Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα (Σε απόσταση ο Δήμος Γρεβενών από τον Πυρσό, η απομάκρυνση των φιλάθλων από το γήπεδο και η … αποσιώπηση της διαθεσιμότητας)

Την ευγνωμοσύνη του, εξέφρασε ο κολυμβητικός σύλλογος Μέγαλέξανδρος , για τη δωρεά – οικονομική βοήθεια από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου προς τον Σύλλογο.

 

Αλήθεια ο υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου δεν μπορεί να κάνει καμιά βόλτα προς τα Καστράκι να δει τους πεταμένους κάδους εδώ και δέκα περίπου μέρες.

 

Στην Αθήνα βρέθηκε προχθές ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Γιώργος Κοσματόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Κ. Σαρρή για θέματα της ΕΠΣ.

 

Σε απόσταση βρίσκεται τελικά ο Δήμος από τον Πυρσό , παρά τις αρχικές υποσχέσεις του καλοκαιριού.

Περίπου εκατό φίλαθλοι  παρακολούθησαν προχθές το ντέρμπυ Β κατηγορίας, ανάμεσα στον Ηρακλή Ελάτου και στην ομάδα του Νεοχωρίου που έληξε 2-4. Διαιτητής ήταν ο Κ. Τσέτσιλας όπου αρίστευσε.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει συνέχεια ότι θα επαναφέρει τους μισθούς στα παλιά επίπεδα, απορούμε όμως που θα βρει τους πόρους.

 

Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ , σύμφωνα με δηλώσεις θέλει  να επαναφέρει τους υπαλλήλους που τίθενται σε διαθεσιμότητα , ενώ για τον ιδιωτικό τομέα και για τις απολύσεις που γίνονται καθημερινά, δεν γίνεται καν λόγος.

 

Σε καλή κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος  του Δημοτικού γηπέδου στην περιοχή Μερά, στο προχθεσινό παιχνίδι Ηρακλής Ελάτου – Νεοχώρι.

 

Εμφανίστηκε προχθές ο τεχνικός διευθυντής του Πυρσού Γιάννης Βαλαώρας , στον αγώνα Πυρσού – Κάστωρ 0-2, δεν συνοδεύτηκε όμως με νίκη του Πυρσού , αφού οι πράσινοι γνώρισαν την Τρίτη ήττα στο ΔΑΚ.

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, Ηρακλής Ψαχνών, αφού προχθές κέρδισε εκτός έδρας των Φωκικό.

 

Συνεχίζει να προελαύνει ο Απόλλων Καλαμαριάς . Προχθές κέρδισε  τον Οικονόμο Τσαριτσάνης  εκτός έδρας, και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με τον Ανδρέα Παντζιαρά.

 

Παρατηρητής διαιτησίας στον προχθεσινό αγώνα  Τσαριτσάνη – Καλαμαριά ήταν ο Βλάχος Κώστας.

απο

Λιγοστοί φίλαθλοι βρέθηκαν προχθές στις κερκίδες του ΔΑΚ, για το παιχνίδι Πυρσού – Κάστωρ . Στα επόμενα παιχνίδια θα ελαττωθούν και πάλι οι φίλαθλοι. Με τέτοιες εμφανίσεις πώς να προσέλθουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια;

 

Σε ακόμη ένα παιχνίδι του Πρωτέα, η παρουσία των φιλάθλων  ήταν συγκλονιστική . Μάλιστα βοήθησαν στην μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη του Πρωτέα με τους Διόσκουρους.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε προχθές από την ΚΕΔ, ο διαιτητής του αγώνα Πλατανιά – Παναθηναϊκός  , κ. Αρετόπουλος, ο οποίος , ως γνωστόν, είναι παντρεμένος με Γρεβενιώτισσα.

 

Δεν υπήρχε ένταση προχθές στην κερκίδα των επισήμων, παρότι ο Πυρσός γνώρισε ακόμη μια ήττα στο ΔΑΚ.

 

Μαζί βαδίζουν οι ομάδες της πόλης μας, στην Δ εθνική, ως προς τα αρνητικά αποτελέσματα και τέρματα. Προχθές δύο τέρματα δέχτηκαν τα Αεράτα και δύο ο Πυρσός.

 

Καιρός λοιπόν να προβληματιστούν οι ομάδες μας και να δημιουργήσουν μία ισχυρή ομάδα, να αφήσουν τους εγωισμούς και να το τολμήσουν.

 

Συνεχίζει να παραπαίει ο Πυρσός.

Τρίτη ήττα υπέστη στο ΔΑΚ ο Πυρσός , μετά τα Λευκάδια, και την ΕΑ Παύλου , προχθές παρουσία των φιλάθλων του , ηττήθηκε με 2-0 από τον Κάστωρ.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν  χωρίς πάθος, χωρίς τσαμπουκά, και φυσικά χωρίς  αγωνιστικούς προσανατολισμούς με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ακόμη μία ήττα στο γήπεδο του και να συνεχίζουν να προβληματίζουν τους φιλάθλους και όχι μόνον. Το καλοκαίρι το είχαμε τονίσει μέσα από την στήλη μας , ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση  διότι καλά τα δικά μας παιδιά αλλά δεν κάνουν την διαφορά. Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως μεταγραφές προτού να είναι αργά. Δεν είναι εικόνα αυτήν αμάδας που παρουσιάζει ο Πυρσός , μία ομάδα χωρίς προσωπικότητα όπου γίνεται βορά από χωριά Λευκάδια, ΕΑ Παύλου.

Κύριοι της διοίκησης , αναλάβετε τις ευθύνες διότι είστε στο τιμόνι μιας ιστορικής ομάδας και καλείστε να πάρετε αποφάσεις τώρα.

 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Συνεχίζονται οι αρνητικές εμφανίσεις και οι ήττες για την ομάδα των Αεράτα. Προχθές στην Κατερίνη γνώρισαν ακόμη μία ήττα από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας . Ο Τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος προσπαθεί να βρει λύσεις  , ώστε η ομάδα να ανακάμψει και όλοι ελπίζουν ότι στα επόμενα παιχνίδια θα αρχίσει για την ομάδα η ανοδική πορεία και τα θετικά αποτελέσματα.

 

ΠΡΩΤΕΑΣ

Συνεχίζει την εκπληκτική πορεία η ομάδα του Πρωτέα, επιτυγχάνοντας  προχθές  την πέμπτη νίκη στη σειρά επί της ομάδας των Διόσκουρων Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Το συγκρότημα το Πέτρο Μουρουζίδη έπαιξε καταπληκτικό  και ποιοτικό μπάσκετ αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης αφού ευχαρίστησε τους παίκτες και τους φιλάθλους για την βοήθεια συνέστησε χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ