Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, το κλειστό γήπεδο και οι … δηλητηριάσεις των ζώων )

Αν και περάσανε 15μέρες που τελείωσε το παζάρι, τα σκουπίδια ακόμη παραμένουν, δίπλα είναι το γήπεδο της ΕΠΣ όπου προπονούνται τα μικρά παιδιά, φυσικά με θέα τα σκουπίδια.

 

Άραγε είναι γνώστης ο αντιδήμαρχος καθαριότητας για το εν λόγω πρόβλημα ή μήπως δεν υπάρχουν υπάλληλοι;

 

Εμείς το μόνο που τονίζουμε, είναι ότι υπάρχουν υπάλληλοι που δίνουν το παρόν το πρωί και στη συνέχεια ασχολούνται με άλλες εργασίες, εκτός υπηρεσίας.

 

Σε όλους τους νομούς τα δημοτικά γήπεδα παραμένουν ανοιχτά το Σαββατοκύριακο, στο δικό μας μόνο το ΔΑΚ τα Σαββατοκύριακα είναι ερμητικά κλειστό, γιατί;

 

Πρέπει να καταλάβουν στο δήμο ότι πρέπει το γήπεδο να ανοίγει και τα Σαββατοκύριακα, ώστε να προπονούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες και όχι μόνο.

 

Δεν είναι μόνο στα Γρεβενά που δηλητηριάζουν τους σκύλους, είναι και σε άλλους νομούς, προχθές στα Τρίκαλα έγινε ομαδική δηλητηρίαση σκύλων και γατών.

 

Μετά την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Βαζάκας Γιώργος, προσλήφθηκε στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Ψαχνών, που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία .

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας από το Θάνο Δημήτρη στον προχθεσινό αγώνα ΑΕΠ-Δεσκάτη που έληξε 1-4. ο τεχνικός της ΑΕΠ Λάλλος Χρήστος διαμαρτύρεται, λάθος όμως ας ψαχτεί αλλού, μήπως φταίει ο ίδιος, που πιάστηκε αδιάβαστος από τον τεχνικό της Δεσκάτης.

 

Ακόμη ένα πανέμορφο τέρμα σημείωσε ο Γιώργος Κουτσομήτρος, μάλιστα το γκολ έδωσε και το τρίποντο στην ομάδα των πρασίνων.

 

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό αγώνα ΑΕΚ-Πλατανιάς ο Νίκος Κουρέλλας, ελπίζουμε το επόμενο παιχνίδι να αγωνιστεί βασικός.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο Super 28 ο βουλευτής του νομού μας Τιμολέων Κοψαχείλης για τα προβλήματα του νομού μας.

 

Μεγάλες και τιτάνιες προσπάθειες καταβάλλει ο διοικητής του νοσοκομείου κ.Σημαδόπουλος για τη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου, φυσικά με τη συνεργασία των γιατρών.

 

Προπονητής στην ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης είναι ο Γιώργο Παπακώστας με καταγωγή από τον Αη Γιώργη όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια.

 

Δε φρόντισαν καν να πάρουν κλειδάριθμο οι ομάδες του νομού μας στη Δ΄ Εθνική. Αυτό κι αν δεν είναι οργάνωση. Έτσι και οι δύο ομάδες θα παίζουν η μία Σάββατο και η άλλη Κυριακή.

 

Όλα τα παιχνίδια προχθές στο τοπικό πρωτάθλημα διεξήχθησαν ομαλά, οι διαιτησίες άριστες και όλες οι ομάδες άψογες στη συμπεριφορά. Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος όλα τα παιχνίδια θα κυλήσουν χωρίς προβλήματα.

 

Μπαίνουμε στο Νοέμβρη μήνα και ακόμη δεν έγινε κάτι με το ταρτάν όπως μάθαμε δεν υπάρχουν χρήματα.

 

Τις επόμενες μέρες παραδίδεται από την εταιρεία το κλειστό γυμναστήριο στο πρώτο λύκειο Γρεβενών, ένα πραγματικά στολίδι που θα δοθεί για χρήση για τη νεολαία.

 

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες βόλεϊ κορασίδων, προχθές αναβλήθηκαν λόγω το ότι δεν προσήλθαν οι διαιτητές.

 

Λιγοστοί φίλαθλοι βρέθηκαν προχθές στο γήπεδο του Άργους ώστε να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα του Πυρσού.

 

Στο τέλος έφυγαν ικανοποιημένοι από τη νίκη των πρασίνων, άξιζε ο κόπος για τους λίγους αυτούς ηρωικούς φιλάθλους.

Πυρσός : Κατόρθωσε και ξεπέρασε την ήττα σοκ της περασμένης Κυριακής από τα Λευκάδια ο Πυρσός, έτσι προχθές παρουσιάστηκε αγωνιστική μεταμορφωμένος και παρά την έλλειψη, κατόρθωσε και πήρε το τρίποντο στο Άργος, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκόρ 1-0. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Γιώργος Κουτσομήτρος  ο τεχνικός των πρασίνων Θωμάς Παπαδόπουλος έστησε άριστα την ομάδα με αποτέλεσμα να έρθει το τρίποντο. Αν οι πράσινοι συνεχίζουν να αγωνίζονται όπως στο προχθεσινό παιχνίδι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όλες οι γραμμές προχθές λειτούργησαν τέλεια με αποκορύφωμα την επίτευξη του τέρματος από το συνήθη ύποπτο Γιώργος Κουτσομήτρος . Σε δηλώσεις στην «Ε» ο αμυντικός Σάββας Κυριακίδης τόνισε, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια πήραμε το τρίποντο, στη συνέχεια θα βελτιωθούμε κι άλλο και για την ομάδα μας θα έρθουν καλύτερες μέρες. Καλούμε τους φιλάθλους δίπλα μας όπως ήταν πάντα ώστε να μας βοηθήσουνε να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται.

 

Γρεβενά Αεράτα : Άτυχα στάθηκαν προχθές τα Αεράτα, αφού κρατούσαν τους τρείς βαθμούς μέχρι το 87΄, εκεί όπου δέχτηκαν την ισοφάριση και φυσικά την αποβολή του τερματοφύλακα Βίδρα. Τα Αεράτα έπαιζαν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και φυσικά αδικούνται από το σκορ. Το ευχάριστο όμως είναι ότι συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα, διότι μην ξεχνάμε ότι έπαιζαν με το Μακεδονικό μία δυνατή ομάδα που θα δημιουργήσει προβλήματα σε όλες τις ομάδες, και διαθέτει μία σκληρή έδρα.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ