Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα (Ο ένας αποχωρεί και ο άλλος … επιστρέφει)

Πυρσός

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυρσού υπό τις οδηγίες του Θωμά Παπαδόπουλου παρά τις σκληρές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγάλη όρεξη και διάθεση, και φυσικά αυτό κάνει τον Θωμά Παπαδόπουλο να νιώθει ικανοποιημένο παρά το βαρύ πρόγραμμα .

Την Κυριακή δόθηκε ρεπό ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες .

Στο μεταγραφικό κομμάτι δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο , απλώς ο πρώην τερματοφύλακας , Μακρής, ζήτησε να επιστρέψει , η διοίκηση όμως επιφυλάχτηκε να απαντήσει.

Άποψη μας είναι ότι ο Πυρσός χρειάζεται ακόμη δύο με τρεις μεταγραφές κυρίως ποδοσφαιριστές με εμπειρία , διότι το πρωτάθλημα είναι πραγματικός μαραθώνιος.

Παρελθόν από τον Πυρσό αποτελεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής , μια πολύτιμη μονάδα για το Πυρσό στα χρόνια που αγωνίστηκε, ένας ποδοσφαιριστής πραγματικό παλικάρι που μάτωνε για την φανέλα της ομάδας ,με την αποχώρηση του Αλεξανδρή υπάρχει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και πρέπει οι διοικούντες να το καλύψουν άμεσα.

Τέλος στη διοίκηση πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και όχι βαρύγδουπες δηλώσεις.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δουλέψουν σκληρά και να εφαρμόσουν το ρητό « τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι»

 Γρεβενά Αεράτα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των Αεράτα.

Προχθές σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Κοζάνη , Ελίμεια – Αεράτα ανεδείχθησαν ισόπαλα 3-3 .

Ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος, έβγαλε αρκετά συμπεράσματα από την δυναμικότητα των ποδοσφαιριστών του .

Την Τετάρτη , τα Αεράτα θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την Σιάτιστα στην έδρα της.

Στο μεταγραφικό τομέα τα Αεράτα πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή μεταγραφή . Ενέταξαν στο ρόστερ , τον Βαγγέλη Αλεξανδρή , έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να δώσει λύσεις στη ομάδα των Αεράτα, Δηλώσεις στην «Ε» έκανε ο αμυντικός Λάλλος Θωμάς ο οποίος τόνισε : «βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο , η προετοιμασία πήγε θαυμάσια, δουλέψαμε σκληρά, και είμαι σίγουρος με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα είμαστε πανέτοιμοι να ριχτούμε στην μάχη του πρωταθλήματος. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό»

Επίσης με την ένταξη στο ρόστερ του Βαγγέλη Αλεξανδρή η ομάδα θα αποκτήσει νέο δυναμικό , διότι όλοι γνωρίζουν την ποδοσφαιρική ποιότητα του Αλεξανδρή , ο οποίος αναμένεται να μας δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα

 

Μπάσκετ

Στην έκτη μέρα της προετοιμασία βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που θα συμμετάσχει φέτος η ομάδα του Πρωτέα μετά απο απουσία ενός έτους στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΗΜ. Η προετοιμασία διεξάγεται υπό τις οδηγίες του Πέτρου Μουρουζίδη. Το παρών στις προπονήσεις δίνει καθημερινά η διοίκηση και αρκετοί φίλαθλοι.

Στην ομάδα του Πρωτέα στοχεύουν για την νέα αγωνιστική περίοδο μία καλή πορεία και φυσικά καλούν  τον κόσμο να σταθεί δίπλα τους όπως το έκαναν πάντα. Εμείς από την πλευρά μας σημειώνουμε ότι φέτος θα δούμε καλό και ποιοτικό μπάσκετ, άλλωστε οι μπασκετμπολίστες που διαθέτει ο Πρωτέας είναι όλοι τους σε υψηλό επίπεδο και αυτό συνηγορεί ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν ποιοτικό μπάσκετ.

Κ.Μ 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ