεται είναι γούρικο για την ομάδα.

Διαιτητής στο προχθεσινό παιχνίδι Αστέρα Τρίπολης – Ατρομήτου Αθηνών ήταν ο Αρετόπουλος , ο οποίος είναι παντρεμένος με Γρεβενιώτισα.  Ο Αρετόπουλος τα πήγε θαυμάσια και σε αυτό το παιχνίδι.

Τα προηγούμενα χρόνια οι ειδήμονες του ποδοσφαίρου στο νομό μας , τους έφταιγαν οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στον Πυρσό. Τώρα με τα δικά μας τα παιδιά   κανείς δεν μιλάει που η ομάδα παραπαίει.

Κύριοι πρέπει να καταλάβετε ότι ο  Πυρσός μεγαλούργησε με ξένους παίκτες  , όσο για τα δικά μας παιδιά , όσα δεν μπορούν να ανταποκριθούν να επανδρώσουν τις ομάδες της ΕΠΣ.

Πως τα φέρνει ο χρόνος , εννοούμε ορισμένους   Γρεβενιώτες  που τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιούσαν δεκαήμερες διακοπές στα κοσμοπολίτικα νησιά Μύκονο – Σαντορίνη και σε μαγευτικές παραλίες Ψαρού και αλλού.

Το περασμένο  καλοκαίρι  πολλοί από τους προαναφερθέντες βολεύτηκαν στις παραλίες της Κατερίνης και στα πανέμορφα ποτάμια μας Βενέτικο και άλλα.

Ακούγεται έντονα τον  τελευταίο καιρό ότι θα μετακομίσουν ορισμένες κλινικές από το Νοσοκομείο Γρεβενών προς γειτονικούς νομούς. Εμείς πιστεύουμε ότι ο διοικητής Κ. Σημαδόπουλος  , ο βουλευτής κ. Κοψαχείλης σε συνεργασία με τους φορείς θα το αποτρέψουν.

Βαριά ήττα γνώρισαν προχθές οι παλαίμαχοι του Πυρσού για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παλαίμαχων , ηττήθηκαν στο ΔΑΚ από την αντίστοιχη ομάδα των παλαίμαχων της Σιάτιστας με σκορ 4-1.

 

 

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Πυρσός

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ομάδα του Πυρσού, μετά την προχθεσινή ήττα από την ουραγό Αλεξάνδρεια . Οι πράσινοι και σε αυτό το παιχνίδι ήταν κακοί για αυτό και η ήττα. Ο τεχνικός Θωμάς Παπαδόπουλος  ψάχνει να βρει λύσεις διότι βλέπει ότι χάνεται πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Εδώ πρέπει να πούμε ότι ορισμένοι παίκτες του Πυρσού δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα που τους αναθέτει ο προπονητής και άποψη μας είναι , πριν να είναι αργά, ο Πυρσός  χρειάζεται τερματοφύλακα , αμυντικό και έναν επιθετικό να έχει επαφή με τα δίχτυα και τι κυριότερο σωστές κινήσεις από τους διοικούντες , διότι ο Πυρσός είναι ένα ιστορικό Σωματείο με χιλιάδες φιλάθλους και χρειάζεται την ανάλογη σοβαρότητα.

Γρεβενά Αεράτα

Φύλλο και φτερό έκανε η ΕΑ Παύλου προχθές την ομάδα των Αεράτα, όπου  την φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα στο ΔΑΚ.  Τα Γρεβενά Αεράτα παρουσιάστηκαν ανοργάνωτα και χωρία αγωνιστικούς προσανατολισμούς . Η ευθύνη φυσικά βαραίνει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την κακή προχθεσινή εικόνα. Ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος έχει πολύ δουλειά να κάνει ώστε η ομάδα να συνέλθει και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις , πρέπει όλοι να στρωθούν στην σκληρή δουλειά και ας αφήσουν τις δηλώσεις στα καφενεία.

 

 

 

Αλεξάνδρεια-Πυρσός Γρεβενών 2-1

 

 Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Αλεξάνδρεια, καθώς νίκησε με 2-1 τον Πυρσό Γρεβενών.

Η Αλεξάνδρεια είχε δοκάρι στο πρώτο λεπτό, σε κεφαλιά του Κεστελίδη, ενώ στο5’ο Χαλβατζής έκανε με πλασέ το 1-0. Στο16’ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0. Αυτά ήταν τα πρώτα γκολ της ομάδας της Ημαθίας στο πρωτάθλημα. Στο21’ο Πυρσός μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Π. Μπόζιαρη. Στο71’ο Νουσιόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με δέκα παίκτες τους γηπεδούχους.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Τόλης Τερζής): Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Κ. Παπαδόπουλος του Ε., Νουσιόπουλος, Κεστελίδης, Καμπερίδης, Αβραμίδης (55’Σίμος), Τζεβελέκης (79’Χριστοφορίδης), Χαλβατζής (85’Αλεξάνδρης), Παπαδημητρίου.

 

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Θωμάς Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Π. Μπόζιαρης, Μπόλος (22’Κοτζατισόγλου), Τσαρτσαρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης (53’Γ. Μπόζιαρης), Δούμος, Κουτσομήτρος, Κοσμίδης, Γκέσιος.

 

Γρεβενά Αεράτα-Ένωση Αποστόλου Παύλου 0-4

 

Σαρωτική ήταν η Ένωση Αποστόλου Παύλου, καθώς σκόρπισε τα Γρεβενά Αεράτα με 4-0.

 

Η ομάδα του Μακροχωρίου στο18’ο Ζαρογιάννης άνοιξε το σκορ για το 0-1, αλλά οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να απαντήσουν και είχαν δοκάρι στο22’με τον Αλεξανδρή. Όμως στο επόμενο λεπτό ο Αντώνης Ηλιάδης σημείωσε το 0-2. Στο57’ο Βούλγαρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο84’διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Τσαπατσάρης (56’Ιβανίδης), Ιττης, Δημητριάδης, Λάλλος Π., Αλεξανδρής. Λάλλος Θ., Δημόπουλος, Χαματάι, Μπαλοδήμος, Ντινόπουλος (68’Ζιώγας)

 

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Γιάννης Κερλίδης): Σταματελάτος, Μπάκανος, Συμεωνίδης, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Πιέτρα (68’Τσακαλίδης), Ξαγοράρης, Γεωργίου, Βελλίνης, Βούλαρης (66’Μαυρίδογλου), Ηλιάδης Α.

 

 

Αποτελέσματα

Γρεβενά Αεράτα-Ενωση Αποστόλου Παύλου

0-4

ΑΜΕΣ Αχιλλέας-Νάουσα

1-3

Αλεξάνδρεια-Πυρσός Γρεβενών

2-1

Κοζάνη-Μακεδονικός Κοζάνης

2-0

Κάστωρ ΑΟ-Παναργειακός Αργους Ορεστικού

1-3

 

Επόμενοι αγώνες

ΑΜΕΣ Αχιλλέας-Γρεβενά Αεράτα

Ενωση Αποστόλου Παύλου-Αλεξάνδρεια

Νάουσα-Κοζάνη

Πυρσός Γρεβενών-Κάστωρ ΑΟ

Μακεδονικός Κοζάνης-Λευκάδια Ημαθίας

Bαθμολογία

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Συνεχίστηκε κανονικά το πρωτάθλημα στην Α και Β κατηγορία στην ΕΠΣ Γρεβενών. Ο Καμβουνιακός συνεχίζει τις νίκες. Προχθές κέρδισε το Μέγαρο με 5-1 και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΠ – Παλιουριά.

Ο Αρης Καρπερού κέρδισε την Ποντινή με 4-3 ενώ ακόμη μία νίκη πέτυχε η Σειρήνα, επικράτησε του Κτηνοτροφικού Αστέρα με σκορ 5-4. Οδυνηρή ήττα υπέστη στο γήπεδό του ο ΑΓΟ Δήμητρας όπου ηττήθηκε με 4-2 από τον Αλιάκμων Κιβωτού.

Στην Β κατηγορία ήττα σοκ υπέστη στο γήπεδό του το Νεοχώρι έχασε με 5-3 από τον ΠΑΟ Φελλίου΄. Αγχώδη νίκη πέτυχε ο Ελατος κέρδισε το Τριφύλι με 1-0. Το Παλαιοχώρι ηττήθηκε από την Κοκκινιά με 5-1 ενώ η Αμυγδαλιά επικράτησε με 3-1 της Κοκκινιάς – Πολυδένδρου.

 

 

Αποτελέσματα … 

 

Α Κατηγορία

Καμβουνιακός Δεσκ. – Κεραυνός Μεγ. 5-1

ΑΓΟ Δήμητρα – Αλιάκμων Κιβωτού 2-4

ΑΕ Ποντίων – ΔΝ Παλιουριας αναβολή

Σειρήνα – Κτην.Αστέρας Καληράχης 5-4

Αρης Καρπερού – ΠΝ Ποντινής 4-3

 

Β Κατηγορία

Νεοχώρι – ΠΑΟ Φελλίου 3-5

Δ.Παλαιοχωρίου – ΑΕ Κοκκινιάς 1-5

Αμυγδαλιά – Αετός Αγ.Θεοδώρων 3-1

Ελατος – Τριφύλλι 1-0

 

 

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

21

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

16

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

15

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

15

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ

12

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

11

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ

10

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

5

ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

4

Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ

0

 

Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΒΑΘΜΟΙ
ΝΕΟΧΩΡΙ

10

ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

9

ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ

9

ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

5

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ

8

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ

7

ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

7

Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ   

 

 

0

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ