Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα (οι κόκκινες κάρτες, οι φωνές στα αποδυτήρια και η … ΄΄άφαντη΄΄ πρόεδρος του Πυρσού )

No commercial use. Credit "European Parliament/Pietro Naj-Oleari"

Ακόμη μια κόκκινη κάρτα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Παναγιώτης  Κοσμίδης στο προχθεσινό παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια που αν μάθει να τιθασεύει τα νεύρα του θα προσφέρει και άλλα πιο πολλά στην ομάδα των πρασίνων.
Φωνές ακούστηκαν προχθές στη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα Πυρσού – Αλεξάνδρεια , στα αποδυτήρια φυσικά της Αλεξάνδρειας με την επέμβαση όμως των διοικούντων της Αλεξάνδρειας σταμάτησαν αμέσως.
Ακόμη μία ήττα για την ομάδα του Αλιάκμων Κιβωτού με μεγάλο σκορ, αυτή την φορά στο γήπεδο της Καληράχης όπου ηττήθηκε με το βαρύ σκορ 4-0.
Αρκετοί φίλαθλοι μας ρωτούν για την Πρόεδρο που ήταν έτοιμη να αναλάβει την ομάδα του Πυρσού . Τελευταία όμως δεν παρίσταται στα παιχνίδια της ομάδας των πρασίνων , εμείς όμως δεν γνωρίζουμε όμως κάτι για το τι απέγινε.
Γι ΄ αυτό κύριοι πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι ο Πυρσός χρειάζεται σεβασμό από όλους για να πάει μπροστά , μιλάμε για όλα τα θέματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην διοίκηση του Αλιάκμωνα Κιβωτού, υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των συμβούλων εξού και η κακή πορεία της φιλόδοξης αυτής ομάδας.
Την ήττα γνώρισε προχθές ο Απόλλων Καλαμαριάς όπου ως γνωστόν προπονητής είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς, στον Τύρναβο από την τοπική ομάδα.
Δεκαεννέα παιχνίδια έχει να ηττηθεί ο Ηρακλής Ψαχνών όπου προπονητής είναι ο Γιώργος Βαζάκας , προχθές στάθηκε άτυχος, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στο Πανθεσσαλικό με την Νίκη Βόλου. Τα Ψαχνά έχασαν μοναδικές ευκαιρίες , είχαν μάλιστα και δοκάρι.
Δεν είχαμε προχθές πρωτάθλημα στο μπάσκετ και έτσι ο Πρωτέας συνέχισε τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια υπό τις οδηγίες του προπονητή Πέτρου Μουρουζίδη.
Αυτοί χαντάκωσαν δημόσιες και συνεταιριστικές  υπηρεσίες  , έχουν το θράσος και προσπαθούν και πάλι να βάλουν τον αγροτικό κόσμο σε περιπέτειες με μοναδικό σκοπό το προσωπικό τους όφελος , μιλάμε γι α πράσινα στελέχη.
Διαιτητής στον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που έληξε 0-0, ήταν ο Αρετόπουλος, που τα πήγε περίφημα, αλάνθαστος ήταν ο ένας εκ των βοηθών που ανήκει στο σύνδεσμο Γρεβενών ο κ. Χαρίσης.
Συντριβή υπέστη ο ΠΑΟ Φελλίου στο γήπεδο του στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας ηττήθηκε με το βαρύ σκορ 7-0 από το Νεοχώρι.
Πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα παιχνίδι του Πυρσού ήταν ο Γιώργος Κουτσομήτρος . Μόλις έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του αναστάτωνε την άμυνα της Αλεξάνδρειας.
Με αποκορύφωμα φυσικά την επίτευξη δύο πανέμορφων τερμάτων σαν το παλιό κρασί ο Γιώργος Κουτσομήτρος, που παρά τα τριάντα τέσσερα του χρόνια ήταν φωτεινό παράδειγμα για τους νέους.
Έξι κόκκινες κάρτες μοίρασε ο διαιτητής Κουτσαύτης από την Αρτα , ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας στο προχθεσινό παιχνίδι θρίαμβο για την ομάδα μας με τέσσερα μηδέν.
Απορούμε όμως, ενώ ο Πυρσός κέρδιζε με το ευρύ σκορ 4-0, δέχτηκε δύο κόκκινες κάρτες , αυτό σημαίνει απειθαρχία ορισμένων ποδοσφαιριστών και μας γυρίζει στην δεκαετία του ΄80.
Καλή η συμπαράσταση που είχαν προχθές οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού από τους φιλάθλους, στον αγώνα με την Αλεξάνδρεια, ορισμένοι όμως ήταν υπερβολικοί.
Κύριοι, όταν κερδίζεις 4-0, χειροκροτείς τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, , έτσι μόνον θα πάει το ποδόσφαιρο μπροστά , αυτήν είναι η ταπεινή μας άποψη , που στο φινάλε προσφέρουνε για την πρόοδο του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου, από το 1985 και φυσικά γνωστή σε όλους μας, είναι η αγάπη μας προς τον Πυρσό και όχι μόνον.
Πυρσός – Αλεξάνδρεια 4-0
Πυρσός για φίλημα

Το καλύτερο παιχνίδι στην φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε την Κυριακή ο Πυρσός, ορισμένες στιγμές ήταν μαγικό το ποδόσφαιρο που έπαιζε . Όλες οι γραμμές δούλεψαν τέλεια με άψογη συνεργασία με αποκορύφωμα φυσικά την επίτευξη τεσσάρων τερμάτων επί της Αλεξάνδρειας και φυσικά με το άριστο στήσιμο από τον Σωτήρη Μαυροδήμο, ο οποίος είχε διαβασμένη την ομάδα της Ημαθίας.

Αυτόν τον Πυρσό λοιπόν θέλουν οι φίλαθλοι, οι οποίοι είδαν προχθές τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν ασταμάτητα σε όλο το παιχνίδι και όπου τους διέκρινε το πάθος , ο τσαμπουκάς, και η δίψα για ποδόσφαιρο και διάκριση. Τα εύσημα σε όλους τους ποδοσφαιριστές , τεχνικό , την διοίκηση , και φιλάθλους για την προσπάθεια τους στο Κυριακάτικο κομβικό παιχνίδι.
Το μόνο μελανό σημείο ήταν οι αποβολές δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι παρασύρθηκαν χωρίς λόγο, ελπίζουμε να συνετιστούν διότι τα νεύρα δεν οδηγούν σε κάτι σωστό, μιλάμε για τους Κοσμίδη και Καραγιάννη οι οποίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν σε μια ιστορική ομάδα με απαιτήσεις.
Γρεβενά Αεράτα
Ακόμη έναν βαθμό απέσπασαν προχθές τα Γρεβενά Αεράτα , αλλά είναι όμως πολύ αργά για την υπόθεση, παραμονή στην κατηγορία.
Στο Μακροχώρι προχθές τα Αεράτα έπαιξαν στα ίσα την ΕΑ Παύλου και μάλιστα έχασαν ευκαιρίες να πάρουν το διπλό. Ήδη όμως στην ομάδα των Αεράτα κάνουν σχέδια και προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών. Τα λάθη της διοίκησης των Αεράτα και του τεχνικού ήταν η αποχώρηση εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστών Στεργιόπουλος, Καραγιάννης, που στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν με ισάξιους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει κακή πορεία και να υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ