Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Οι καφέδες, το επερχόμενο ντέρμπι της πόλης και το … ταρτάν του Δημάρχου )

Balls are gathered on the pitch during a training session of the Italian national football team's in Maria Enzersdorf near Vienna on June 15, 2008. Italy will play their Euro 2008 championships group C football match against France on June 17, 2008 at the Letzigrund stadium in Zurich. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI (Photo credit should read ALBERTO PIZZOLI/AFP/Getty Images)

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στην εκπομπή αθλητικοί παλμοί στο Super 28, ο τεχνικός της Κιβωτού Ανδρέας Λέτσιος, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Ζουπουνίδη.

 

Και οι δύο αναφέρθηκαν για τους στόχους του Αλιάκμων Κιβωτού, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Δ΄ Εθνική, ο Λέτσιος έκανε μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα σε ομάδες Β΄ Εθνικής Νίκη Βόλου, Γ΄ Εθνικής, πέρασε μάλιστα κι από τον Πυρσό όπου είχε αναδειχτεί πρώτος σκορερ με τριάντα τέρματα στη Δ΄ Εθνική.

 

Απών από το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Βοσνία, θα είναι ο Γρεβενιώτης διεθνής παίκτης του Παναθηναικού Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής.

 

Παγκόσμια ημέρα των ζώων ήτανε προχθές, δυστυχώς όμως δεκάδες νεκρά ζώα, σκύλοι και γάτες εντοπίζονται καθημερινά στην πόλη μας και στα γύρω χωριά. Μερικοί Γρεβενιώτες δεν ανέχονται δίπλα τους άλλο ζωντανό εκτός από τους ομοίους τους.

 

Στο άρθρο 21 αναφέρονται οι διοικητικές κυρώσεις και τα πρόστιμα και στην παρ.3 λέει ότι τα αρμόδια όργανα βεβαίωσης των παραβάσεων είναι τα όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας, τον γνωρίζουν όμως το νόμο τα εν λόγω όργανα;

 

Παρά τις δηλώσεις του Δημάρχου ότι θα τοποθετηθεί ταρτάν κάτω από τις κερκίδες μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα, αδιαφορία ή δεν υπάρχουν χρήματα;

 

Ένα πανέμορφο δάσος έχουμε στην πόλη μας και πρέπει να το προσέχουμε όλοι μας, ως κόρη οφθαλμού, προχθές αντικρίσαμε πεταμένους κάδους σκουπίδια, πρέπει οι υπεύθυνοι της καθαριότητας να κάνουν καμιά βόλτα μέχρι το καστράκι.

 

Πρέπει όμως να αποκτήσουμε όλοι μας συνείδηση και να μην τα περιμένουμε όλα από την πολιτεία. Γι αυτό συνέχεια τονίζουμε ότι πρέπει να γίνει κάποιος σύλλογος, ώστε να αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες καθαριότητας κ.ά.

 

Όταν γίνονται έργα, πρέπει οι υπεύθυνοι να προσέχουν και τα μαγαζιά, προχθές ιδιοκτήτης επίπλων μας έδειξε τον εσωτερικό χώρο της επιχείρησής του που ήταν γεμάτος σκόνη.

 

Συμπολίτης μας έλεγε προχθές ότι σε νηπιαγωγείο της πόλης μας, δεν υπάρχει κρεμάστρα ώστε τα παιδιά να κρεμούν τα ρουχαλάκια τους, αν είναι δυνατόν.

 

Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, ο καφές στην πόλη μας παραμένει στην τιμή των τριών ευρώ. Μάλλον οι ιδιοκτήτες τονίζουν ότι βρίσκονται σε παραθαλάσσιες πόλεις.

 

Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο ΔΑΚ, εκεί όπου θα αναμετρηθούν οι καλύτερες ομάδες της πόλης μας.

 

Ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός οδηγούν σε όσους και όσοι ασχολούνται και σε πολύ καλές επιδόσεις στα μαθήματα.

 

Ο Μηνασίδης εκτός από καλός αθλητής εισήχθη στην Ακαδημία Φλώρινας όπως και η Τζήκα, που εισήχθη στο οικονομικό τμήμα των Αθηνών. Η Θεοδοσία Μάρκου επίσης στο οικονομικό τμήμα του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης.

 

Ενώ τα ξενύχτια και τα ποτά οδηγούν τους μαθητές και τις μαθήτριες σε χαμηλές επιδόσεις και εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ.

 

ΕΠΣ Γρεβενών

 

Για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο στις 4:00 οι ημιτελικοί στο ΔΑΚ Πυρσός – Γρεβενά Αεράτα και στη Δεσκάτη Καμβουνιακός – ΑΓΟ Δήμητρας. Για το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κιβωτού-Παλιουριάς που δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα.

 

Μπάσκετ Γ΄ Εθνικής

 

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτέα, για το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας με τους τιτάνες Παλαμά. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Πρωτέα και έτσι το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και αναμένεται την Κυριακή να είναι κατάμεστο. Στην ομάδα του Πρωτέα άφησαν πίσω την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Φοίνικα Λάρισας και εστιάζουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης δηλώνει αισιόδοξος για την πρώτη νίκη κόντρα στην ομάδα του Παλαμά, φυσικά πάντα με τη βοήθεια των φιλάθλων. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

 

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Κυριακή 14-10-2012

 

Πρωτέας-Τιτάνες Παλαμά

Διόσκουροι Κοζάνης-Ηρακλής Κοζάνης

Αριδαία-Βυζαντινός

Ιωάννινα-Φοίνικας Λάρισας

Αστέρας Λάρισας-Κιλκίς

Άργος-Αργοναύτης

 

Πυρσός – Γρεβενά Αεράτα

Σάββατο 13-9-2012 για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ

 

Πυρσός

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πυρσού για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τα Αεράτα στο ΔΑΚ. Στόχοι των πρασίνων είναι η νίκη και μόνο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού των πρασίνων Θωμά Παπαδόπουλου : «βλέπουμε το παιχνίδι με τα Αεράτα, όπως όλα τα παιχνίδια. Είμαστε πανέτοιμοι για το εν λόγω παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε την νίκη , διότι  ένας καλός Πυρσός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.» στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Κοζανίτη τεχνικού.

 

Γρεβενά Αεράτα

Στους ρυθμούς του αγώνα κυπέλλου με τον Πυρσό ζουν οι ποδοσφαιριστές των Αεράτα και ελπίζουν να πετύχουν την νίκη και να πάνε στον τελικό με τον νικητή του άλλου παιχνιδιού , ανάμεσα στον Καμβουνιακό Δεσκάτης και τον ΑΓΟ Δήμητρας . Στην ομάδα των Αεράτα το κλίμα είναι οικογενειακό και όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις διεξήχθησαν με μεγάλη όρεξη και διάθεση. Σε δηλώσεις στην ΄΄Ε΄΄ για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Πυρσό ο αμυντικός Λάλλος Θωμάς τόνισε : «η ομάδα του Πυρσού θέλει προσοχή, καθώς διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες . θα πρέπει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να επιβάλουμε τον ρυθμός μας και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο  να πιστέψει ότι μπορεί να μας κάνει ζημιά»

 

Κ.Μ. 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ