Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( οι ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών, οι ΄΄περιπέτειες΄΄ του Πυρσού και το ενδιαφέρον του … Δ.Παπαϊωάννου για τον Πυρσό)

Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Κοζάνης αφού του υποσχέθηκαν χρήματα οι διοικούντες μέχρι στιγμής δεν πήρε ούτε ευρώ.

Τώρα καταβάλει προσπάθειες να πάρει αντί για χρήματα αρμεχτική μηχανή αξίας 4.000 ευρώ , διότι ο Πρόεδρος διαθέτει το εν λόγω προϊόν.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές σε ομάδες της Β Εθνικής αγωνίζονται απλήρωτοι , δεν μπορούν να συντηρήσουν καν τις οικογένειες τους.

Ποιος δεν θυμάται πριν λίγα χρόνια που το χρήμα έρρεε άφθονα , ποιος όμως έκανε κουμάντο , πάρα πολύ λίγοι, τώρα όλοι ψάχνονται.

Με την ΕΑ Παύλου αγωνίζονται τα Αεράτα την Κυριακή στο Μακροχώρι , μια ομάδα που έχει πελάτες τις γρεβενιώτικες ομάδες όπου μετράνε ισάριθμες ήττες , ελπίζουμε την Κυριακή τα Αεράτα να κάνουν την έκπληξη .

Συνεχής είναι η ενημέρωση για την ομάδα του Πυρσού , από τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Παπαϊωάννου, ο οποίος μαθαίνει τα νέα της όπως και τα αποτελέσματα της αγαπημένης του ομάδας.

Συχνά πυκνά επισκέπτεται τα Γρεβενά ο γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος Ευάγγελος Γυφτόπουλος ο οποίος ζει και εργάζεται στα Γιάννενα . Ο Γυφτόπουλος ως γνωστόν κατάγεται από το χωριό Κνίδη.

Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών αγωνίστηκαν στην Βέροια, οι παίδες ηττήθηκαν με 3-0, ενώ οι νέοι αναδείχθησαν ισόπαλοι με τις αντίστοιχες ομάδες της Βέροιας.

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στο Σούπερ 28 , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος , όπου μίλησε για όλα τα θέματα , ποδόσφαιρο , κολυμβητήριο και άλλα.

Ήταν μια πολύ ωραία συνέντευξη.

Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Άρης της περίοδο του Γενάρη , Ζαραδούκας, Τάτος, Διαμαντίδης, ενώ αντίθετα πάνω από δέκα ποδοσφαιριστές έκαναν προσφυγή στην ΕΠΟ για τα δεδουλευμένα.

Εδώ υπάρχει πλήρη αντίθεση , που τα βρήκε ο Άρης τα  χρήματα για τους μεταγραφέντες , ενώ δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών , καημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρακολουθούσα προχθές το παιχνίδι για το τσαμπιονσλιγκ , ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ , όπου οι κερκίδες κατάμεστες  από φιλάθλους όλων των ηλικιών.

Όμως πρέπει να πούμε και για τα παιχνίδια ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, όπου οι φίλαθλοι χαίρονται, χειροκροτούν και απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Ενώ αντίθετα στην χώρα μας,  όταν διεξάγονται παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό , χρειάζονται αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ.

Την Κυριακή όλoι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ , εκεί όπου ο Πυρσός θα παίξει ένα καθοριστικό παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια.

Με νίκη η ομάδα μας εξασφαλίζει την παραμονή μας στην κατηγορία ενώ σε ότι άλλο αποτέλεσμα οδηγείται σε περιπέτειες . Καθήκον λοιπόν όλων των φιλάθλων είναι η προσέλευση στο γήπεδο.

Ώστε να βοηθήσουν την αγαπημένη ομάδα όλων των γρεβενιωτών , να φτάσει στην νίκη , και να παραμείνει στην κατηγορία.

Ενώ πέρσι πραγματοποίησαν θετική παρουσία στο περιφερειακό πρωτάθλημα , φέτος δεν τα κατάφεραν .

Αποχώρησαν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας Στεργιόπουλος, Καραγιάννης, που δεν αναπληρώθηκαν επάξια.

Το νοσοκομείο Γρεβενών είναι άριστα εξοπλισμένο με τους καλύτερους μάγειρες οι οποίοι διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για την εξυπηρέτηση των ασθενών οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες τους.

 

 

Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων  Γρεβενών

Κανονικά θα διεξαχθούν  τα παιχνίδια στην Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών στην Α΄ κατηγορία όσο και στην Β΄ κατηγορία. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Καμβουνιακός  Δεσκάτης αντιμετωπίζει στην έδρα του την ΑΕΠ Βατολάκου ενώ ο Κτηνοτροφικός  Αστέρας παίζει στο γήπεδό του με την Κιβωτό. Ο ΑΟ  Σειρήνας αντιμετωπίζει το Καρπερό στην Αμυγδαλιά ενώ το Μέγαρο που καίγεται για βαθμούς παίζει με την Παλιουργιά στο Μέγαρο. Τέλος ο ΑΓΟ Δήμητρας που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα αγωνίζεται στο γήπεδο με την ουραγό Ποντινή.

 

Το πρόγραμμα 16-2-2013

Δεσκάτη- ΑΕΠ

Κτηνοτροφικός Αστέρα- Κιβωτός

Δήμητρα- Ποντινή

Μέγαρο – Παλιουργιά

Σειρήνα- Καρπερό

 

Στην Β΄ κατηγορία δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟ Φελλίου και Νεοχώρι. Ο Τριφιλλιακός αγωνίζεται στο  γήπεδό του με τον Έλατο ενώ η Κοκκινιά αγωνίζονται με την Αμυγδαλιά στους Αγίους Θεοδώρου.

Το πρόγραμμα 17-2-2013

Φελλί – Νεοχώρι

Τριφύλλι- Έλατο

Κοκκινιά- Παλιοχώρι

Άγιοι Θεόδωροι- Αμυγδαλιά

 

Περιφερειακό Πρωτάθλημα

Με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται το πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου όπου συμμετέχουν οι ομάδες του νομού μας Πυρσός και Αεράτα. Η πρωτοπόρος Κοζάνη τίθεται αντιμέτωπη με τον συντοπίτη της Μακεδονικό Κοζάνης, η Νάουσα που στα τελευταία παιχνίδι  παραπαίει αντιμετωπίζει την ομάδα της Νεοκαισάρειας στην Νάουσα. Στα Γρεβενά και στο ΔΑΚ διεξάγεται το σπουδαιότερο  παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Πυρσό και στην Αλεξάνδρεια , η ΕΑ Παύλου αγωνίζεται με τα Αεράτα στο Μακροχώρι, τέλος στο Άργος διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Άργος και τον Κάστωρ.

 

Πρόγραμμα της Κυριακής 17-2-2013

Πυρσός- Αλεξάνδρεια

ΕΑ Παύλου- Αεράτα

Κοζάνη- Μακεδονικός

Άργος- Κάστωρ

Νάουσα- Νεοκαισάρεια.

Κ.Μ

 

 

Πυρσός

Πανέτοιμος και κατάλληλα προετοιμασμένος ο Πυρσός αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ την Αλεξάνδρεια ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα μας που με νίκη οριστικοποιεί την παραμονή στην κατηγορία ενώ με ότι άλλο αποτέλεσμα μπαίνει σε περιπέτειες. Οι πράσινοι δηλώνουν πανέτοιμοι για το Κυριακάτικο ντέρμπι. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αρχηγού Δημήτρη Γκέτσιου ‘’την Κυριακή το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη και μόνον η νίκη’’. Είμαστε ετοιμοπόλεμοι για το εν λόγω παιχνίδι, καλούμε επίσης τους φιλάθλους στο γήπεδο ώστε να μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο εύκολα στην νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος έχει στην  διάθεσή του τον Κοσμίδη ο οποίος ήταν τιμωρημένος και εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με την ΕΑ Παύλου.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ