Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Ο προβληματισμός των φιλάθλων, η κατηφορική πορεία και τα … πολιτικά παιχνίδια )

Πρεμιέρα για τις μεικτές

Αρχίζουν σήμερα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις  τα νεαρά ταλέντα των Γρεβενών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των μικτών Εθνικών ομάδων, παίδων και νέων της ΕΠΟ. Οι ομάδες μας σήμερα αγωνίζονται στο γήπεδο της ΕΠΣ με τα αντίστοιχες ομάδες της Φλώρινας, στις 1:00 οι Παίδες και στις 3.00 οι νέοι.  Οι ομάδες των Γρεβενών μετέχουν στην 3η περιφέρεια με τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης, Ημαθίας, Καστοριάς και Φλώρινας, τα αξιοσημείωτο της φετινής διοργάνωσης είναι ο περιορισμός των 16αρηδων στους νέους αφού μόνον 4 παίκτες μπορούν να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Γρεβενών Ανδρέας Λέτσιος δηλώνει αισιόδοξος ότι και τα δύο τμήματα θα πάνε καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κ.Μ

 

Μετά από πέντε συνεχόμενες  νίκες σταμάτησε η ξέφρενη πορεία του Πρωτέα αφού προχθές την Κυριακή ηττήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης από τον Ηρακλή Κοζάνης.

 

Δεν πρέπει όμως η ομάδα του Πρωτέα να το βάλει κάτω διότι και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι, άλλωστε το ρόστερ του Πρωτέα είναι γεμάτο από καλούς και ποιοτικούς μπασκετμπολίστες.

 

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι η απουσία του Κλωνάρα ήταν αισθητή, στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ελπίζουμε την Κυριακή στο παιχνίδι με την Αριδαία στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας να δώσει το παρών.

 

Παρατηρητής αγώνα στον προχθεσινό παιχνίδι Ηρακλή- Καβάλας 1-0 ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.

 

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα του Ηρακλή πραγματοποίησε στον προχθεσινό αγώνα με την Καβάλα ο Άκης  Γεωργίου ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στο δεξί άκρο και άγγιξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις.

 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Γιώργος Βαζάκας ο οποίος κατόρθωσε να μαζέψει στο γήπεδό των Ψαχνών τρεις χιλιάδες φιλάθλους από πεντακόσιους που πήγαιναν πρώτα.

 

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων του Πυρσού οι οποίοι βλέπουν την ομάδα να παραπαίει. Η ομάδα χρειάζεται ένα μεγάλο ‘’σοκ’’ ώστε να αντιδράσει αφού αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί αν γίνει ανταγωνιστική.

 

Επίσης οι πράσινοι βασίζονται στον Γιώργο Κουτσομήτρο ώστε να τους λύσει το επιθετικό πρόβλημα, άλλωστε αρκετές φορές το έχει κάνει φέτος.

 

Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Κουτσομήτρος είναι τριάντα πέντε χρόνων και χρειάζεται ανάσες, αλλά οι διοικούντες των πρασίνων το καλοκαίρι δεν μπορέσανε να εντάξουν στο ρόστερ ένα επιθετικό ώστε να έχει επαφή με τα δίχτυα.

 

Πρέπει να καταλάβουν οι διοικούντες του Πυρσού ότι με τα λόγια και τα  ψέματα δεν γίνεται τίποτα, αν δεν βάλεις το χέρι στην τσέπη βαθιά δεν γίνεται, καταντήσατε τον Πυρσό ουραγό κι έχετε μεγάλες ευθύνες, πρέπει να απολογηθείτε.

 

Μερικοί πατεράδες των δικών μας παιδιών όταν έπαιζαν στην ομάδα του Πυρσού  οι Κουρδάκης και Μπανούσης που αγωνίζονται στον ΟΦΗ τους χλευάζανε ενώ  τώρα οι κανακάρηδες δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους σε κάθε παιχνίδι.

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι πριν λίγο καιρό προσλήφθηκαν σε περιφέρειες και Δήμους μέσω ΑΣΕΠ επιστήμονες και όχι μόνον. Προχθές νεαρός επιστήμονας μου έλεγε ότι ακόμη δεν μου έχουν αναθέσει κάποια δουλειά, παρότι έχει περάσει καιρός.

 

Δεν είναι τυχαία λοιπόν τα όσα λέει η τρόικα, είμαστε ένα μπάχαλο σε όλους τους τομείς, δεν υπάρχει οργάνωση, δεν υπάρχει προγραμματισμός σε καμία υπηρεσία, γι΄ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

 

Συμπολίτης μας που δούλεψε στην Γερμανία μου έλεγε προχθές ότι τον ειδοποίησαν πως θα συνταξιοδοτηθεί τον Δεκέμβριο στις 20 του μήνα. Εδώ για να βγεις στην σύνταξη πρέπει να πας σε γραφεία που έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια να σου πούνε πόσα ένσημα έχεις ή πόσα χρόνια υπηρεσίας έχεις, ένα πραγματικό μπάχαλο, αρκετοί νομίζουμε ότι αν βγει ο Σύριζα όλα θα μπούνε σε μία τάξη, είναι γελασμένοι όμως.

Όλο και περισσότερο βυθίζονται στον πάτο του βαθμολογικού τα Γρεβενά Αεράτα μετά και την προχθεσινή ήττα στο ντέρμπι των ουραγών με την Αλεξάνδρεια.

 

Σε δηλώσεις ο πρώην τερματοφύλακας του Πυρσού Μιχάλης Ψωμιάδης και νυν του Ηρακλή Ψαχνών τόνισε ότι ένα παράγοντα είχατε στα Γρεβενά τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και καταφέρατε και τον διώξατε.

 

Σε ταβέρνα της πόλης μας η ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς που ως γνωστόν έπαιξε στην Κρανούλα όπου και κέρδισε, δείγμα της αγάπης του Ανδρέα Παντζιαρά προς την πόλη μας και τους Γρεβενιώτες.

Κ.Μ

 

 

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Πυρσός

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων υπό τις οδηγίες του Θωμά Παπαδόπουλου , για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Μακεδονικό Κοζάνης στο ΔΑΚ με τους πρασίνους να είναι το απιχνίδι μονόδρομος για την νίκη , με ότι άλλο αποτέλεσμα η ομάδα βυθίζεται κι ΄άλλο στον βαθμολογικό πίνακα . Στα συν του Θωμά Παπαδόπουλου είναι η επιστροφή των Κουτσομήτρου και Κοσμίδη που ήταν τιμωρημένοι.

Γρεβενά Αεράτα

Κατήφεια επικρατεί στις τάξεις των Αεράτα, μετά και την προχθεσινή ήττα σοκ από την Αλεξάνδρεια στο ΔΑΚ. Τα Αεράτα συνεχίζουν την κατηφορική πορεία , άλλωστε είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, δεν φτάνανε όλα αυτά , τα Αεράτα είχαν και δυο αποβολές  , Τσαπατσάρη και Αλεξανδρή.

 

 

Πυρσός

Στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα των πρασίνων μετά από επτά αγωνιστικές. Το καλοκαίρι όταν ξεκίνησε η προετοιμασία οι νυν διοικούντες τόνιζαν ότι ο Πυρσός θα μεγαλουργήσει στο πρωτάθλημα, θα κάνουνε μεταγραφές παικτών υψηλού επιπέδου και ο Πυρσός θα πάει για μεγάλα πράγματα.

Φτάσαμε στην έβδομη αγωνιστική και ο Πυρσός μετράει τρεις ήττες στο γήπεδο του με Λευκάδια, ΕΑ Παύλου, Κάστωρ. Επίσης ο Πυρσός ανέστησε την Αλεξάνδρεια . Παρόλα αυτά, οι διοικούντες τολμούνε και μιλάνε ακόμη , μία τους φταίει η διαιτησία και μία ότι φανταστούν , αν είναι δυνατόν , είναι μόνο για σόου στις κερκίδες. Κύριοι αποτύχατε! Ή πραγματοποιήστε μεταγραφές  ή εφαρμόστε το ρητό ‘’ τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι’’

Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Πυρσός δεν προσφέρεται για πολιτική και είναι μία ομάδα που ενώνει τους Γρεβενιώτες .

Στις αρχές του καλοκαιριού τονίζατε επίσης ότι δεν θέλετε παίκτες όπως τον Σανχούρχο , ενός γητευτή της μπάλας και για να τελειώνουμε για να έρθουν παίκτες όπως ο Σανχούρχο χρειάζονται χρήματα  και για να βάλεις χρήματα από την τσέπη σου χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα και το κυριότερο πρέπει να τα έχεις

Είχαμε έναν παράγοντα , τον Δημήτρη Παπαϊωάννου , και τον διώξατε. Έναν παράγοντα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο , ο οποίος έβαλε από την τσέπη του πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ , και το κυριότερο είναι ότι είναι Γρεβενιώτης.

Επίσης μήπως θυμόμαστε, ότι από την ομάδα του πρώην Πυρσού , οι μισοί παίκτες κοσμούν την Σούπερ Λίγκα , Παπούλης, Κουρδάκης, Μπανούσης Καζναφέρης και επίσης στην Β Εθνική , Γεωργίου, Φιρινίδης στον Ηρακλή , Σερέτης στα Γιαννιτσά, και ο προπονητής  Ανδρέας Παντζιαράς ο οποίος οδηγεί την Καλαμαριά στην Β Εθνική.

Μήπως αμφιβάλλει κανείς για την επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Παπαιωάννου που πριν λίγες μέρες εγκαινίασε εργοστάσιο στα Σκόπια παρουσία του πρωθυπουργού των Σκοπίων 1200 θέσεων. Επίσης διατηρεί εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη αρκετών  θέσεων εργασίας με εξαγωγές στην Γερμανία και όμως αρκετοί Γρεβενιώτες τολμούν και τον βάζουν στο στόμα τους. Ξεχνάνε επίσης πόσους φιλάθλους είχε το γήπεδο , τρεις χιλιάδες τον αριθμό, και πόσους έχει τώρα.

Αν θέλετε τέτοιο Πυρσό , ας τον χαιρόσαστε. Ποιος δεν θυμάται όταν ο Πυρσός έπαιξε με ιστορικές ομάδες όπως την Βέροια , Δόξα Δράμας , και όταν γέμιζε η πόλη από φιλάθλους και έκανα αισθητή  και την παρουσία τους στα εστιατόρια και στις καφετέριες της πόλης μας.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ