Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Οι απαξιωτικές δηλώσεις τεχνικού των Αεράτα για τον Πυρσό και ο … ΄΄γνωστός άγνωστος΄΄ πρόεδρος )

Αρκετές διαμαρτυρίες δεχτήκαμε από συμπολίτες για βουλωμένα φρεάτια. Φτάσαμε στο φθινόπωρο και ακόμη δεν καθαρίστηκαν.

Αν είναι δυνατόν!!! Αυτή είναι η Ελλάδα.

 

Ακόμη ένα τέρμα σημείωσε στο προχθεσινό φιλικό  παιχνίδι με την ΑΕΚ – Αιγάλεω  , ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Νίκος Κουρέλας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λίνεν πιστεύει στις δυνατότητες του Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή.

 

Με τα Γιάννενα αγωνίζεται την Κυριακή ο Πρωτέας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Όλοι λοιπόν την Κυριακή  στο κλειστό γυμναστήριο να βοηθήσουμε τον Πρωτέα να πετύχει την πρώτη του νίκη.

 

Διαιτητής στο  παιχνίδι Δόξα Δράμας – Επανομή της περασμένης  Δευτέρας ,  ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος  , που φυσικά για ακόμη μια φορά έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας.

 

Βασικός αγωνίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι της Εθνικής με την Σλοβακία  ο Δημήτρης Σιόβας  που στάθηκε όμως άτυχος καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε με θλάση.

 

Προχθές επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ιρλανδία με την Εθνική Νέων όπου είναι Γενικός αρχηγός , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος , ο οποίος μας μίλησε για την οργάνωση που έχει αυτήν η χώρα σε όλους τους τομείς.

 

Την Κυριακή ο Πυρσός αγωνίζεται στο ΔΑΚ με τα Λευκάδια . Όλοι ευχόμαστε η ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

 

Φίλαθλοι μας ρωτάνε ποιος είναι πρόεδρος στην ομάδα του Πυρσού. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι. Ελπίζουμε να το μάθουμε σύντομα.

 

Απαξιωτικά μίλησε πριν λίγες μέρες ο τεχνικός των Αεράτα Νίκος Μπαλοδήμος για τους ποδοσφαιριστές του Πυρσού. Στην τριετία που ήταν Πρόεδρος στην  ομάδα ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Αν είναι δυνατόν  παίκτες όπως ο Παπούλης , Καζναφέρης, Κουρδάκης που αγωνίζονται τώρα στην σούπερ λίγκα, να μιλάς γι αυτούς απαξιωτικά. Χρειάζεται νομίζουμε και λίγος σεβασμός.

 

Στην εκπομπή αθλητικοί παλμοί στο Super 28 προσκεκλημένος προχθές ήταν ο αντιπρόεδρος της ΑΕΠ Βατολάκου Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

 

Ο Γρ. Παπαδόπουλος μίλησε για τα σχέδια , τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ΑΕΠ Βατολάκου. Ο Παπαδόπουλος πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα, πρώτα ως ποδοσφαιριστής κι τώρα από την πλευρά της διοίκησης.

 

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Προέδρου του Κτηνοτροφικού Αστέρα , Ευθύμιου Τσιοπλή στο Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.

 

Ένας από τους λίγους παράγοντες που βάζουν βαθιά το χέρι στην  τσέπη, για την αγαπημένη τους ομάδα   και όχι μόνον. Κατά καιρούς έκανε αρκετές χορηγίες σε ομάδες και βοήθησε τον Πυρσό δίνοντας το γήπεδο για προπόνηση. Επίσης ο Τσιοπλής ήταν για αρκετά χρόνια μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Γρεβενών.

 

 

Χώρια που φροντίζει το γήπεδο μόνος του βάζοντας προσωπική εργασία, και το κυριότερο είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες της πόλης μας.

 

Στην πόλη μας θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή, ο παλιός προπονητής του Πυρσού Ζόραν Μπανβοβιτς, όπου θα συναντηθεί με φίλους του.

 

Την Δευτέρα 22 Οκτώβρη, η ομάδα των παλαίμαχων του Πυρσού , στα πλαίσια του περιφερειακού πρωταθλήματος  των  παλαίμαχων , αντιμετωπίζει την Καστοριά στην έδρα της .

 

Ο ΑΓΟ Δήμητρας διαθέτει από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ. Άριστα οργανωμένη και με επικεφαλής τον τερματοφύλακα Γιώργο Μπαράκα ο οποίος έκανε μια αξιόλογη καριέρα στην Γ εθνική.

 Κ.Μ

 

Πυρσός

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τα Λευκάδια στο ΔΑΚ. Ο τεχνικός των πρασίνων Θωμάς Παπαδόπουλος τονίζει στους παίκτες την δυσκολία του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τα Λευκάδια τα οποία διαθέτουν μια σοβαρή και έμπειρη ομάδα.

Ο τεχνικός του Πυρσού προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες μετά τον θρίαμβο επί των Αεράτα με 3-0 , και τους τονίζει ότι άλλο τα παιχνίδια κυπέλου και άλλο του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του στην ΄΄Ε΄΄ o Παπαδόπουλος τόνισε  : « καλούμε τους φιλάθλους την Κυριακή να δώσουν βροντερό παρόν στις κερκίδες , και να βοηθήσουνε να πετύχουμε το τρίποντο, που θα μας κάνει να βλέπουμε την συνέχεια με αισιοδοξία».

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Συνεχίζεται η τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας μετά την διακοπή λόγου της εορτής για την απελευθέρωση των Γρεβενών.

Ο πρωτοπόρος Καμβουνιακός  Δεσκάτης αγωνίζεται στην Καληράχη με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα , το Μέγαρο αντιμετωπίζει το Καρπερό στην έδρα του, ενώ η Σειρήνα αγωνίζεται στο γήπεδο της με την ΑΕΠ Βατολάκου. Στην Δήμητρα θα διεξαχθεί το ντέρμπυ των Χασίων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Παλιουριά . την Κυριακή η Ποντινή τίθεται αντιμέτωπη στο γήπεδο της με τον Αλιάκμων Κιβωτού.

Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 3 το μεσημέρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

 

Σάββατο 20-10-2012

Μέγαρο – Καρπερό

Καληράχη – Δεσκάτη

Σειρήνα – Αεπ Βατολάκου

Δήμητρα – Παλιουριά

 

Κυριακή 21-10-2012

Ποντινή – Κιβωτός

 

Β κατηγορία

Δεύτερη αγωνιστική έχουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Ο Ηρακλής Ελάτου στοχεύει στην πρώτη του νίκη και αγωνίζεται   στο Φελλί ενώ το Νέο΄χωρι παίζει στην έδρα των Αγίων Θεόδωρων με την τοπική ομάδα.

Κυριακή 21-10-2012

Άγιοι Θεόδωροι – Νεοχώρι

Αμυγδαλιά – Κοκκινιά

Φελλί – Ελατος

Παλαιοχώρι – Τριφυλιακός

 

Περιφερειακό Πρωτάθλημα

 

Γρεβενά Αεράτα – Αργος το Σάββατο στο ΔΑΚ

Και Πυρσός – Λευκάδια την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι στο ΔΑΚ

 

 

Πρεμιέρα έχουμε το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής. Το Σάββατο τα Αεράτα αντιμετωπίζουν στο ΔΑΚ το Αργος , και φυσικά στοχεύουν νίκη στην πρεμιέρα.

Τα Αεράτα αφήνουν  πίσω την ήττα με τον Πυρσό για το κύπελλο και βλέπουν το ματς του Σαββάτου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και στους ποδοσφαιριστές υπάρχει πίεση για το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Αργους. Οι προπονήσεις όλη την εβδομάδα συνεχίστηκαν μέσα σε άριστο κλίμα, δείγμα της αποφασιστικότητας των παικτών για θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο.

Όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 4 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Γρεβενά Αεράτα – Αργος Ορεστικό

Πυρσός – Λευκάδια

Ναόυσα – Κάστορας

ΕΑ Παύλου – Κοζάνη

Αχιλλέας – Αλεξάνδρεια

Ρεπό ο Μακεδονικός

 

Κ.Μ

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ